happy new year

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!
ska ha ett riktigt bra avslut på detta år med kära vänner :) wiho! hoppas ni får det skoj
känns dock som att jag är jävligt seg på att börja fixa mig... har miljontals andra saker att göra...
men de kommer de å :D


mr K

vart borlänge idag då, hur kommer det sig att jag aldrig hittar något på rean för.. hittade knappt något över huvud taget..  men det jag hittade vart jag riktigt nöjd med :) träffade på en mr K också :D det var nice..
sen åkte vi hem till mamma å fikade :)

och planer för imorgon då, bollar i luften :D
men har ett hum om vad som händer och det blir riktigt trevligt :)

saknar dig..

blä nu har ja inge blod kvar i kroppen, hatar när folk ska sno iväg mitt blod.. sticket gör ont och svimmfärdig. ne blä.

gick till mormor sen. saknar henne så..
kunde inte hålla mig från tårar, fattar inte. jag kan ju aldrig gråta?
sjukt, för jag har kännt att jag vart påväg flera gånger på sistonde..
kanske p-pillerna som har gett mig känslor kanske.
nejdå, känslor har jag då alltid haft, men om jag visar dom, det är en helt annan femma.

Älskade älskade älskade underbara mormor..

................

KUL........ det blir ingen mellandags rea för mig...........
(skämta, ska visst på mellandags rea.. imon)
ska till doktorn idag.............. kul...................

jaja............ jag och lynette planerar iaf vårat nyår....................

paint skillz

hehe jag å jon visa våra bästa paint skillz =)

började med att jag skulle visa hur man ligger med datorn i sängen utan att värma pungen och snoppen



sen målade jon en bild på mig och han ridandes på en elefant i havet i thailand, visst var de snyggt :D lägg märke till nemo fiskarna!! :-)


och jon tyckte att jag skulle göra en bild med oss i mördarbacken :)



pulkarace

kkkaaallllttttttt! fryser ihjäl.. blir väll så efter en pulka dag,
men vad skoj vi hade :) gick jättebra i branta jävla backarna. fyfan trodde jag skulle dö, så jag blundade och innan jag hann räkna till 1 så låg jag där mitt emellan träderna med en livrädd lynette över mig som hade försökt sprungit från flygande daniela men inte lyckats :) och sen.. stackars lynette fick hela hoppandes johannes över hela huvudet.. haha stackars lynette. :) något som måste göras om, garanterat :)
sen gick ja å käka pizza med jerker, mmmmm.

syns inte så bra, men åse och johannes iaf :)








bebis

min bebis älski nyss.
hon har fått sitt egna julbord nu över jul, med god kattmat och kattmjölk. Hon tackar harry & spike! :-)
hon har blivit riktigt bortskämd nu under jul, min älskling. det är hon absolut värd!!



jul

men usch va dålig jag är på att uppdatera!! :)
om man tar bort hela dagen på julafton till klockan 19.30, så har julen vart trevlig.
i onsdags så åkte jag och annfi till borlänge för att shooopppaaa, haha vi kör på shoppning dagen innan jul, då andra brukar shoppa på mellandagarna? eh, det ska vi å:) natten till julafton var riktigt skoj, den spenderade jag med min kära vän jerkan. cpmongo vän :) love it.  sov hemma hos mamma på julafton. daniel sov också där :) juldagen åkte vi till johanna, henke, ebba, joel och jamie. sen åkte jag hem för att ha en riktig mys förfestar kväll! jag och lynette spelade ett spel som hon tog med sig som hette tjejkväll om jag inte minns fel? och det hade vi också! eller ja.. om man tar bort alla dom där gotlänningarna ;p mm men det var ett riktigt kul spel att köra iaf, haha rätt klart att P & T vart nedskrivet rätt ofta. :-) sen begav vi oss till den där jäääävla kön vid hotellet, stog ju inte alls där läääänge och var ihjäl frusen...
sen var jag och lynette rätt busiga. gick inte alls på någon efterfest, men kom endå hem sent/tidigt. haha vi hade våran egna efterfest... i bilen... muhaha:)

och idag har vi vart vakna, slöa, pratat.. eller ja.. det hade ju jag gjort hela tiden iofs :) sen åkte jag hem till pappa för att fira jul där. fick jätte bra saker. som jag behöver. :) det fick jag utav mamma också!
och detta jävla väglag, hade blivit en krock med A strax innan vi kom. uschdå.. men som tur är så klarade sig både A och den andra föraren utan skråmor! bilen vart dock jävligt förstörd. men huvudsaken att ingen vart skadad!!

nej, nu förtjänar jag att få ta det lugnt en stund:)
för imorgon blire puuuulkaraace med lynette och johannes kan jag lova!!















min älskade plätt

mjau

aaaawwweee, hur söt är inte brorsan då från en skala 1-10 då?!?!



hehe mamma får skylla sig själv när hon skickar så snygga mms bilder på sig själv.. :D inte många som har en så snygg mamma inte! hehe...


å då kan väll bjuda till ja å.. en osminkad snygging innan en lång promenad.. nu förstår ni kanske varför jag helst inte visar mig utan smink..


och här har vi en till snygg osminkad ansiktsmask bild. från våran spa-kväll! va vi tog hand om oss! enda bilden jag har än så länge..



hehe vart väll att bjuda till sig idag då!!

pulkarace

åååu är helt slut!! kom precis hem, haft fullt upp idag, och alla andra dagar med för den delen..
dagis, avesta, tvätta, pulkarace, blåmärken & väldigt glatt humör bjöd denna dagen på iaf! så jävla nice. tror nämligen riktigt bestämt att jag kommer att ha en bra dag imorgon också.. ;) ska besegra bergsgetter? om vi hinner? jag hoppas det. annars blir det på juldagen som sagt, har redan planerat ut en speciell bergsget.. aa just för tillfället så känns det som om att livet leker, det ska man ta tillvara på. för man vet ju aldrig hur man känner om 20 minuter? ;)


jag, oscar, jacob & hanna


hehe jag och hanna

jag hör skrattande barn

Just idag är jag stark, just idag mår jag braa
jag förs framåt av kraftiga vindar
just idag är jag stark, just idag mår jag bra
jag har tron på mig själv på min sida
jag har väntat så länge på just denna dag
och det är skönt att den äntligen kommer
väntat så länge på just denna dag, den ger lust när den kommer (8)





pinsamt

haha fyfan... fick en jävla uppenbarelse idag på dagis!! jag var livrädd över att den skulle stämma.
stämmer den då tror ni? svar JA det gjorde den.
haha usch vad pinsamt, eller ja.. det är väll bara pinsamt om hon kommer ihåg mig! och det hoppas jag då verkligen inte att hon gör, för det gjorde inte jag först.. men sen fattade jag ju direkt vem det var.

aja.. är väll bara att be till gudarna att hon inte har gått runt tänkandes på mig i underkläder i tre veckor!! :')


or maby just sad? (8)

att en så liten sak kan göra en så glad...




eller snarare "glad för stunden"



min snygging

usch hade tänkt att gå och lägga mig för ett tag sedan efter en lyckad dag. har haft lilla julafton med lina, johanna, jimmie, johanna, henke, ebba, joel och jamie. men visstfan skulle jag börja blöda nässblod nyss.. det var svaret på varför jag var svimmfärdig innan då.. :)
aja, imon ska jag iaf till dagiset. va skönt och kul det kommer bli!! saknar dom små :)
nu ska jag kolla på generation fett ♥


MMMMMM MIN SNYGGING PUDDING
visst är han snygg.....
på tal om snyggingar, Jude Law..



passar vi inte så säg... :')


Try JibJab Sendables® eCards today!

HAHA

kan inte låta bli, måste lägga upp den här också.. annfi har gjort den, snyggaste kortet på mig också, helt perfekt för jag ser så gaaaalen ut!! HAHAHAHA :')

Try JibJab Sendables® eCards today!

dirty dancing!!

haha snyggt va? tycker camme ser jättebusig ut :D
Try JibJab Sendables® eCards today!
hahahaha pooorriiiigt
Try JibJab Sendables® eCards today!

supertille




förstår ni vilket spel jag syftar på? ;)

människa

happ, känner mig lite mer som en människa nu.. har kännts som att jag har legat i karantän sen i söndags natt.. men ikväll/inatt kom jag iväg en sväng, till en & en halv sen lite vidare.. och ja, jag märker att jag fortfarande är sjuk!! :S men dom hjälpte mig med det. visst fan känns det skönare nu. men vafan, kommer det hållas tro?!?!?! en jävla bra fråga..

aja , skitsamma.
min lilla bebis har saknat mig iaf :) kurr bebis älskling.



aaaaw min söta lilla koalabebiboo...

är rastlös...

åååå va tråkigt det är att vara sjuk!! har tröttnat som fan.. har ingen huvudvärk idag, så är "bara" förkyld och ont i halsen så nu är jag så jävla rastlös. Har legat i sängen sen i söndags natt!! man har bara tråkigt och känner sig ensam om man är sjuk och bor själv. :(

man ska ta tillvara dom friska dagarna man har. :)
vill hitta på nå skojsigt med mina vänner.. vill hitta på något sådär riktigt busigt, som att borra ett hål i en sjö och hoppa i?.. nä då dör jag väll. eller bara dra iväg någonstans.. men något helt cp iaf. sånna saker som man kom på när man var liten, den fantasin. :-) nanana blö.




blää

bläe, börjar första dagen på veckan med att vara sjuk. det suger.
usch vilken natt det har varit, har haft riktiga jävla "feberdrömmar" vaknat från och till hela tiden, sov till fyra idag, orkar inte va vaken när jag är sjuk.. men min snälla mamma kom förbi med värktabletter, nässpray, halstabletter, coca-cola och en kexchoklad, det enda jag får i mig.. så det känns faktiskt bättre nu.



JAHA, vilket svin är det som har smittat mig?!?!?


2 advent

ojoj, dålig uppdatering!! men det har vart helg?! plus en "arbetsvecka"?!?! jag har inte tid :) fredagen vart det så mycket skön chill med annfi, vi kollade 47 minuter utav new moon, alltså har vi inte sett hela.. men det får vi göra snart? lördag blev det party. hos camme, sen vidare till hotellet.. var helt okej. rolig kväll var det, men visst.. har vart med om roligare, men klagar inte! :-) hade roligt, tills jag mådde piss.. kom hem vid tre, inte vanligt för att vara mig?!?! gick bakom en gränd och spydde fontän spyor, inte vanligt för att vara mig?!??!! när jag kom hem vart det att ligga över toaletten och spy fontäner, inte vanligt för att vara mig?!?! låg och mådde piss och sov bort en stor del utav dagen, och resten mådde jag bara piss.. men vart bättre senare.

det vart julmys för mig och annfi idag :-) vi åkte till ö&b och willys, köpte en varsin pepparkaksdeg. vi bakade QQ och fettooo. och lite andra saker, sen kom ljungen och hjälpte oss med bakandet! sen vart det mcd, sen noooorn.. wuuuh, vet någon som var livrädd iaf. ;) riktigt mysig söndag! lite ovanlig sådär. ja gillare :)

& imon är det dagistajm.. fattar inte hur jag ska orka, har fan så jävla ont i halsen, bara kom helt huxflux??! meeeen vad jag trivs där :) ser fram emot morgondagen, men inte morgonen.. hehe.

lite bilder både ifrån gårdagen och idag!

hanna & johan hemma hos camme


Frida & jag


Frida :)


Hanna, Johan & Sandra


Hanna & Sandra


Haha, rätt fina bilder som johan tog när jag försökte köra limbo, ja.. ni ser ju resultatet.


man ska inte gå limbo på fyllan!! :)



jag & camme


pudding johan.. :D



& så tar vi dagen i bilder!















hehe vart lite luciavaka -08 stuk över det hela.. men hallå, vi måste göra fettooo & QQ?


akta adamsäpplet.. det jag säger ju, jag är man


ljungen bakar pepparkakor till mig & henke hehe..



haha en vettskrämd annfi ute i norn...!




haha det var en jättemysig 2 advent.

kul

Haha kul nu har lynette en blogg.... :P



muhaha

ösch, tål dig icke.
men faktiskt mycket underhållande att kolla på hur mycket du gör för att få uppmärksamhet. :)

okkkej

åååeö, solade nyss. faaaaan, jag somnade!! annfi med. har aldrig somnat i ett solarium, har jättesvårt för att ens bli så pass trött i ett.. och när jag hade solat klart så drog jag på mig min t-shirt, sen drog jag på mig mina uggs.. glömde att ta på mig byxorna :( haha.. kanske ett tecken på att jag är slutkörd! :'p låg och ryckte i solariumet hela tiden sen när jag väl hade vaknat, blä jag hatar nyvaknade daniela. :( blir helt mongo cp zoombie.

men fan vad jag mår bättre nu när jag vet att jag har tvång saker att göra om dagarna, jobba på dagiset, som förövrigt är helt woonderbart! med alla små söta kids, vad vi har skrattat idag :) och så sköna samtalsämnen med fröknarna.. hehe. sen vart det borlänge direkt efter med annfi pannfi. stolt över det å, för jag och annfi har en tendens att köpa upp alla våra pengar och sen avsluta med att köpa mcd.. men tyckte jag skötte mig bra :) (vart inte så mycket dvs) och så handlade jag mat! okejdå, det gick åt mycket pengar.. men på bra saker. typ som halsduk, en ny mössa precis sån jag har men inte lika utsliten :p, örhängen, nagellack, lampor, små söta rosa sockor, tröja, smink och så lite mer krims krams. :) haha vart tillsagd att jag skulle bjuda ut en kille som jobbade på tele 2 på middag också, han som drog i mitt och emelies hår förut.. :')



mina söta sockor!!


hahaha annfi ramlade från stolen!!


kära barn

fan va ja va duktig igår då, tränade så jääävla mycket mer än vad jag brukar göra. jag som trodde att jag knappt skulle klara något? very nöjd över det iaf! och så jääävla duktigt gjort och nöjd över att jag somnade strax efter elva igår. inte så konstigt kanske med tanke på att jag bara hade sovit mindre än 2 timmar och hållt igång med en massa småbarn hela dagen sen tränat mördarträning.

körde tävling till stallgården gjorde jag idag också. det vet dock inte min dåvarande motstånadare om, men jag vann iaf, huvudsaken det!! :'D (jag försökte hinna före en tjej som gick långt framför mig som också skulle till dagiset, and i WON!) .. :') great succes..

är iaf riktigt nöjd med min praktiskplats.
små söta barn, envisa jävlar ibland.. kul att höra det posetiva en fröken hade att säga om mig också. blir man ju mer peppad på att komma dit! :) efter dagiset så vart det en snabbis gåvända hem till mig, utan någon att tävla emot dock :/.. sen kom annfi och hämtade mig och vi stack ner till ica och hämtade ut bredbanden. tycker min mobil ska komma, men det dröjer väll veckor.. sen åkte vi ut till skäve, till mamma, krister och namnlös. vart bjudna på mat och wienerbröd... :( :) sen hemmåt för att byta om till träääääna fläsk träning!! så SKÖNT!


morgondagens planer; dagis > borlänge > sola



söta lillebror, namnlös heter han :-)