Äventyrsonsdag

Onsdag, äventyrsonsdag :D 
Har haft en hel dag tillsammans med syster på jobbet och en hel kväll med syster ute på äventyr :)) så nu har vi lite saker gjorda :D 
Men jääääävlar vilken dimma det är ut på hamrebanan... Har fan nackspärr efter ;p 

Och imon är det jobb, kika på golv och grejer sen bli bjuden på mat på greken! Låter som en pangtorsdag tycker jag!! ;) 




Min darling

Åh, någon doktor som läser detta? Har spytt två gånger förra veckan, feber, huvudvärk/migrän, ont i bihålorna, kallsvettats och grejer... Vad har jag åkt på? 
Idag känner jag mig lite bättre förutom att jag haft huvudvärk och orkeslös större delen av dagen. 

Tack på förhand!! 

Men nu får jag bli frisk, behövs packas!!!! Är så jävla trött efter jobbet så orkar verkligen inte!! Och vi flyttar på fredag, det är snart de!! Och så slutar jag 16.30 på fredag... Men det kommer bli så bra!! Ett hus, med min pojkvän!! :D 





B fredag

Igår var en sådan fin torsdag. 
Och idag är det en riktig skit fredag. 

Sjuk igen, så jävla ont i bihålorna (som jag dock jämt har mer eller mindre) men så att det ilar upp i huvudet så har sån jävla värk... Blä... Bajsfredag!!!!!! 
Allt känns bara som motgångar nu... 

Längtar tills jag blir av med verken och får lite gladare besked. 

Piiiiiiszz aoooudddt!! 




Det blir väll aldrig bra igen för den, som har ingen ända vän

men blä, har feber.. och har haft det sen i måndags.
I måndags spydde jag också.. vafaa-an?!!..
Har inte tränat på nästan en vecka nu heller, funderar starkt på att proppa i mig värktabletter och åka till gymmet sen ändå. Och göra det jag orkar. Dööööör av det häääär!!
 
Är så trött och slut på arbetsförmedlingen, a-kassan och försäkringskassan, var säkert därför jag spydde!! Den tillägnar jag till er.
 
 

Blä för vinter

Men, uäääh... Snö, kylla, köldskador, vinterkläder, sommardäck kvar på bilen och jag ska åka ut till Smedby imorgon bitti :( jag tycker inte om kyla, grått och trist på vintern och allt dedär!!!!! 

Och nu börjar den roliga perioden med att sätta på sig själv och alla tusen barn vinterkläder, på och av, in i torkskåpet... Ut och frysa i timmar, men ja änt bitter! 
Vill bara inte ha vinter... 

Ja, det blir väll några tusen plagg imon på jobbet, för barnen älskar snön!!:) 

Jaja, ska sluta klaga på vintern. 
Idag skulle egentligen jag ha en liten vilodag från gymmet efter att ha gymmat hela veckan plus dubbelpass igår! 
Men var så nere när jag åkte hem från jobbet och visste att Morgan skulle jobba natt och jag börjar 8-16.30 imon.. En halvtimmes bilfärd hem, hoppa in i duschen och snaaaaabbt fixa iordning mig och vara hemma hos Amanda vid kl 18 och sedan åka vidare till Husby. 
Och lördag jobba, snabbt komma hem och duscha sen iväg ut och äta och ta en eller två drinkar och komma hem sent på natten när Morgan sover, sen iväg och jobba igen och sen är det måndag och Morgan jobbar igen och jag med!!!!! Det är faktiskt inte roligt att vara ifrån den människan man älskar. Men man lär ju ha ett liv på sidan av också :) 
Haha, de jag ville ha sagt var väll att jag var så deppig så att jag åkte och köpte en godispåse! Jag liksom, händer inte ofta! :p så åt lite godis, Bettan fråga om jag ville gymma och jag hade så dåligt samvete så var tvungen att gymma!! 

Så, nu vet ni det... Så mycket läsa och så ointressant :D 
Men nu ska jag mysa ner i soffan och kolla på älskade breaking bad!! 




Cash is king

Idag har jag jobbat på mitt älskade andra hem <3. 
Som jag saknar alla barn, och komma "hem". Det har blivit så annorlunda där nu... 

Jag blir så glad av att barnen fortfarande känner igen mig och sitter som fastklistrad på mig så att jag blir tårögd! Vill bara ta med allahoooopa hem!!!!! Men har några dagar till att jobba där nu i oktober/början av november :) så roligt!!!:) 

Men först, ser det ut att bli en ledig dag för mig imon?!! Ääääääre sant!! ?;p 
Jag jobbar på 6 olika ställen. Det är en hel del och jag är så otroligt glad för alla jobb!! 

Min vecka;
Måndag: älgens förskola
Tisdag: stallgårdens förskola 
Onsdag: ledig?!! (Om jag inte blir utringd)
Torsdag: smedbys förskola
Fredag: smedbys förskola 
Lördag: munkis
Söndag: munkis

Så ser min vecka ut, men visst kan jag klämma in gym varje vardag och ett realese party och vin på fredagen och resturang vistelse och lite goda drinkar på lördag ;) 
Är lite jobbigt å ligga på topp men vad gör man!!;p 

En höstpromenad från gårdagen! 




Västerås by night!

Okej, det går faktiskt riktigt bra än så länge med träningen :D woooohh!! 
Men i helgen har vi vart lediga från gymmet :) men sätter igång idag igen! :) 

I fredags var det jobb och sedan supriseparty på schemat!! :) johanna fyllde 20 år och klart att det skulle firas! Så vi drog till Västerås och bokstavligt talat dansade arslet av oss!! Haha har sånna jävla skavsår sen i fredags så har vart/är tvungen att gå i foppatofflor :D stog och dansa nonstop i flera timmar och slogs och körde partisanen mot alla killar som trängde sig in i vårt gäng ;D haha... Och usch vad respektlösa killar det finns! Man märker direkt när man kommer till nå större ställe... 
En kille tog mig på tutten, en annan slog mig på rumpan 2 gånger, så jag fick faktiskt nog och slog till honom. Det tyckte jag att han förtjänade! Andra killar kom och smekte på höften och började hålla om en. 

Tycker det är så sjukt respektlöst. Jag har pojkvän och jag är ute för att ha roligt. Inte för att bli taffsad på. 

Men som sagt, annars så var det grymt roligt och jag måste absolut åka dit igen och dansa som fan!! :D 




Tagga till nuuurå!!

Fan vad jag är stolt över mig själv nu! Okej, känner mig som världens tönt... Det är jag nog iaf så ;) men gymmade i söndags, igår, nu på morgonen och ska gymma med Carro på eftermiddagen. 

Fan vad glad jag blir!! Jag har ALDRIG vart en gymtjej. Har alltid hållt på med sporter när jag var yngre, volleyboll mest. Och promenerat jorden runt, men aldrig haft viljan eller motivation till att gymma. Men nu, vad hände ? 

Ska verkligen försöka hålla i det här, vet att jag lurat mig själv så många gånger men detta är ju daniela, daniela som älskar att röra på fläsket. 
Mår inte bra annars. Och intalar mig själv att det kommer gå bättre den här gången nu när jag gymmar med Carro och skriver av mig lite och knäpper bilder när jag tränat.

Så det ska väll funka?... Klart det ska! (Hoppas jag bara inte ljuger igen och slutar imorgon ;p) 




Gym och kexchoklad

Okej, så här ligger det till... Jag åt INTE kexchokladen imorse... Jag stack iväg och gymmade, Jimmy och Niklas fick hjälpa mig!! Haha ;) så det gick bra, fort, men bra! :D men sen....... Vart kexchokladen uppäten... Och tacoresterna... Och nu är jag en fet gris, wölh :( 
HATAR att vara så här mätt!! 

Men har fått 2 stora sopsäckar nedpackade med skor och jackor... Frågan är HUR jag kan ha så mycket?!... Är inte ens hälften... Hur ska denna flytt gå, 1 november... Tur att vi har grymt med förvaring i huset iaf... Det behövs verkligen med mina grejer! 




Go och gla som en kexchoklad

Ey! :D här ligger ja död i sängen med en katt, en hund och en kexchoklad bredvid mig... Jag kommer äta upp kexchokladen... Är inte sugen, är inte hungrig, men jag äter den iaf. Snart är den borta... Hah, som om att ni bryr er!!

Va fooort den här helgen har gått!! Har vart sååååå skönt med helg... 
En helg till nu skulle inte skadat! 
Eller en resa med Morgan länge så att jag hinner få träffa honom något å.. Och bara få koppla av! 
Är så sjukt mycket i huvudet med allt nu, husköp, säger väll mycket, renovering, flytt till en ny stad, dödsfall,  ja... Allt!!!! 

Men i slutändan blir allt toppen, vi var iväg till Tony och johanna igår kväll där också Viktor och dannie var.
Och johanna och jag har redan nu bestämt en massa skvallerkvällar!! Haha :D och Idre vill vi till, och på fredag fyller hon år!! Fira fira fiiiira :D 

DET BLIR BRA. 




Nattjobb

Ey! Imorse gick jag upp tidigt, kursdag, när jag tagit på mig skorna, jackan, pussat hejdå till Morgan, så fick jag ett sms om att jag skulle jobba natt, så va bara att slänga sig i sängen igen :D 

Så nu sitter jag här, har fått käka en kanelbulle nu på deras dag!!! ;p 

Ska bli så mysigt att ta en morgonpromenad med Selma och sedan slänga sig ner i en varm säng med min älskade pojkvän och mysa <3 

Men jag har sex och en halvtimme kvar!! Hoppas ni har en mysig fredag :D 




lys, lys mitt ljus

Tidig dag idag, sååå skönt! Är så otroligt trött ;p
Då hinner jag vila lite innan jag ska slänga mig i badet och sedan hämta upp annfi :)
Skulle inte sitta fel med att ligga och mysa med den underbara varelse som är min pojkvän, sambo, kärlek, mitt hjärta.
Men han är iväg och jobbar och kommer inte hem förns sent...
mums mums vad gott!!
 
NÄÖJ NU SVAMLAR JAG BARA
 
 
aj löv jo, maj lav. ♥

Oerhört tacksam

Så roligt, en tjej jag har jobbat med i somras hade tipsat om mig till en förskola ute i Smedby! Så otroligt glad över att hon rekommenderade mig och hade sagt till dom "ring in daniela så får vi roligt idag" haha :) så har fått jobbat där både hela dagen igår och hela dagen idag! Jätteskoj. 

Och när jag slutade kom de 2 jag arbetade tillsammans idag och berömde mig att jag vart så duktig och att dom så gärna vill att jag ska hoppa in och jobba mer! Ni anar inte hur glad jag blir utav de orden. Att människor är så snälla och tacksamma för det arbete man gör. Vad ska jag säga, jag älskar att jobba med och för människor. Jag älskar barn och vill deras bästa. Är väldigt kärleksfull men samtidigt "bestämd". 

Så roligt, så tacksam för allt. 
Imorgon ska jag jobba på munkis, det rullar på med jobb!!:) 

Jag är så tacksam för de människor omkring mig, som orkar med mig. :) vad ska jag säga... Ni gör mitt liv.