Dec. 20, 2012

Idag har jag fått lite gjort här hemma iaf!
Har klätt en gran för första gången i mitt liv, är lite små stolt över resultatet för att vara första gången 😊
Morgans pappa och bror kom över och kollade på lägenheten också! Och annfi var här en sväng och diskade! Haha.. Så snällt:)

Och nu ikväll hade jag och Morgan vår egna lilla julafton tillsammans ♡
Tacos och lite paket 😊 jag blev jätteglad för mina julklappar ♡ och jag tror Morgan vart glad han å, han satt då å pillade med surfplattan iaf ☺ my luv förtjänar det bästa!
Pusshaj 💋


Dec. 20, 2012

Haha allvarligt, har ni sett nå sötare?! ♡


Dec. 20, 2012

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Men, tomten... Jag önskar mig en bil :( hah... Känner mig sååå låååst!
Annars så trivs jag så himla mycket i nya lägenheten med världens bästa pojkvän! ♡

Synd bara att jag aldrig har tid eller ork och jobbar över jul och nyår så det inte blir något gjort här hemma...


Dec. 13, 2012

Känns orealistiskt att vakna upp i nya lägenheten, en STOR lägenhet som man inte springer in i varandra både djur och människor! Bra planlösning, kaklat badrum, fina tapeter, mycket garderober ♡

Och bara tanken av att köpa en massa fint inredning till lägenheten och balkongen! Och vakna upp på julafton i en lägenhet där man har plats (tid är en helt annan sak) att julpynta och ställa fram den stora granen!
Ne, kan nog inte beskriva hur skönt de blir att flytta ifrån en etta på 30 kvm som jag bott i 4,5 år, till en renoverad trea på 75 kvm! Im happy :)


Yesterday

ÄNTLIGEN har även Daniela ett körkort också!
Känns så jävla skönt... Så Morgan kan ju säga adjö till sin bil! 😏 🚙💨


Dec. 07, 2012

Varför är jag alltid uppe som tidigast när jag FÅR sova ut? Eller, sova ut och sova ut... Ska till doktorn 10.20, men för de behöver jag ju inte somna efter kl 2 och gå upp 5.20! Jaja..

Är inge kryyyy... Trött på att va sjuk jämt.
Så bestämde mig faktiskt att ta mig i kragen och hälsa på den där farbror doktorn..
Trött och less på uppskjutna saker, såg så mycket fram emot de! Bo:/ men det är bara att tagga till, den 14e flyttar vi till en lägenhet som är mer än dubbelt så stort som vi bor i nu! Kommer bli så himla skönt! ♡

Min frukost jag åt nyss, nam nam


När det inte blev som det skulle...

Denna dag blev inte alls som den va planerad, men men... Får väll ta och gå en långvända med Selma, ta en varm dusch och sedan invänta min man! Han får mig alltid att må bättre. ♡


Dec. 03, 2012

Bihålsinflamation, halsont och feber antar jag!
Typisk dag för mig känns de som! Inte okej... Men de har väll inte hindrat mig förut så!:)) packade ner allt som var i lådorna i köket igår förutom sånt vi behöver i 1,5 vecka till! Och 2 säckar med kläder, å det är mycket kvar än... Men kommer att kännas SÅ skönt när allt är gjort! Drömmer bort mig i tankarna allt för ofta nu:)) nu får tiden gå snabbt och allt där emellan måste gå toppen!

I love it ♡


Första advent ♡

Mina hjärtan ♡
Första advent idag! Halvligger i soffan efter en promme med Selma följt utav en mysfrukost bestående utav mig själv och två tiggande djur!

Ska dundra på lite musik och kasta ner allt i säckar! Och kolla om vi har några tomma kartonger i förrådet.. Får bli min syssla idag :)) längtar så ootroligt till flera datum nu inom kort!♡
Tänk så mycket man kan åstadkomma med bara man har en sån jävla vilja...
Har nog aldrig någonsin sagt att jag är stolt över mig själv och menat de, men nu är jag faktiskt liiiite stolt över mig själv faktiskt.

Naj, nu måste jag resa arslet!:))