lynetten

Good luck plätten!
Hon är i detta nu och mönstrar i stockholm, går skitbra för henne!
... eller inte :) haha jodå, det där fixar hon!


har bestämt mig ja

Jag ska alltid bo kvar i hedemora ja. Ska stanna kvar för våra fans, reta gallfeber på dom ;)



puss på dom

min älsklings tisse








min bebis ! ♥
världens bästa att somna och vakna upp med tätt intill sig :)

dabeldibadeldaa

sista dagen på dedära jäkla mötesgrejen, så ovärt att gå upp.
Annfi kom och bankade på dörren strax efter åtta, råkade somna om :p Kom dit till typ kvart över nio, 9.40(?) satt vi i bilen igen påväg därifrån.. så ovärt, kunde ha sovit i min sköna nybäddade säng ju.. :P
Förkortar min morgon och förmiddag med annfi med "Den brüna brüdbilen Brüno" haha fyfan, visste inte vart jag skulle ta vägen :D

Sen har jag vart med Lynette hela dagen, hon följde med mig till tandläkaren =) Sen gick vi tillbaks hem till mig och var övertrötta, tror nog att cp och nr märkte det, haha :D sen åkte hon hem och åt och bytte om och sådär, och ja hoppa in i duschen och sedan åt kebabtallrik med jerker och johan :) så jävla dumförklarade dom ;)
Sen vart det filmkväll hos camme, eller mja.. för mig och lynette varte världens längsta cigg sittandes i köket :D Haha så jävla kass film ju. Gav den FAKTISKT en ärlig chans, men icke.. så kass :) skrattade bara inombords. Verkligen inte min filmsmak.
mja och jag vet att jag är kass på att uppdatera. Men har bättre saker för mig, har inte så mycket tid över.




nehe

eeesch, ingen slö onsdag varte..

För det va ja, jerker å ölen nu!

crow crow

cpmongo internet har inte funkat nå. Har setat i över 40 minuter i telefonjäven idag.
Har vart hemma hos camme alla kvällar/nätter iaf, hel nice :D Vart en riktig jävla skräcksöndag kan jag lova! Fyfan va vi alla var rädda.. tror fan jag ströp tess när hon somnade :P Blåmärken på både benen, låren och armarna.. vi fightas när vi blir rädda. Och camme är rädd för kråkan=) buuu.
måndagen vart ju inte som planerad :P
Både jag och annfi va så jävla trötta, och vi ville ha cheesburgare.. och klockan var 9.54, dvs 6 minuter kvar tills det såldes chees.. vi orkade inte vänta dom sex minuterna, så vi drog till blge och köpte chees :D Två dyra chees! hahaha. aa vi kan vi.

Somnade från halv sex till halv nio, sen vare dax för skräckis filmus igen med lynette, nicklas å camme :) haha fan, somna jag?!? Vakna upp hos camme iaf :p trött jag. och film varte igen på kvällen, flott till. Chips, dipp & cola mmmmmmm mums. Sen sprang jag upp och väckte en trött lynetten plätten hehe. så varte komedi den här gången, trött på alla blåmärken!! hahaha.

mm riktigt skönt att inte kunna sova förens vid sju imorse, och sedan vakna av att en tysk (annfi) står utanför dörren och bankar på klockan åtta på morgonen :P Skulle ju upp på dedär mötesgrejsen.. aa bwö trött ! men lyckades (y)
efter mötesgrejen var det ju meningen att jag, lynette, camme och nicklas skulle spela volleyboll.. hann inte bli mer än hämtad av nicklas å camme då lynette skriver att hon inte kunde vara med.. så då varte att springa på stadsberget för mig och nicklas. haha fyfan, det där klarade vi galaaaant !

Nu är jag trött. Och nu tvättar jag för fulla muggar. Har sovit aaaalldeelleeeesss för lite dom här dagarna.. men fan va värda dom vart=)



de blev en festlig bild sen 2006 :D

kjdfpsajfo

jaha då kom man innanför dörren precis då.. Vart visst en helnattare, hör att annfi står utanför nu :D
Har vart hemma hos camme med lynette, tess och nicklas :D Grymt kul! Har kollat på en massa skräckfilmer, mycket skratt kan ja lova. KRÅKAN! hahah ;) jaja  hinner inte så mycket mer, ska iväg på tredagars möte till klockan 9-16... wish me luck :) kommer icke somna.

bibbo

Har blivit en del kvällar hos camme på sistonde, film å grejer:) va där igår också å kollade på film. Scary Movie, ettan! :D ååuueh va tidigt jag är uppe, är så trött.. men kunde inte sova för att jag är så jävla täppt i näsan och har ingen nässpray. Suger som fan. vill sova nu..
Ska följa med syster och company till borlänge idag, dollar, kupolen och crossroads bliré. Hon ska pierca sig! =) Så fick lov att tacka nej till det frestande erbjudandet som camme och jon kom med.. vi skulle ut i båt och fiska, sen grilla firren, i värsta fall grilla en korv :D haha. nä usch, vill inte prata om de.. vill bara med :(

mitt kära Ochrasy

Jag är helt till mig. Jag har kommit in i den där drömvärlden igen! Och där vill jag stanna!!! För jag älskar den!!!!!! Då tänker inte jag på allt annat. ÅÅÅÅÅ VAD GLAD JAG ÄR :D
you remember. MMMMMMMM PUSS PUSS PUSSSSS




haha ja I know, min ålder stiger ner minst 10 år när jag blir glad. Det är ju helt underbart! =)
TACK TACK TACK TACK ÅTER IGEN!


mmmmmmm

MMMMMMMMMMMM MIN PUDDING



trollkarl

gick ju på träning idag, med hanna. Jag var med bara typ dom första 15 minuterna sen vart jag helt cp.. kunde inte va med nå mer, vart helt svart framför ögonen och var helt säker på att jag skulle svimma så sprang upp på lektaren och satt mig.. mådde inge bra alls, blöe. Såfort jag kom hem så spydde jag.. Inge kul. Men nu, nu är jag helt på topp igen. Hatar min kropp när den blir sådär cp... bara blir helt kall svettig och darrar och är helt svimmfärdig..

Och nu ligger jag här och är helt på g, fast jag borde sova!! ska ju upp skittidigt imon.. icke van med det, mina klockor MÅSTE väcka mig.




min bebisälsklingskalkon v

lördag, söndag


I lördags varte party igen då.
trevliga typer de där anders andersson och magnus magnusson! jag är en gubbmagnet :( haha usch. Och städa ska jag nog börja göra på fyllan har jag lärt mig! hahahha aa och justja, det skulle ha vart mycket lättare om vi hade haft ett dataparty i lördags :D

& gårdagen bjöd på en perfekt bakisdag, det vart en liten roadtrip! Jag, emelie, jon, camme och nicklas. Jons mamma har köpt ett hus i Norberg, så vi drog dit och kikade! Haha va in på konsum innan, emelie prata me tanten=) - rööökeer duuu? röökeer nåågoon utaav diinaa koompiiisaaar? taaack sååå myyyckkeeet!
hahahaha klockren tant ju=)
Efter norberg och grusvägen vart det hem till nicklas, hans lillebror fyllde år så dom hade smörgåstårta och chokladgrej. muuums! Sen satt vi ute på altanen och drack kaffe och klappa stoleterriern HAHA ;) Sen åkte vi ifrån nicklas, och sen åkte jon ifrån oss till stockholm, så jag, emelie och camme kollade på filmer och pratade! go dag.

Idag ska ja träna. BLIR NIIICEE


du är fortfarande naken, jaa..

helgen är ju igång förfullt! kom nyss hem, haha kanske inte till en så vacker syn.. :C
hade glömt hur det såg ut innan vi gick ;p vi förfestade här. :) Jag hade en äckligt rolig gårdag jag. Men vilka människor man träffade på då.. hahaha! USCH! en äcklig gammal gubbe, en transa och ett mongo från avesta.. :) mer mer. Sen tyckte adam att han skulle göra en wet t-shirt contest på mig.. haha men det vart en Is t-shirt contest istället! haha.. så då fick han ha en Cucumber sweatshirt contest tyckte jag :) sen fick han en gurka i öga. Men det fick min mobil sota för ;'p hamna i backen den rackaren.. Och inte kunde jag koden heller, batteriet flög ur.. :p Sen jävlar varte upp till svedjan och härja vidare! haha där ägde jag ut pojkarna på singstar!!!! vart en del naket, inte från min sida såklart. meeeen, haha aa. "jaaaha, du är fortfarande naken, ja.." haha klockrent :) sen vina till buzz, där sög jag dock... suga bröstvårtor :) haha aa fyfan, sjuk kväll.

Nu äre bara att chilla vidare, sen ut till mamma och sen ser vi fram emot vad denna lördag kväll har att erbjuda! :D Känner mig taggad till tusen.

AJJJ

Fyfan, helt jävla misshandlad ända ut i fingertopparna känns det som... Har sån jäkla träningsvärk sen i förrgår och igår! har nog aldrig haft sån träningsvärk som jag har nu, låter för varje rörelse jag gör. Haha jag måste fan ha vart jääävligt slö i sommar :) Och idag är det ju också träning, fattar bara inte hur jag ska klara det.. menmen! Lite små huvudvärk har jag också.. haha nää nu går allt fel med min kropp :D cpmongokropp.

Johan vill gå på push idag, hanna vill gå på power yoga.. får se vad det blir då :) kommer lida lika mycket utav vad jag än väljer.. haha :(

G

 

 

Jag vet vad det var som fick mig att känna mig så som jag gjorde förr.

Ni ska ha ett rejält tack för det, ett tack räcker dock inte..

 



I don't care what the people say
I wear my pain everyday
people say it's a waste of time
I say it suits me just fine

 


peppa

ooh my va skönt det är att komma igång med träning igen! Blir nog gympa i vikmanshyttan imorgon. Jag vill iaf! =) pepppppaaaa!! blir så mycket piggare och gladare utav träning :)
orkade faktiskt mer än vad jag trodde också. Trodde jag inte skulle orka något=)



Nu jäklar blir vi tränade! :)

push!!

mmmmmmmm gött!! Nu ska träningen börja igen! som jag har längtat.
Jag, johan, hanna och alex ska gå på push ikväll klockan åtta. Haha sånt jävla långt uppehåll, så jag vågar nog nästan inte träna.. usch kommer ju skämmas över min kondition och ork! =) men jag ska träna bort fläsket. Sen är det bara att vänta in volleyboll säsongen, den borde ju börja nu snart den med!
Hanna kommer till mig redan vid sju, blir gött.. då kan vi prata!
haha förresten... vilken ful reklam det var idag ;)


lite

idag har vart en riktigt chill dag, skön dag! pizza med emelie, sen hem till camme där också jon var och kollade på filmer. :) sen varte mcd för mig, emelie och camme. mm flott, i know.

helgen har vart great! fredagen på kingen, sög ju! men förfesten var riktigt kul! ;)
lördagen var riktigt kul rakt igenom. förfest, rolig rolig sen varte hotellet, riktigt skoj! längesen ju :D fast har så jävla ont i benet, fattar inte vad jag har gjort.. har brännsår, är svullen och har ett långt blåmärke.. haha de vare värt.










cpmongo kamera.. men thanks folk's för helgen! eller tack för alla helger! ;D

kenny starfighter - skräckfilm!

Igår var en rätt kul dag! vaknade, gick och solade och var sådär apsnygg =) sen kom annfi och hämtade upp mig så åkte vi ut för hon var barnvakt. sen så var jag duktig och diskade, plockade ner tvätt, hängde ny tvätt och sen känns det som att jag har gjort nå mer bra som jag inte kommer på.. men jag var duktig! ;p

Sen fick jag ett sms om att jag skulle följa med som sällskap till säter, så det vart säter en snabbis.=) sen tillbaks till hedemora och kolla på kenny starfighter filmen, hehe fyfan skräckfilm!!!! för mig iaf! :p trodde jag skulle dö. Men nu skrattar jag bara åt det! Men igår, då jävlar var det allvar! hahaha

jahapp. ska väll gå ut som ett skabbäckel nu snart och köpa smink, mitt är slut.. mina pengar med.. jävla piss pengar.
jaja syns ute ikväll då? och imorgon öppnar ju hotellet igen! det ska ni väll ut på :)

GRATTIS ÄLSKLING

... på 2 årsdagen! <3





nu ska jag bara vänta på min tvätt att bli klar, sen ska jag köra en snabbfix sen ut och leta efter en present till min lilla goding med mamma, sen blire kalas för hela slanten. =)

gott å blandat

jiiho, kom nyss hem från en kväll på en och en halv med jerker, johan och pernilla! trevligt trevligt. många som tycker att jag och jerker ska spärras in när vi är tillsammans.. höhö :c
Jaha, vaknade vid halv tre idag, gick ner och handlade vid 20-21 tiden, såg en transvestit och hennes pojkvän, fnissade lite, sen gick jag hem och lagade frukost, köttförsås och makaroner.. mooems! sen vart det en och en halv då.

Igår grillade vi hos pappa, ösch va gött :)
Sen gled jerker hit, sen följde jag med honom ner till pizzerian, och nej.. jag käkade inget :) sen vidare hem till jerker för att kolla på film och ligga i örngottet och gå i örngottet som en puppa!!!aaaah lövit!
Vi kollade först på Brüno hahaha, så skadad människa.. fattar inte hur han vågar utsätta sig för allt han gör! klockren människa! efter det så kollade vi på mom and dad, usch snuskig film. kollade inte så mycket i början, men iaf en tjej som förts(?) till en mamma, pappa och två ungdommar som var mamman och pappans "barn".. så skulle tydligen den där nya tjejen som hade förts(?) dit bli deras dotter, och mamman och pappan var mördare och blaae :P

Imorgon blir det att fira min älskade älskling Joel, eller ja.. idag då eftersom klockan är efter tolv. Han fyller 2 år, det går så snabbt! Känns som att det var igår jag satt i tåget påväg hem från borlänge då johanna ringde och berättade att hon var gravid!