May. 30, 2013

Idag åkte jag, Hanna, Emilia, Selma och Algot ut till kärringtjärn så hundarna fick springa av sig/bada/åka båt och vi fick lite sol på oss! :) sååå mysigt..
Sen åkte vi hem och käkade bananpankakor, mums!! Och hade lite turkisk te bjudning,som snälla Tina (morgans mamma) gav oss!:)

Kom nyss hem och nu ligger jag i ett välbehövligt bad!
Morgan jobbar till 3-4 inatt så passar på ;p lyssnar på Oskar Linnros och Håkan Hellström, så jävla bra!!

Hoppas mitt Nelly paket kommer också, så att jag kan ha det på mig i Avesta på lördag.

Nej nu ska jag koppla av till bra musik.
Ha det så bra!!


MAKEOVER!

Haha ja... Idag var tredje försöket att åka till Gävle, denna gång hann vi iaf till bilen, tills Morgan knappa in adressen vi skulle till och upptäckte att det låg inte i Gävle, utan låångt bort. Haha!!

Så, nä... Han får grejerna hemlevererade ist!!

Så hela kvällen har jag och Emilia tyckt att vi förtjänar lite gott och hon en snygg förändring. Jag fick som jag ville, färga hennes långa fina hår brunt! :D hon passar i det!!:)
Så ja, ugn pizza, glass och hårfärgning. Hannar och algot var här och kollade lite å!
Sen var det något läskigt som var vid dörren, usch. Vill inte tänka på det, för Emilia gick nyss så nu är jag hemma själv tills Morgan kommer hem från jobbet!.. Men ja, vi och hundarna blev rädda.

Ne, är väll inte nå mer jag vill att ni ska veta.


Älskade sol!

Har legat/ligger i solen sen innan 12! Så härligt väder!! Tyckte synd om emilia som inte hade nå kaffe hemma så jag bjöd på finkaffe! ;) nu är hon på möte men kommer strax igen! Så ligger här ute med barnen och steker och leker kuragömma! Haha...
Och imorn drar jag och Morgan till Gävle tror jag :)





När det är som bäst

Så rolig kväll igår, mina fina vänner och min fina pojkvän.
Svävade på moln utav lycka inatt!
 

May. 23, 2013

Mmmmmhh,förtjänar att slöa i badet med en kaffe efter det där mördar passet igår. Och varför inte fira att jag kör mitt sista pass ikväll?
SKÅL PÅ KAFFE!


May. 23, 2013

Häj.
Jag är långt ifrån perfekt. Känner mig bara bläig. Sluta jobbet för en liten stund sen, kom människor hela tiden så är helt slut...
Och nu ligger jag här i sängen breve en sovande Morgan.
Tänker bara på allt negativt, mina feta ben, feta fötter, feta lår, min breda laggårdsvägg till röv, min fläskiga rygg och mage, magen är större än pattarna, hur bred jag är, men gäddhängsarmar som kan slå ihjäl människor om jag gör fel rörelse, en dubbelhaka som heter duga, där med en ful ansiktsform, bananläppar, fräknig och ful hy, en lång näsa med horn och liknar en Pitt, mina kines formade ögon som får mig att se ut som ett mongo, min nacke som går åt quasimodos håll, mitt hår som bara är risigt och livlöst och bara är så allmänt äckligt och fult.
De sjuka är att jag skulle kunna fortsätta mer...
Trodde aldrig att jag skulle erkänna sånt här. men Efter allt som hänt mig så orkar jag inte försöka vara mer än en människa.
Så nu vet ni att jag också bara är människa och har komplex precis som er andra. :-)

Nu taggar detta fettot en ny dag!


Brunsch och uppblåst mage

Trotsa min kropp idag och gick upp tidigt idag! :) har gått morgonpromenad, solat och fått i mig en halv sallad och smaskar nu på en celsius.

Jag har ett problem.
Har haft det sen jag var yngre, kan knappt äta, så äter oftast inte så mycket per dag. Min kropp strejkar helt, blir helt spänd och utblåst och skiter typ Max 1gång i veckan, haha ja det är hemskt... Men det har vart värre, för något år sedan då jag vägde 45 kg och 168 cm då sket jag 1 gång på 2 veckor. Haha jaja...
Men det jag försöker säga är att mitt huvud är hungrig, men min kropp är mätt i flera dagar efter EN måltid typ... Så lär tvinga i mig att äta sådant jag verkligen är sugen på.
Och det är verkligen inte för att jag inte håller igång om dagarna, för det gör jag. Har världens tränings jobb och har en stor hund som behöver promenader varje dag. Har blivit duktigare på att dricka vatten, bra mat har jag ätit rätt mycket i flera år nu.
Passar alltid på att kasta i linfrön osv i det jag kan. Ja jag får väll ringa doktorn, tror inte ni vill veta om min utblåsta mage haha...

Idag och imon stänger jag, det är mina sista pass! Sen är jag arbetslös!! Haha, iaf till mitten av juni? Tror ja? Har inte fått mitt nya schema än. :)
Nej men det här känns BRA!!

Min brunsch och min uppblåsta mage... HJÄLP MIG


Död åt mitt hår!

Sådär, efter en promenad och träning med Selma, lite balkong snack med Johanna så ligger jag i badet och ska ge mitt hår stryk!
Mitt hår är helt dött, går runt med hästsvans eller en boll på huvudet hela tiden nu.

Så nu ligger Morgan på soffan och skriver ner lite saker som vi ska åka iväg på så fort jag badat klart! :))


May. 21, 2013

Efter ytterligare ett 10 timmars pass så åkte vi ut till morgans mormor och morfar igår! Kunde inte ha blivit en bättre dag/kväll! Satt och fika i solen och gick ner till sjön med hundarna, sånna dagar man inte kan önska sig nå mer!! ♡

Idag har jag tagit ut komp.
Så när Morgan slutar jobba kl 14 så ska vi nog ut på ett annat äventyr :)) åh så roligt och drömma sig bort en sväng!!
Här ligger jag dock i sängen och är för lat för att fixa frukost, så har ätit 3 kakor och öst på med kolasås, och mer lär det ju bli... Haha, skärpning! Riktig mat sen!


May. 16, 2013

Vilket fiiiint väder! Synd att man inte är ledig bara. Jobb 6-14 , hundvakt, rasta hundar och snart ska jag iväg på möte i tre timmar, sen jobba 6-16 imon.

Men näst nästa vecka har jag lite ledigt om jag inte minns fel :)
Undrar hur mycket utav de som sägs på mötet kommer fastna i mitt huvud, är så trött!!..

Men jag är glad, får de jobb jag söker. Det är en bra merit och får upp självförtroendet en skvätt. :)
Men vill bara att det ska finnas någon medicin som får en att orka med allt? Haha... Det skulle vara susen det! :)


Pang pang

Har vart ute och gått med emilia ikväll, sen hem till henne och pratat en massa! Är så glad över att jag har henne... ♡
Och nu ligger jag i badet och taggar till att öppna imon, kl 6... Kommer vara död. Sen iväg på information till mitt blivande jobb. :) så, kommer nog vara dödare på fredags öppningen, 6-16! Men sen ledig helg!!

Har fått hem min nya telefon igår oooooo ccchhhh!!! Så klara min pangbil besiktningen!!! Så det firade jag och Emilia i många timmar igår ;)


Take My strong hand

Och vad ska man göra när man inte kan sova då?...
Jag är ju jättetrött men kan verkligen inte sova! Får typ gå ut och sätta mig på balkongen en sväng? Ska ju upp tidigt och besikta bilen ju.. Gaaahh!!

Haha blev en riktig skrattfest till kväll. Gick ner och tog en kaffe ju. ;)

Linus tyckte att jag var lik kissie på mitt körkort, inte för att vara elak men jag tycker verkligen utav hela mitt hjärta att hon är så otroligt ful så att jag får rysningar.

Så, jag berättade för linus vilken jag tycker att han alltid har liknat.
tycker inte ni också att Linus är grymt lik?...

"I Dont know what it is, but i Lick it anyway!!"


Trött

Men TVI vad förstörd och trött jag är efter denna stängningshelg!! Har vart så otroligt trött på människor, dryga fyllon som tror att dom är jätte charmiga och tror att man ska falla pladask för dom?
River upp blommor ur rabatten och ger mig?
Haha nääää den här helgen har det vart extremt!!...

Så var jättepigg efter en jobbnatt, klev jag upp 15 min innan möte på arbetsförmedlingen... Slockna som ett ljus efter de och vakna kl 15, ligger fortfarande död i sängen...
Men måste snart ta tag i mig själv och hoppa i ett bad, vandra ut med Selma, sen sticka iväg och dricka kaffe på Johans rast! :) så hejdåååå!


Inge vila här inte

Blev Inge vila idag inte, lång promenad med Selma, flängt runt till alla affärer vi har i stan, ingen jävla pantomat funkar!! Så nu stinker hela min bil öl....
Lagat mat och matlådor till Morgan, åkt och hämtat två syskon och åkt hem till den tredje och fikat och haft de bra :)
Förutom att Selma hade sönder en kruka ;/...
Och nu kom jag precis hem till en diskande Morgan! Thats My bitch...


Frukost

Ligger fortfarande i sängen och äter frukost, en apelsin och ett glas blåbär/vanilj yoghurt! Mums :)

Är ett riktigt mysa ner under täcket och kolla på film väder idag...

Är ju perfekt med tanke på att vi åkte hem till Karp igår och grattade honom! Och Carro bjöd på vin, så har vaknat upp med lite huvudvärk idag... Haha, men de vare ju värt! För det var kul :)
Nu orkar jag inte hålla telefonen uppe, hejdååå.


Sooool

Nu har man det bra på ballen!


Päppel frukost

Mmmmhh äppelfrukost!! ♡
Lagomt och gott, kan knappt äta när det är varmt ute...
Idag är jag LEDIG!! ska träffa lina vid 16, och innan det ska jag nog bara gå ut och gå med Selma non stop! Så fint väder, så får bli promenader och balkongen tills det är dax att göra sig i ordning. :-)


ZzZZzz

Och idag är jag uppe tidigt för dom gör rent gården idag, så inga bilar på parkeringen. ZzZZzz


Daniela, sova?

Jag är jättetrött och vill sova men kan inte sova jag blir galen och allt som hör därtill!!!!

Vakna kl 5 imorse av att Morgan gjort sig iordning för jobb och ville mysa ner och pussas med mig innan han skulle åka... Världens goaste!! Är jobbigt och släppa iväg honom när han är på sånt mys humör!! :p
Och efter det kunde ju jag omöjligt somna om, så ligger här i sängen med 2 sovandes hundar och mina svullna onda ögon och kollar på vakna med nrj. Ser inte fram emot att ha stängning ikväll...

Haha jaaaaa nu är det nog!
Åkte ut med Morgan igår i skogen och våldtog honom, han vart mest rädd...


Härliga söndag!

Vilken härlig söndag! Promenader med hundarna och pojkvän, sallad och vitlöks baguetter ute på balkongen i solen, ut till mamma en sväng med min kära sambo och nu ska vi äta salladen som blev kvar och den andra baguetten framför en serie. Ska inte klaga på denna dag! ♡

För imon är det jobb igen, blä. Men jag har sagt upp mig, sååå skönt!
Men kommer sakna alla bästa kollegor! Men är säker på att jag kommer trivas bättre med själva jobbet som jag börjar på i juni. Det blir nog jättebra :)
Nä, hoppas ni har lika mysigt som mig ikväll. Kraam


Städtant

Men härligt väder!! Och här sitter jag inne och städar... Det lär ju göras det å, och de som känner mig vet nog att jag inte städar i första taget.. Haha, men har hunnit med ett träningspass (dvs gå ut och gå en skaplig vända med Selma och Zack själv, den ena hunden vill ta den ena vägen och den andra den andra, såklart. Man blir lite svettig med dom stark hundarna..)
Och så tar jag lite pauser och sätter mig ute på balkongen där det är sooool som ingen annanstans!!

Och musik, självklart. Ja, jag har det väll rätt bra ändå! Morgan kommer väll hem snart från jobb också, då blire bäääättreee :-)


Rosblad och pizza

Har haft annfi på besök en sväng, beställt en massa tillbehör till min och morgans nya telefoner, gått promenad och druckit kaffe och grejat!

Har "bara" ätit några godisbitar, ja jag är dålig... Till frukost. Och nu ska vi väll snart beställa pizza, är ju trots allt lördag... Och vill bara njuta av min mans närhet.
Och jag är ju en riktigt sjuk pizzoman!!
Kommer ihåg första gången Morgan ringde mig (hade aldrig pratat med honom förut och han vägrade säga vem det var från en början) då han berättade hur vacker jag var och att han ville strö rosblad i hela min säng och bjuda på pizza, sås och cola. För det visste han att jag älska!! Haha... Gose!!


Bebis Zack

Hå och hej!
Idag är det lördag.. Och denna helg har vi tre korvar hemma, Selma, aleinad och så är vi bebisvakt till Zack!! :)
Jag vet inte riktigt vad som händer denna lördag, jag har planer och grejer men får se hur mycket jag hinner/orkar med! :) känns som att det är fullt upp och jag har verkligen inte tid för å lata mig här..

Määän häjdå ville inte berätta nå mer för er.

Bakismys från i onsdags...


Miss u

Han försöker se så hård ut, men han är alldeles för söt och go.
Haha, älskling... Jag saknar dig! Sluta jobba och kom hem nu!! ♡


Smothie på ballen

Ligger i sängen och myser, själv! Haha Morgan hade drömt om en god smothie så han tog med sig Selma och gick ner till hemköp och köpte på sig så vi kan käka smothies på balkongen! :)

Hah, trodde jag de... Mitt i inlägget ringer han och säger att jag får gå ner till honom på Hemköp, jag hade visst hans kort! ;p så vi fick oss en morgon promenad båda två :)
Så nu ska det göras smothie!!