Go frulle & Västerås!

Blev aldrig Västerås igår, vi åkte ut till mamma och firade Rickard som inte var där, hah!
Men idag så! Har vart ner och ätit go frulle på McDonalds och druckit kaffe, mmmhh. Så nu ligger jag i badet och ska duscha av mig för att sedan dra vidare till Västerås, en sväng på Ikea och sen iväg och hämta utemöblerna :) blir nog skitbra det här! En liten roadtrip med min kärlek :)
Och Selma ska Johanna vara barnvakt åt, blir nog båda dom glada utav :)
Hejdåååå!!


Sexig snickare

Äntligen ett mördarpass avklarat, "bara" ett kvar denna helg... Och min fina älskling är ute på balkongen och snickrar! Han är så duktig :D min man, mmmmhh.
Imon åker vi nog och hämtar jättefina, (om det blir dom vi hoppas på) utemöbler! Åååh vill ha dom! :)
Nej nu ska jag ut och pussa på min halvnakna snickrande man!!


Apr. 27, 2013

Åååh vill sova meeer!! Men vågar inte somna om nu för då försover jag mig säkert... Jobb helg både för mig och Morgan, blä.
Hade hellre hittat på något roligt utomhus när det är så fint väder! :) ser fram emot att Morgan ska snickra ihop lite balkong möbler så vi inte behöver ta köksstolarna och steka ;p va ju jätte skönt igår!

Igår gav jag Morgan sin försenade födelsedags present, han blev jätte glad :)) ett presentkort på en tatuering blev de! Har så dålig fantasi när det gäller presenter, så i julklapp fick han en surfplatta och i födelsedags present en tatuering... Så hjälp mig gärna med nästa!! :) hittils har jag faktiskt kommit på allt själv...

Jaja, blev fika och lite shopping i Avesta igår som sagt! Och äta på godaste rose, mmmhh!!
Sen mot kvällen åkte jag och Morgan hem till min syster, Joel & Jamie! Kollade på roliga filmer och mös, haha :)) och nu hade Jamie legat och spytt inatt lilla plutten :/
Hejdå.


Förvånad!!

Haha, kl är 9.40 och jag har hunnit med att haft 5+1 (ja hej mamma jag har sex!!) förlåt er andra men jag är rätt frispråkig med sånt. :-) gått ut och gått med Selma 5.25, kollat på vakna med nrj, pratat med annfi och bestämt dejt i Avesta, ringt runt olika bolag för Selma, min älskade fina hund har käkat upp en räkning så jag får betala 180 kr extra!! Bläää Selma!! Why?! Du har aldrig käkat upp räkningar innan!! Jaja, betalat massa räkningar så nu är det inte mycket över... Och nu ligger jag i ett bad för att senare åka iväg till Avesta och luncha med annfi på rose antar jag och sedan iväg och köpa morgans present, var ju stängt där innan han fyllde år och håller verkligen tummarna för att det är öppet nu!

Ja, så det är väll vad jag gjort på min lediga dag. Jag tar tydligen till vara på denna dag för en gång skull! :-) hurra Daniela!

Någon som var lite tröttare än mig.. Gulle!!


Mysmorgon

Jaaaaha, nudå?! Har liksom vart vaken ett tag!! Sov till och från igår med älskade huvudvärken och var tvungen att sjukskriva mig igår.

Har redan hunnit med och gått morgonpromenaden med Selma och haft en riktig mysmorgon med mysmorgan. ;-)

Och detta är min lediga dag, så måste sticka iväg till Avesta och fixa lite.
Sen är det jobbar helg...


High heels have got me falling down on my knees

mmhh mina skooor ♡ kan någon jobba åt mig i helgen eller? Vill bara dra på mig mina nya kläder och skor och bokstavligt talat dansa arslet av mig, allt fett sätter sig på mitt arsel, mina lår och på mina armar.... Sååå jag behöver dansa!!
Nog för att jag dansa för Morgan igår, men han bara skrattade :/ tyckte ju att jag hade världens inlevelse och gav 110%... Men men ;p


Apr. 24, 2013

Hääj!
Har hänt så mycket grejer på sistonde så orkar inte ens berätta vad jag håller på med ;p

Idag har jag sovmorgon och är jäääätte trött.. Och vad gör jag, jo jag vaknar jätte tidigt och hämtar naturgodiset från igår och mumsar på framför vakna med nrj... Jaja, jobbar inte så länge ikväll iaf.
Är inne på min mördarvecka, jobb mån-tor, ledig fredag, jobb lör-sön. Plus utbildning i Borlänge på det.
Och åååhh, köpte ett par skor jag har velat haft sen i november!! Men har inte kommit iväg och köpt dom när jag haft pengar. Trodde dom var slut! Men icke, fanns ett par 38or (har 36,37 men det skiter jag i! Proppar i masa sulor!) på reeeea tom!! Boh vad glad jag blev :)

Så nu är jag festsugen, någon?!... Hah ;p
Nej hejdåååå.

Åååh så trötta vi är ♡


Apr. 19, 2013

Är hemma på rast en sväng, så jag kan äta frukost och gå ut med Selma som hade vägrat gjort något imorse.
Är helt dö efter den här veckan. Har öppnat kök och jobbat 10 timmars pass som vanligt i veckan... Vakna 5.47 imorse, börja kl 6. Men jag var där 2 min över! :p

Jag har ledig helg, det är bra iaf... Sen jobbar jag heeeela nästa vecka förutom fredag.

Jaja va tråkig jag är, men är TRÖTT.

Selma och Morgan kickar boll!


Apr. 12, 2013

Kul. Har vart vaken sen 6, börjar jobba 12-16.30 sen kan man säga att jag har "rast" mellan 16.30-18.45, för 18.45-3.45 jobbar jag på det andra jobbet... Kommer dö, men vad gör de om tusen år......


Apr. 11, 2013

Hejhej ifrån badet som vanligt!!
Ligger här och taggar jobb, hoppas allt går bra... Och imon jobbar jag natt, sen ledig lördag, söndag!! Lyyyyyxiiiiigt!

Vill färga mitt håååår... Blä för mitt tråkiga risiga hår... Vill ha det liiiite lite ljusare, tror jag?
Man märker ju på långa vägar att blondiner har roligare, förlåt men det är fan nästan alltid sant.
Det är bara att kolla på mig och mina vänner och se resten av tjejerna som står i ett hörn, haha nej förlåååt!

Jaja, kanske hinner färga snaaart ?...


Apr. 10, 2013

Har jag nå mysigt i sängen då?! Har både älskade korvarna liggandes skedade mot mig, Selma och Zack ♡
Meeen, nu måste jag resa på arslet och gå ut med dom sen handla snabbt sen iväg och hämta mina älskade små killar, Joel & Jamie ♡ med andra ord så ska jag inte klaga :)


Apr. 09, 2013

Haha... Är verkligen så, blä!!


Apr. 06, 2013

Hej hej igår var det fredag och idag är det lördag. Ska ha roligt och skratta idag också. Går inte riktigt än, men sen.. Hoppas jag :) och att inte människor är dryga ikväll! För det orkar jag inte. Går ut för att ha roligt! :)

Och förlåt alla ni fina människor jag inte svarat till. Har ljudlöst hela tiden och för det mesta lägger jag ifrån telefonen... Jättefint att ni bryr er och det uppskattar jag så obeskrivligt mycket! ♡