hallå hallå

.. idag är det lördag! här skare festas till :-) känns som att det var år och dar sen sist.
(...fast vi drack förra helgen ;p)

& igår var det fredag, den dagen bjöds på roliga söta dagis, hem och duscha sen kom camme och jon och hämtade mig. dom bakalitenkaka. sen har jag 19 st klipp på mobilen, men dom kan jag tyvärr inte bjuda på! haha :D

usch... sen när jag skulle gå hemmåt så skulle jag träffa jerker och ida tror ja hon hette? men nej, jag blev bortdragen utav en sliskig 35+ norsk, ja fattar ju knappt norska heller.. hah bläää, nu idag när jag tänker efter så skulle jag ha agerat lite annorlunda än va ja gjorde igår. usch fy blää
tur att jag hann smyga hem utan att ha han på hälarna iaf.







min sommargay

hehe åååå saknar min jerkis. va längesen vi hade cpmongo kväll..
men vi ska ha det snart, vi saknar varandras mongo sidor :D











haha....
har ALDRIG haft en tråkig sekund med min jerkan :-)  OOOCCCHHH ... TACK FÖR BESÖKET VÄKOMMEN ÅTER =D

snowboard/pulka söndag

hehe glömt att säga något om söndagen ju.
jag, lynette, hanna, nicklas, jon och camme va iväg och kollade på hockey i ishallen. Hedemora - Arlanda. hah, som jag trodde.. hedemora förlorade, nicklas måste byta jacka!! synd med eskimo.. sen drog ja hem å lagade mat, köttfärsås, som vart total misslyckat! haha kunde ju lika gärna ha käkat en sked full med pommes krydda.. därför jag aldrig lagar mat.
sen kom jon, nicklas och camme och hämtade upp mig, sen hämtade vi upp plättis. sen drog vi och åkte snowboard! haha eller, inte jag och lynette.. vi hade snökrig med killarna :) vare sig dom ville eller inte. sen vidare så jag och lynette fick åka pulka bakom bilen då jon körde.. HAHA fyfan va kul de var, är nästan så att jag tjipar (stavning?) efter andan nu bara ja tänker påre :'D haha måste göras om.. dock vart jag lite hamstrig efter, i en hastig sväng med hög fart flög jag ner med ansiktet i backen och lynette flög på mitt huvud så fick ont i läppen och näsan :( hehe. och lynette gjorde illa armen. haha men fyfan va kul det var. och inte vart de bättre i läppen när en viss liten piraja ska dra i den heller ;p efter det så åkte vi till mördarbacken, HAH.. jon våga inte ens åka.. han åkte inte ens från hälften :D men camme gjorde det faktiskt ;D riktigt roligt.. får köra om en sån dag.

men nästa gång är redan planerad, fast inte riktigt näääär det blir.. men det blir äckligt bra, lynette! ;)







och så var nicklas, camme och mattias med.
eller ja, nicklas stackarn gjorde ju illa sig de första han gjorde.. så han gick hem.

thahalloj




åååå va synd att det är blogg kvalité, paint kvalité och zoom kvalité.
zoomade in ögat på en bild, blir ju grymt bra bilder såg jag då. man ser ju varenda litet fjun på kroppen osv.. sjukt bra för att vara en vanlig digitalkamera tycker jag :-) men nästan lite pinsamt att skryta om kameran när jag visar upp denna bild, hah.. ser ju inte ett dugg bra ut här på bloggen..

nya kameran

dagis idag, helt slut. lite kaaaos!
sen hämtade jag min kamera, riktigt nöjd! än så länge ;)
fast hm.. inte kollat nå olika inställningar än, så kör på auto. :)

BAJANÄSÅS ♥


fika


finaste Joel


Daniel, mamma, Joel


Johanna, Daniel, Mamma, Joel


finaste Markus


mina älsklingar. Markus, Jamie & Joel


Markus och Jamie


hehe ååå så söt du är Jamie!


Joels fräna tapeter dom tapetserade när dom flyttade till huset


fina mamma


min bebis älskling




bilder

lite mobilbilder från igår, längtar tills jag fått hem min kamera :)













days

ösch ligger med irriterande huvudvärk.
jaja snabbt igenom vad som hänt om dagarna,
i fredags så pallrade jag mig iväg på dagis, sen gjorde jag ärenden och möttes utav en förbannad skruven. sen gick jag och tränade, roligt att det var karin som var tränare! :) sen kom lynette å hanna hem till mig, sen drog vi till säter och hämtade tess och någon kille. hehe justja, vi kom på lite läten också som vi ska testa.. :) hehe fan nu kom jag på att jag glömde att fråga lynette om hon provade på det inatt.  nuff nufffii

igår så firade vi henke som fyllde gubbe förra lördagen tror ja de va, hehe 26 år. käkade glass och kakor, gott. men buuä. roligt hade jag iaf :p sen hemmåt och duscha sen kom hanna å lynette igen, jag och lynette drack och så hängde vi gubbe. hehe. sen åkte vi och hälsade på nicklas också, guuuu så längesen man träffa han :-) var trevligt. roligt att dom kommit hem nu från thai. sen drog vi till en och en halv sen kingen, där fick vi höra om mustage-cupen ;p

& så idag.. huvudvärk. skulle egentligen STRESSA iväg precis när jag vakna, men orkade verkligen inte.. ska iväg på hockey idag iaf, med nicklas, hanna å lynette :-) sen hörde jag talas om pulkarace efteråt? aaa får se what happens :)





annsofies fina dildos hon fick i julklapp


HAITI

nu har jag skickat in 10 kr till hjälpen för det som hände i Haiti.
det är bättre än ingenting, blir ju jättemycket om alla gör de! vad gör 10 kr mer eller mindre på mobil räkningen?!?!.. och allrahelst så gör man en så fin god gärning.. kan man må bra efteråt.



tycker ni ska göra samma sak.

Rädda Barnen , PG 902003-3 eller skicka sms 10KATASTROF (10 kr), KATASTROF (50 kr) till 72950.

roliga minnen gör mig glad!

HAHAHA nice, annfi u remember? :D



tränar judo!



snygga syskon




HAHAHAHAHA min älskade lynette visar va hon går för :)

Lynette - Lahme


så hör man johanna så sött i bakgrunden
:)

All my senses..

nej.. jag gick inte på träningen. för det första så hann jag inte, för det andra så ändrades mitt humör från 100 till 0 på en sekund. och om inte de vore nog så är det översvämning nere i tvättstugan.. bläää......

and there aint no point in the words i write,
there are no way to know me..
but it sure felt right when i saw you eyes.



canon ixus 95 is

japp.. klickade precis hem denna kamera.


alltid tyckt om canon, min första kamera sen 2004 eller början av 2005 var en canon hehe.. saknar min kära. inte så långt dom hade kommit inom tekniken me digitalkameror då inte :-) typ alla kameror hade en halv megapixel typ.. haha nerå , men nästan så!..

men tänk så roligt man har med en kamera egentligen :) eller, ja kanske inte med kameran.. men kameran sparar man ju dom roliga minnena man har =) ÄLSKAR bilder, kollar jätteofta tillbaka på roliga tider. och hur bra är inte de då när man har en kamera, mina är ju bara pajjade.. så ska bli riktigt kul med lite bilder nu igen :)

jippie kajej

yyyeeess känns så skönt när jag är på fötterna igen! fit for fight igen, eller mja.. vill ha mat. hehe... men det är ju omöglishh! OM jag får i mig mat, så ska jag träna :) med andra ord så låter inte det ett dugg säkert.. + att jag håller på å tvättar, bwaa känner mig stressad! och om jag ska träna, måste ja ner till affären OCKSÅ.. mycket som ska göras på kort tid isf, så får se hur jag gör.. ;( 
inatt så kollade jag iaf på the uninvited <- the uninvited länk, för andra gången :) fast var ju ett tag sedan ja såg den, så hade glömt bort lite detaljer hehe.. fattar inte hur ja kan bli så rädd för små saker, men inte det som dom gjort att man ska vara rädd för :) hah, a knäppt.
har väll mest blivit chill idag.
lynette kom och mötte mig vid p sen gick vi hem till mig och pratade muhahah. och nu har jag tvätt igång som sagt, och nu har jag planerat, så ska iaf på pushen :-) hinner inte på afron.. tvätten är väll klar om ett tag sen ska ja och annfi dra ner till affären och kolla om man hittar något inom matväg. sen ska ja hemmåt och byta om till träning, inte annfi..muhah :) yeeey så de blir iaf 1 timme och 15 minuters träning idag för min del :)
HOPPAS JAG HINNER BARA??!?!??!?!
haha åååå va ni är intresserade utav dedär...

lite klipp

HAHAHAHA... nog roligare klipp för mig :D haha men fyfaaan va rädd jag va.. trodde emelie va en gigantisk geting..



haha småttisar, 2 år sen nu i februari då ja å lynette åka på ålandskryssning :-)
men visst är plätten heeet :)


HAHA kära nuffleken..


hehe maj eller början av juni 2007.. jag annfi å jerker :D



hahaha.. såhär tvättar man med lynette å sanna :D
februari 2008 tror ja :)


spyor & fishville

höhö blö. har typ haft kräksjukan eller magsjuka eller något. därför jag inte uppdaterat.. började väll i måndags morgon, eller söndags natt kanske? aja det har iaf inte vart kul, men nu äre kul. för nu känner jag mig iaf bättre:) men inte helt hundra! men nu är jag iaf människa, och då klagar jag verkligen inte!! :)

körde dubbelpass i söndags, både afrodans sen gympa :) sen gick ja till p. när ja vakna, vaknade jag med huvudvärk.. och inte vart de bättre med tiden heller.. då vart de migrän.. gick hem iaf. sen spydde ja, trodde att jag spydde för migränen, men så kan det inte ha vart? för igår vare somna > vakna > spy osv ca miljontals gånger om och om igen, inte många vakna timmar i måndags och igår inte.. ajja usch vill inte prata om de, spyr bara ja tänker påre :p

NU PÅ TAL OM NÅGONTING HELT ANNAT...

hur i hellskotta kan man bli så beroende utav ett jäkla (ursäkta mitt kära akvarium) akvarium?!?!?!? sitter helt fast.. ja, jag vet. DET ÄR JÄTTESORGLIGT. haha uschdå för er som kom på fishville..

SER NI MIN FINA RÄKA?!?! ↓ det är min favorit..


Och så har jag faktiskt adopterat tre stycken sjöhästar och två stycken sköldpaddor =)

nothing without you

aaaaaa är helt knarkad!





HÄR <-- finns spelet

girls just wanna have fun?

idag har jag vart hos mamma, det bjöds på pizza :) det var gott och mysigt. vi kollade på scary movie sen hjälpte jag henne med sin facebook, så nu jävlar kan hon hålla koll :)



hehe va är det med tjejer egentligen, jag tror fan inte mina öron ibland!
tjejer i alla åldrar beter sig som, ja, jag vet inte? jag pekar absolut inte ut alla tjejer. avundsjuka, falska, utnyttjande osv. vem faaaan vill ha det så?!
varför inte bara sköta sitt och skita i dom andra? snackar skit om andra som dom inte ens känner, haha vem kan göra så? :) hur kan man ha rätt att dömma en människa man inte känner? det skulle jag väldigt gärna få veta. dom vet inte alls vad som finns innanför "skalet". oftast så stämmer nog inte folks fördommar om en.

jag är väldigt glad över att jag inte har sånna i mina kretsar. det räcker med att se hur andra tjejer behandlar varandra så spyr jag. förfan tjejer, koppla av.. ni behöver inte "hata" en person ni inte känner bara för att er vän gör det, eller för att ni har hört något som ni inte ens vet stämmer, eller får höra en helt annan version..
nej, tacka vet jag killkompisar! har ju en del sånna, dom är mycket lätta att umgås med och väldigt roliga på köpet. haha, det är mina tjejkompisar också, om ni inte förstog de :)


... OCH så kommer vi till dehär :) .. JA, jag är verkligen medveten om att jag inte är perfekt, ni som känner mig vet om att jag kan slinka ut med något sådant jag också. jag kan kommentera folk, men jag försöker verkligen skärpa mig! känner inte riktigt igen mig själv när jag håller på med sånt, för sån är inte jag, tycker JAG.  och själv tycker jag att jag har blivit duktigare, faktiskt. får dåligt samvete.
jag tycker att man ska ge varje människa en ärlig chans iaf, och jag vet att det är jättesvårt att få bort alla fördommar, allra helst när man bor i en så liten stad som hedemora! alla människor har fördommar, mer eller mindre. men man kan ju alltid ha viljan till att minska fördommarna!

.... det är iaf vad jag tycker.
alla har rätt till att tycka och tänka till om saker.

små små steg

nu vare nån dag sen jag uppdatera. men jag blir så trött så orkar inte anstränga mig å skriva.

gick iaf inte och tränade i torsdags, gjorde illa min arm som fan i onsdags! haha fattar inte hur jag lyckades med dedär. sa bara plodoofff sen låg ja över annfi. :-) duktigt..  men idag så känns den mycket bättre, så nu är jag sugen på att träna som en dåre igen! söndags gympa imon ju.
onsdagen var iaf jättemysig, förutom armen då! kollade ju på film också, började kolla på Inglorious basterds men vi hängde inte riktigt med.. fast var säkert jättebra om man verkligen satte sig in i den, men vi hade nog inte den orken! :) så efter ett tag slog vi på baksmällan, alltid lika rolig :)
kan ju inte dirrekt säga att jag var sådär super taggad på att gå upp 7.15 dagen efter bläää.. tvungen att gå dubbelt så lång också sådär dirrekt på morgonen.. uhä. men jag tycker om mina kära barn så what to do .. ;p

trött

HELT SLUT! det är de enda jag vill säga..
hah nejmen, vill bara grina för jag inte har nån ork.. vart på dagis och möte 8.30-15.00. så himla roligt, kul att få höra va dom tycker också! blir jätteglad. vi dansade ut julen runt jugranen bla och rökte banan. snart ska jag in i duschen och duscha av kroppen och dra av mig sminket, sen ska jag sola en sväng med annfi. sen vid klockan sex så blir det träning, gympa. hoppas träningvärken går bort under passet iaf, för jag har äckligt mycket träningsvärk! jag går runt som Quasimodo.. (han i ringaren i nottredam). efter träningen så blire väll hemmåt och in i duschen, kanske hinner chilla lite? sen ska jag iväg och kolla på film. någonting att göra heeeela tiden.. bwöö va trött jag är, men man ska inte klaga.. antar att jag får ett bra avslut på denna dag iaf, annars blir jag förbannad! haha nerå..


... en bild på mig idag! ni kan kalla mig... QUUAASSIIMODOO

tummen upp

fortfarande bitter sen igår inom pete ämnet.. blöhö. hah :)
kom nyss hem från träning, push! tummen upp för mig, johan och hanna och annfi! eller ja.. halFt för annfi då, hon tränade ju bara idag.. men hon ska med imorgon också, RIGHT?`! haha hon har tvingat mig, att jag ska tvinga med henne..

jaha så vad har hänt annars idag än underbar träning, jo jag vaknade upp på ett riktigt glatt humör :)... tills jag kom på att jag var bitter.. haha ;) vart på roliga dagis, haha riktigt roliga barn. springer runt och röker? se så ni föräldrar påverkar era stackars småbarn som inte ens kan prata, men röka kan dom!! tänk på de!.. sen åkte ja me mamma och gjorde ärenden, träffade dessutom en klantig jerker som är skadad på pannan, haha! jaha och sen träning, och nu ligger jag här, helt dööd.. längtar redan tills imorgon, då de blir att köra gympa!

äldre bild, men tummen upp på oss!!

mums

men fyfaaaan! fick precis reda på en sak.. haha fyfan,
Jenny älskar livet, jag hatar livet.


VAFAN GJORDE JAG I DALARNA INATT, SNÄLLA KAN NÅGON SVARA PÅ DEN FRÅGAN ÅT MIG?!?! varför var inte jag på KB?.. vad gjorde jag helt själv inatt och inte kunde sova.. varför kunde jag inte få för mig att sticka dit då? naaeeä fyfan, livet är orrätvist!

bara för det så kör vi ett jävla pete maraton.
jävla pudding.

det snyggaste paret







söta markus

skönt, kommit hem från dagis. eller ja kom hem strax efter halv tre.
och något som är skönare, är att äntligen träningen börjat!! glad som fan över det är ja! så jag, hanna och kanske johan? ska iaf på gympa idag! hehe får se hur det går då, svintrött.. kan ju inte sova om nätterna och så måste jag upp så tidigt..

min söta lillebror Markus



Carpe Diem

kul kul kul, kan verkligen sova också! men så gåre när man ligger död hela söndagen.. då kan man inte sova sen på kvällen när man börjar bli "bra".. men jarrrå. kommer att bli kul att gå upp tidigt för att ta hand om en massa småttingar.....
ligger och lyssnar på mitt piano - små små steg så grymt bra låt. tänker på dammsjön, och lite andra grejer :-) nej det kommer väll att bli omöjligt att sova än på några timmar, men säger god natt här iaf, men måste mata mina firrar först :)

ska ligga och tänka. det är vad jag är bäst på, både på gott och ont..




Fina ord jag ska sätta upp på väggen eller garderoben som jag köpte på rätt pris faktiskt, 89:- justfan, köpte mig ju en rosa söt spargris också ju.. den glömde jag hos mamma kom ja på nu!

tiktok

gårdagen.... var huuur gräääjt som helst! haha det kanske hanna och johan förstår att jag tyckte ;p

förfesten hemma hos alexandra och jimmy var hur rolig som helst. körde ölspel, våghals 2 och twister :D har för mig att jag var rätt kass på twister?.. :/ sen åkte alex och jimmy till hotellet, dom va snälla och lät oss få vara kvar i deras lägenhet, jag, johan, hanna och tommy. :) sen så stack vi till per, sen hem till tommy, sen hem till per igen :-) sen stack ja å hanna hem när hon inte kunde vara vaken längre.. haha :-) så somnade vi glatt! hehe eller ja ett glädjeskutt i snöhögen vart de först vill jag minnas! ;)

och idag har det märkts att jag hade kul igår.. alldeles för kul.. vakna upp och va fortfarande full typ.. fatta ingenting när hanna åkte hem :p usch fyblää. hehe, men det var det så jääääävla mycket värt! verkligen. :-)

vilket sammanträffaaanddeeee, johan la upp bilderna nu när ja höll på å skriva muhah. fyfan, va höll vi på me :) haha.

göll :)


hehe johan:) och angelica:)


alex & angelica :)


hehe tois :P och en bit tommy


tommy och jimmy :)


hanna & jag :)


"EKORRN SATT I GRANEN SKULLE SKALA KOTTAR" hahah ;D


strumpa blä hehe :D


haha grymt snyggt!


mums


mums


jag skäms... vet inte vem den där fetröven är... men dom bjuder ju iaf på sig


haha tror alex är lite sugen på hannas röv!


benstöd


haha twister.......


tufftufftåg? gangbang? nope.. twiiistteeeerrr!!!


nasse som snurrade :)


yeeey


sen gick vi hem till p sen lämnade vår ekorre oss och kameran :-)



.... hoppas ni andra också har haft en suuuperduuuuuper rolig lördags natt! :-D



ändrat

huhä va så trött på min äckliga design, så har hållt på å bytt till en annan äcklig design. jaja, variation iaf :)
men jag får fan inte bort min äckligt fula profilbild..
jag som hade tänkt lägga ut den här ↓



:(...

jaja! skitsamma då bloggjävel.
är iaf i skäve, har jag vart länge. hos mamma såklart. vi har käkat chips och dipp och kollat på tv, sen asgarvade jag och mamma ihjäl oss åt mr.bean på semester (igen) har nog aldrig grinat så mycket under en scen på en komedi, som när mr.bean försöker sno trampmoppen :'D hahaha grymt roligt!
haha här har ni just den scenen från youtube! och ja det är en länk där det är tomt, råkat fixat så att länken blir svart.. smart :) orkar inte fixa det, jag orkar inte fixa någonting mer nu hah..

men känns som att headern är för "seriös" för att vara mig.. hehe trots att jag visar mitt snygga uggel tryne på en bild. får se hur länge headern får stanna kvar då..
bilderna är iaf tagna BARA för att jag och johanna skulle ge mamma och pappa ett varsit kort på oss tillsammans i julklapp. inte min grej dedär.. nej usch fyblä

jaha och vad gör ja nurå, jo jag ligger i daniels rum å nördar mig, men det är lugnt. för det gör han med! :-)
mjao, ser fram emot morgondagen :)

mjau

äntligen hemma! fick sluta lite tidigare idag :) hehe va skitsnygg idag med dom fina kläderna tuva tvingade på mig, det tyckte dom andra fröknarna också :) men fyblä va äckligt de va när jag gick hem, var jätte yr! inte kännt av något på hela dagen, så bara slog de till när jag gick? huuh, scary shit. men nu mår ja finemang så fort jag kom in igen :)  vet inte alls vad denna dag har att erbjuda faktiskt.. känns konstigt att ha en oplanerad dag nu ! hah.

ajja, nu ska jag gå och blanda i mina turkiska peppar med min sprit, ska ju festa imon. lakrits shots! mm gott höhö.. kommer nog dock inte tycka det är lika gott efter flera shots ;p

laugh and a half

igår kom jacob och shaheen, eller hanna som hon så fint heter nu!
vi käkade, sen drack vi muhaha... och snackade skit! det gjorde vi också, hehe tror jacob tröttnade på mitt och hannas skitsnack :)

min falukorv


hehe åå vilka kokkomongisar


hanna

disneyland after dark


siiiitpigg och taggad till dagis imorse!..........

oouh första dagen på dagis nurå igen efter julen och nyår, det var hårt att gå upp imorse, allrahelst när man absolut inte kunde somna inatt.. och sen veta att jag ska klara av att gå upp lika tidigt imon å.. åå jag dööör! men kul på dagis, det äre :D är så pass omogen så jag passar in där ja.

ajja hursomhaver så väntar jag på hanna och johan nu,skulle svänga förbi en sväng. :-)
sen kommer mamma, vi ska handla hon och jag, sen hem till johanna tyckte jag hon pratade om :-)

inspelningar från gårdagen

hahaha, såg nu att alex har lagt ut sina inspelningar från gårdagen!
ska dela med mig me dom ja å :D







hahhahahaha tänker ni på att johans pannlampa blinkar i SOS blinkningar? hahahaha
haha kommer leva på den där kvällen lääänge...

johans suprise

haha fyfan vilken lyckad kväll det vart! verkligen inget gick fel, trodde hela tiden att någon av oss skulle försäga oss eller säga eller göra fel sak osv.. men fan va duktiga vi var att ha pokerface, eller ja.. förutom på mcd när the blond biiaatch kom in gåendes som en modell på cat-walken :'D

haha jaja jag kanske ska säga lite från början...
det är så iaf att vi planerade att hitta på något med johan på hans födelsedag, som just har vart. så vi frågade om han ville umgås med oss på kvällen på hans födelsedag, och visst ville han det! helt ovetandes vad vi höll på att planera :) muhahah! vi ville busa till det lite, istället för att bara sitta hemma hos någon och käka tårta och dricka lite.. så vi slog ihop våra kloka hjärnor och kom fram till att vi skulle sätta upp en skylt med en bild på johan uppe på centrumrondellen :D så där sitter det en fin bild på en ekorr johan, det kan ni gå och kolla på tycker jag :) så idag så åkte vi och hämtade johan, hehe så stog han där redo i dörren med en tårta i handen och jackan på sig. han trodde vi skulle sticka dirrekt han, men icke då :) han trodde vi skulle sitta å chilla hemma hos mig med tårta, men det kunde han ju glömma :P vi satt på mitt gamla blonda löshår, min gamla klänning, johans turtles mössa, hannas läppstift och hannas pannlampa :D så jäääävla läcker han var, det är så att man va tvungen att se honom med egna ögon! ja justja, ögonbindel hade han också på sig. han fick ju inte se något :) varken hur han såg ut eller vart vi åkte någonstans. drog till centrumrondellen och plaserade så fint en helt ovetande johan, eller "johanna, kissie, hoe" mitt på centrumrondellen breve sin fina bild :) sen drog vi vidare, han hade fortfarande ingen aning om vart vi tog vägen. hade åkt ett bra tag, sen skulle jag, hanna, lynette och alex ta en "rök-paus" (då befann vi oss mitt ute i norns skogar i möööörkret) då smög lynette iväg och skulle tända marchallerna i en skogsgång och sedan gömde sig bakom ett träd, det märkte inte johan av, som tur va :D sen gav vi johan en lapp där det stog "följ efter marchallerna så hittar du ditt pris" han hade då fortfarande på sig ögonbindeln och hade absolut ingen aning om vart han befann sig någonstans. vi sa att han fick dra av sig ögonbindeln och öppna lappen när vi skrek "NU" haha så kutade vi tillbaka till bilen och gasade iväg och skrek NU, vart dock lite missförstånd där haha :D men ja, johan vart kvar där helt ensam, lämnad i mörket med endast en lapp och en pannlampa och följde efter marchallerna som inte gick att tända, tillslut så kom han till en jordnötspåse :D haha så hörde han något knaka till i den mörka mörka skogen, så skrämde lynette skiten ur honom :D haha han trodde ju att lynette också hade stuckit iväg med oss i bilen :'D hahaha ååå hade så gärna vela sett det.. hade själv blivit livrädd!! lynettes mask var verkligen inte att leka med, han trodde att det var samara :'D
haha jaja sen drog vi tillbaks till stan, då fick han se sin fina bild uppe på centrumrondellen hehe. sen vart det mcd, jag, lynette, hanna och alex stack in före honom, sen kom han in själv där gåendes som en modell skit kaxigt med pannlampan i SOS läge och beställde en happy meal! haha det var mer folk än vad vi trodde att det skulle vara, och det var bara ungdommar... haha ni kan ju chansa på om någon glodde något på honom :P och va va de inte för leksak om inte en ekorre i happy melan !! det var ju bara pricken över i:et!! hehe och efter mcd så stack vi hem till mig och käkade tårta, lynette gjorde en jääääättteefiiin och jättegod tårta :) tycker inte om tårta egentligen men den va verkligen jättegod! :) haha sen kollade vi igenom mina bilder jag tagit.. fyfan va mycket vi garvatt hela kvällen/natten :)

haha så jävla LYCKAD!
hehe ja jag ser att det vart lite läsa.. :')
så som vi har planerat dessa dagar så att just detta skulle bli perfect, och det blev det också. över förväntan! =)
tänkte bjuda på några bilder från kvällen/natten.. men inte alla, om ni vill se alla så får ni se på facebook sen när jag lagt upp :D iofs har jag bara hälften av korten, hanna tog med sin kamera å :) dom har inte jag ännu.

















haha ja... de va väll i stort sett :D
ja och efter denna gaaaaaalna kväll, så fick jag springa runt i trappen och leta vart fan hissen stannade?!?! hur länge då?! bra fråga.. fick besök utav fyllo daniel.. som vägrade åka hem, som skulle sova på mitt golv som inte existerade.. hehe men de löste sig..

movie movie

ååå jag ångrade mig som faaan att jag kollade på filmen inatt :(
men fyfaan så bra den var! den var så himla fin.. HAN var så himla snygg! ni som tycker om kärleks filmer ska absolut se den om ni inte redan har gjort det.. jag tål inte kolla på sånt, verkligen inte den här iaf.. ligger ju förfan å hyper ventilerar för jag inte får någon luft och får nå jävla sork ögon så jag inte kan se tvn för att jag blir så svälld..
AJJA men om ni vill grina, så kolla på den häääär!



åååå han är så jääääkla snygg just där då dom träffas för första gången... mmmmmmmm

P.S. I love you

hehe så vi har fixat idag, jag lynette å hanna :) vi är duktiga vi. ut till norn, stadsberget, snöhög osv.. haha jaja gick skitbra.  nu ska nog JAG slå på en film, inte likt mig att kolla på film självmant helt själv :) men det blir nog supermysigt, om det nu blir av dvs :D

det blir nog P.S. I Love you
mamma säger att man blir jätteledsen utav den..
kommer nog grina ihjäl mig säkert..
MEN MEN, så tar vi nya tag imorgon :D



för nu fyller vår korris 20 år! Grattis till honom!!!! =)



myskvällar är underskattade!

har haft två jätte mysiga myskvällar :) uppskattas jätte mycket.
igår käkade jag, hanna å lynette pizza. alla tre käka margarita hehe.. bevis på att vi har god smak! planerade som fan gjorde vi, dom kommande dagarna, kommer bli grymt kul! :) sen vart hanna svikaren och vart stryken från lynettes 20 årsfest... hahaha :) då fortsatte jag å lynette planera, våra liv :) vilka underbara framtider vi har :) roligt att vi ska göra så mycket tillsammans. utomlands sen å, trissen:) bjuda osv.. mmm . hanna, du får bara följa med på ett vilkor you know :D haha.

sen tänkte lynette :) man kan absolut inte tänka med ögonen är öppna, så att ni vet :D
trötta som fan...

Ja och idag så kollade vi på new moon också, hade ju inte kollat klart på hela :) sen underhöll jag mig med att kolla ut medans lynette och hanna skrapa rutorna och satt i bilen hehe.. sommar tack.
imon är det måndag, då har vi planer :D

Nu blir det fortsätta glo på hockey, tjoHEJ!


min enorma styrka blir påmind ibland.. hehe

PIZZA-FILM-MYSKVÄLL IKVÄLL! =)


Nyår!

yeeey har äntligen kommit hem nu! vilken lååång dag det har vart, eller ja de va väll för att man typ inte sovit något alls.. så jag somnade av på kökstolarna hehe.. men jag hann bara precis somna av sen vart jag väckt. jävla kräk!! hehe nejdå.

hade en grymt kul kväll igår iaf!
jag, lynette, hanna och tess började hemma hos mig. hade jätte mysigt och roligt och spelade spelet. haha skitkul att spela, fast nu fattar ju alla vad jag och lynette skriver ner för tre saker nästan hela tiden... haha :D sen kom alexandra över också, jättekul :) sen så gick vi över till ida och fredrik. haha där bjöds det på dans och roligheter! haha ja...... sen satt jag och alex och skrattade åt en måne huuur länge som helst?!?! (daniela käkar chips och råkar spotta ut en liten rund chips bit på alexandras lår=månen) haha mer kommer jag inte riktigt ihåg :'D sen sprang jag över hem till mig en sväng, sen stack jag iväg ut i dimman i snöovädret igen!! grym kväll som sagt.


så tråkigt att jag inte har någon fungerande kamera..
men 4 st bilder när vi va hemma hos mig iaf.

hehe inte lägga ut "smile" bilden, om jag minns rätt :D




ÄLSKAR

hihihi känner mig så FLAAAAAD som skulle heta GLAAAAD om jag kände tangeneterna på riktigt!!!!!! kom precis hem, och ska snart sticka iväg igen!! VILKEN JÄVLA SUPERKVÄLL DET HAR VART OCH KOMMER ATT BLI, så jääävla härlig! aaaaaAAAAAAAAAA DET ÄLSKAS!! inte gillas, DET ÄLSKAS!!!!


PUSS PÅ ALLA SNÄLLA MÄNNISKOR
så syns vi när jag kommer hem igen imon !!!!