hårfärgning!!!

Nu ni färgar jag frillan, väntar på att jag ska få tvätta ur de! Vart rastlös eftersom jag inte kan luta mig mot kudden och slöa.. Så vart ett par SNYGGA bilder jag bjuder på! :D



Be cool go to school

Men har det vart nå bra väder idag då??? Fick världens förhopningar om att det skulle bli fint väder tills på onsdagen då det är bal, men så säger Lynette att hon har hört att det skulle regna.. Hoppas verkligen de har fel. Skulle ju suga om det regna..

Har iallafall åkt lastbil idag! :D  Daniel kom hem till mig, så kom krister, mamma, ebba och joel i lastbilen och hämtade oss =) Åkte med honom och lassa typ sand osv, sen hem till dom. Sen åkte jag och mamma till Borlänge för att jag skulle handla lite saker =) Hittade det jag letade efter iallafall, så nu äre pank pank.....

Haha mja och imorgon blir det skola!.... Vi har nu kört för mycket "2 cool for school" men imorgon då jeeklar blir det andra bullar, då blir det "Be cool, go to school" det har jag och lynette kommit fram till :D haha.....



En del utav det som vart köpt.
Skor, leggins, hårspray, lösnaglar, h&m's billiga smink, hårfärg och en kuvert väska (till balen).

you can feed them but they can't feed you

Igår vart de massa guitar hero, fika, chips och dipp och mat hemma hos bettan och patte till sena kvällen! Niiiiiice. Riktigt bra dag måste jag säga. <; Så fortsatte den att vara sådär riktigt bra natt också, lynette och hanna kom till mig. Busade, as usual ;) grr.

Och idag har jag bara hunnit med att vakna, legat halvdöd i sängen, gått ner till johanna och company för att pappa, agneta och albin skulle komma.. det besöket ångrar jag dock.
Men ska nog hitta på någonting med annfi snart, så att man blir på bättre humör igen!

Nu är det bara 3 dagar kvar till balen, 9 dagar till stockholm och 12 dagar kvar till studenten!!! =)

bilder från utställningen!

Sötaste älsklings Cissi var jättejätte duktig igår!!! Hon vann två gånger och kom tre en gång. Vilket är helt sjukt tycker jag haha :) Hon springer runt ute hela tiden på bondgården och rullar sig i gödsel och har aldrig gått i koppel, så kommer hon dit och vinner?!?! :)
Hon vann "Bästa valp i ras hona" , "Bästa valp i ras"  & så kom hon trea i "Best in show" =)!

wösh, nu kommer det nog rätt många bilder från gårdagen!
Mamma vill kolla på alla fina bilder, så varsegod mamma!!! :):)


A Little More For Little You

Meeen, jag gick ju in här för att jag visste att jag skulle skriva något :p typ om gårdagen? men nu kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde igår... haha.
eller jo typ, barnvakt åt sweetjoel ju! Så gick jag och joel ut och gick, till statoil och tillbaka.. daaamn, jag är avslöjad!!! (hahaha jag döööööööör)
Sen kom bettan, annfi och arraz ner till johanna. Bettan hade lagat rabarberpaj. Första gången jag åt paj, var inte så farligt! :)
Hehe sen sa bettan att hon hade hittat alla sina skolkataloger, haha vart raka vägen hem till henne och kollade igenom!!! Jag måste tacka Patrik för all information, bra och dålig! Jag skulle kunna sitta och lyssna på allt han hade att säga hela natten... haha, men som synd var ville annfi åka hem..... ;C

Om denna händelserika dag orkar och hinner jag inte skriva om nu, så får bli senare.. För nu ska jerker komma till mig, undrar om jag somnar?!?! :p nej jerker cpar upp mig.


utställning imorgon!

Är så chokerad över mig själv, gick upp tidigt och gick till skolan och gjorde prov, judendomen ! Sen gick jag hem. Halvdag idag ju. Värsta långa helgen ju, sen på onsdag är det bal!!! Det är bara en vecka kvar, har panik över det jag. Har ingen som kan fixa mitt hår!! haha. Så slut pratat om det innan jag får en stroke eller något liknande.

Mina planer för dagen då.. Jag ska iallafall ta hand om Joel strax innan fem, tills.. jag vet inte? Inte så jätte länge iallafall. Saknar honom. :) Sen ska jag hitta på något skoj med jerker, men vad ska jag göra tills jag ska till joel?! Jag vill bara slöa och slappa, men vill samtidigt städa! Får se om det blir en kompomiss där emellan, men om jag känner mig rätt så har inte jag rört mig en millimeter tills jag ska gå...

Imorgon, tror någon att jag kommer att komma upp senaste 6 på morgonen eller?!? hah.
Låter som ett skämt, men jag ska faktiskt upp då... Jag, mamma och Krister ska på utställning med sötaste cissi!!! :) Kommer bli riktigt roligt, aldrig vart på någonting sådant.

sötaste cissi v

Never Thought I’d Say That It’s Alright

Nu är jag seg på att uppdatera, men har väll inte riktigt vart hemma så mycket.

I lördags var jag på snuskigt bra humör, någon/några som gjorde det kanske?... :) Jag åkte iallafall ut till mamma, krister, daniel och axel som sagt. Köpte hamburgare, två chips påsar, dipp och godis! Käkade bullar och hamburgare, sen dog jag. Så allt annat vart orört för alla. :P
Var ute och gick med smulan och sissi på kvällen, jättemysigt. Skäve är så öde, rätt skönt om man ska ut och gå. Gick rätt långt med världens sötaste hundar och perfekt väder var det ute också!
Sen kollade jag pytte lite på melodifestivalen, hörde knappt några, men jag tyckte Norge var värda att vinna!
Sen satt jag uppe och cpade med daniel och axel, haha det var kul. cpn ;)

I söndags ringde annfi mig, var bara att vakna upp och fixa sig snabbt så kom hon och hämtade mig, skönt väder ju! Åkte till hennes mormor och morfar, sen till bettan, sen åkte vi ut till mamma! Annfi hade ju aldrig träffat sissi heller, så det gjorde hon! :) Vi hälsade på tjuren, alla kossor och kalvar, dan beckman och algot.. ja, alla djuren! Vill att det ska bli riktig sommar nu, är så mysigt att vara där då och springa runt och bli solbränd och leka med alla gosiga djur! Finns väll inge bättre än att kramas och gosas och hålla i en 1 tons kossa ?....
Ajja, vi käkade iallafall hamburgare, chips & dipp, godis och bullar... ösch va feedy. Men det var gött.

I måndags kom annfi och bettan och hämtade mig, så var ute hos bettan hela dagen och kvällen! Käkade riktigt god mat, mums! Sen åkte vi in till Ica och köpte den där goda kladdkakan. Sen pumpade annfi i nå grejs i däcket, haha 50-60 :') Vi var iallafall tvugna att åka längre än in till stan, så vi fick köra runt lite. =)
Sen var det meningen att jag skulle vara duktig och plugga, men icke då. Jerker kom med roligare grejer att erbjuda... Så han kom hit, vi dansade. Haha =)

Idag har jag pallrat mig till skolan, cpdag haha. Sen stannade jag kvar med johan, sen kom mamma och rickard och hämtade upp mig! Vi gick till turistbyrån, nästa vecka får jag min Peace & Love biljette!!! :D Känns riktigt gött. Tack mamma och pappa! (får den i studentpresent) =) Sen åkte vi och handlade, förstår inte varför mamma trodde att hon hade två barn med sig vid namn Daniela och Rickard?!?!.... haha! Vi är väll lite udda skulle jag tro. ;)
Sen åkte vi hem till mamma och käkade tacos och sedan kaffe och bullar. Haha riktiga jävla feedy dagar låter det verkligen som att jag har haft... :p

Haha, inte vart det ett långt inlägg iallafall! :D...........

the drugs don't work

Nej ni, nu är jag tröttast och uttråkad från datorns håll. Ska nog trycka på Nothing Hill , brukar aldrig kolla på film själv. Så får väll se om jag kommer att lyckas trycka på den. :) Så ska mamma ringa sen också, hon ville att jag skulle sova där ute inatt, jag ska dit, men inte sova kvar. Vill hem till min lille aleinad plutt!

Nu ringde hon, haha kommer nog inte hinna se nå Nothing hill, Krister skulle hämta mig inom en timme trorja. =)


       The verve - The drugs don't work
ösch va mysig låt, tänker på Erik. Älskaren! :)

geting jakt!

spelade även in filmer, på våran geting jakt! haha ösch den där getingen alltså, feedy geting! Skrämde ihjäl mig och emelie. Lynette var lite modigare, hon försökte döda den. Men jävla geting överlevde.
Haha fattar inte hur lynette kan vara så modig när det gäller getingar och humlor, eller iofs hon blir ju stucken miljontals gånger per år. Fattar inte hur hon lyckas med det heller, hennes svar; - jag försöker att sticka, men dom hinner före!
HAHA, klockrent svar tycker jag. :')



haha, faaasiken vad emelie skrämde mig där, trodde det var getingen :'DD

utställning på wahlmanska

Haha igår kväll, så hade jag och emelie en väldigt mysig förfest. På skrämsel bänken, med jesper/skorpan/björnen. :D Sen drog vi på kingen, massa dubbelkramar också, haha wö. =)
---------------

Kom iväg till wahlmanska 12.04, var påväg att försova mig, men kom bara 4 minuter försent :D
Tiden rann iväg fort, två timmar kändes mer som en halvtimme.. vi hade väll roligt ;) hehe.
Haha, dom enda som kom och kollade på utställningen (medans vi stog där) var emelies mamma, två syskon, mormor och morfar, Lynettes mamma och pappa och två syskon, och så kom det en okänd människa där emellan :D Och självklart så skulle det komma en precis när vi skulle gå därifrån, då vår tid var över. Vi lämnade geting jäven till mariella och sandra och stack hem :P
Jag är trött som ett aaas.

Om ni nte ser vad dom där blåa klumparna är, så är det faktiskt ett porträtt utav mig och emelie, uggla och häst :)



stay with me honey, honey stay with me

Haha dagen har vart helknasig! Vaknade faktiskt i tid, längesen sist? Jo kan man väll säga! Kollade på någon film på dubbel samhällen sen till wahlmanska för att fixa upp allt som vi ska ställa ut imorgon (Har utställning på wahlmanska imorgon, jag, lynette och emelie ska står där mellan 12-14.. Så kom dit och underhåll oss!!!! :'D)
Kommer ju inte vara en endaste kotte där, haha :')
Vi kom aldrig ifrån eva.. haha men tillslut! Men som emelie sa, det var BRA att vi inte kom iväg från wahlmanska tidigare! haha ;) 
spionerier spionerier och spionerier, jag spionderade nyss, från mitt fönster! Can't help it...... :D

Känner mig taggad, FÖR VAD?!?!??!?!??! :D na känner mig apdryg. haha aaeeä puss

En dag i Avesta

Har inte alls haft tid/orkat skriva... Har iallafall väldigt svårt att förstå mig på cpidioter. Har inte något med mig att göra egentligen, men vafan?!?!

Idag har iallafall vart en rolig dag! :D Många skratt och gjort mycket.
Vaknade > spelnürdat mig > grattat min älskling med att dricka en oskyldig öl > åkt hem till jennie, jocke, moa och olivia med annfi > hoppat massa studsmatta, fikat osv > volleyboll > åkt hem!

Haha Moa spelade in när jag och annfi hoppade, det visste jag inte om första gången (tänkte använda det som ursäkt om någon tycker att jag är störd! :p)




Idag är ingen vanlig dag,

.......För det är Aleinads 1 års dag! :D



it's get better

Jaaaaaaaaha, vad har hänt sen sist jag skrev då? Det kommer knappt jag ihåg! Har så ruskigt dåligt minne ;'D
Men som sagt, jag och annfi lanade iaf. Riktigt kul, faktiskt!  haha. Sen skulle jag vandra hem vid 4, då stannade en gammal killkompis till mig, och frågade om jag ville åka med en stund. Ja, jag hakade väll på då :) Pratade en massa minnen osv sedan tiden då vi umgicks. Haha wösh :) Vad roligt man har haft det. Kom hem rätt sent men klockan hann iallafall inte slå 6!



Gårdagen var jag rätt slö och så regnade det ju så mycket. Så jag somnade om och vaknade vid halv fyra, då gick jag ner till johanna! Vi gjorde kladdkaka, muuums! Är riktigt sugen på det nu! :p
Och idag... Då gick jag ut och gick med Lynette! ösch har skavsår... haltar mig frammåt. =) Sen kom Jerker hem till mig, busat som vanligt. ;D

tjabba tjena hallå

tjenare alla glada!!!
Ligger här i annfis säng breve henne, vi har lan vi två!!! Det ni. Haha eftersom vi två inte festar ikväll, som nästan resten utav hela hedemora gör... Haha men vi har kul, så känns verkligen riktigt gött!!! :D

Spelar super apa spelet<3 :'D så knarkigt, ni kan inte ana. Pratar med pedofiler.... kan vara spännande. Dricker öl och är allmänt glada, flumsiga och roade :D
Neeeeej, nu ska jag fortsätta att skratta!!! Hoppas ni har de lika trevligt som oss.

SÅÅ JA BEER DIG, JA MÖTE ME v hahah

svennebanan

Vart lite såntdär spontant igen utav mig och annfi, vi drog till borlänge! (we love it) Käkade mcdonalds, glass och köpte solglasögon. Ett par rosa söta barn solglasögon ;'D Tvätta bilen också, haha ujujujuj.







Ut till bettan och patte ett tag också, så jävla roligt att prata om en massa snorelund minnen! haha. Många minnen man har, vad roliga saker man gjort i sitt liv! :D

........ Och så är jag förbannad ! Jävla kanada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babibo

Känner mig så duktig, har äntligen bokat en tvättid, tvättar nu! Det är bra, att man oftast får tid så fort här! (eftersom min egen har strejkat?!?!?) Har bytt stolarna nu också och har ställt ner två i förrådet, så ska mamma ta hem dom gammla stolarna. Och klockan är då bara 11.22!!!! Så mycket gjort. :)
Klockan 13.00 börjar bilden, så ska väll traska mig dit då. Känner mig dock inge sugen alls, men ska. vill plocka här hemma, för en gång skull! Behövs verkligen också.

searching for Owls

MÅSTE BÖRJA MED ATT SKRIVA GLATT MED STORA GAFFLAR ATT SVERIGE VANN IDAG!!!!!!!!! kommer nog dock skita sig imorgon, men då jäklar är det jag som flyger in på isen! =).... (som att det skulle hjälpa :'D)
Har vart ute hos bettan hela dagen idag med annfi, bettan banan var påväg att bränna upp hela köket! haha. Sen vart det volleyboll för hela slanten.. ösch vad kul det är, längtar tills det blir beachvolley sen. Jag ska tjata på folk att dom ska spela med mig! =) Så det är bara att tacka ja till erbjudandet folk...

-------------------------------


Råglor på min pudding, grrrr. så snygg och sjunger så sött så... vad jag skulle vara avundsjuk om han inte vore min.






after hours

Min röst har blivit miiiiiicket bättre nu! Fast konstigt nog så har alla nämnt idag att jag är hes och frågat vad jag gjort(?!??) haha då skulle dom ha hört förut!
Jag och Johannes var iväg och kollade på badrum och tapeter idag! Får väll se vad vi väljer sen, ska kika på ett par fler ställen sen.

AEH skämt å sido!

Nej nu försvann blogglusten för tillfället!!! Jag och mr. Jacob har ett väldigt väldigt vääldigt intressant samtalsämne på g över msn, sjukt! :D

sjukt

Mamma ringde mig idag också, dom hade haft inbrott inatt! Hade slagit sönder bla fyrhjulingen och hotat att bränna ner gården... Helt sjukt, kan ju inte ens känna sig trygg i sitt eget hem längre! dom hade iallafall lyckats hållt fast honom tills polisen kom och hämtade honom. Helt galet.

rooooadtrip!

nejni, har inte riktigt kommit in i det här med att blogga nu när jag fått tillbaka datorn min. Får väll se om det ändras nu snart då! <;
Idag vaknade jag klockan 14.00 utav ett ryck, skola skola skola?!?! mja ne vart ju inge utav det. Fortfarande sjuk är jag också. Får skylla mig lite själv kanske, har ju inte precis tagit det lugnt och vilat upp mig nu på sistonde! Skrikit och gamat idag har jag också, så har en irriterande rethosta, haha.
Idag vart det bland annat en roadtrip för mig och annfi! :D Känns de nå mer levande än att sitta i en bil, bara åka någonstans när solen lyser in i bilen och se allt våren åstadkommit med höööög volym på cdn och skriksjunga till underbara låtar och bara vara?!?! :D Naae jag tycker det är hur gött som helst iallafall!!!!