natt bus


Idag är jag glad, idag är en bra dag :D
nu vankas det BUUUUUUUUUUUUUS ! hehe klockan 00.00 så är det vi som fixar bus, jag, lynette, johan, hanna å angelica :D inför morgondagen.. muhaha! vi får se hur bra vi lyckas nu inatt ;)
ja, jag hinner nog inte skriva så mycket mer, eller ja... jag kan inte skriva så mycket mer ;)

men imon är det ingen kurs som gäller, ska vikariera imon på dagis! YES så underbart vad glad jag är :D är vikarie veckan ut!!! så får vi se hur det ser ut sen ;p
& idag fick jag prova på ny tid också, stägningstid!
innan det så har jag vart hos tandläkaren och sedan hos johanna sen varte spring ner till woork!
slutade 18.30, stägningsdags som sagt. vart lite lagomt rädd utav att jag hörde haggårds bussen tutade åt mig, dvs johan, hanna, lynette och angelica ;p haha jag slog några bollar med brännbolls racketenanana och sen drog vi till alex, och nu så väntar jag på buuuset!

YHEEE

trevligt.....




vafan, ingen som saknat människan ?
länken här

häktigt men lite underbart..

kom nyss hem från snälla rara kicki =) hehe hon bjöd på en svingod kladdkaka (som hon bakat) och kaffe. fyjäklar va god den var.. hoppas det blir om igen! tiden gick fan snabbt, men det gör den ju när man har roligt =) tänk vad underbart att ha en sådan som kicki som handledare på dagis! det gör verkligen så att man trivs där. Det är inte alla som har en så fin kontakt med sin handledare. Kunna snacka om allting =) ja usch så jag tycker om henne.
är som en zombie nu.. har flängt runt hela helgen och idag.

fredagen så kom jessica hem till mig, och hon hade med sig viiin! så det vart uppdrucket, och så vart det en till flaska.. sen vart det cider.. haha skitkul. sen gick vi hem till duva och där var också per och richard. =) sen kom lynette och elina =)




& i lördags så träffades ju jag, lynette, hanna, johan och angelica för planering :D muhahha.
fixade lite inför onsdag osv hehe.. pratade och hade allmänt kul, sen varte en & en halv och sedan en jävla spionrunda, de gamla underbara vanliga! haha alltid lika kul.. haha dock tyckte inte johan om tutningen angelica gjorde då alla duckade så att bara johan syntes! hahaha. ja förfan, det får vi göra om. hmmm kan dock inte riktigt än bjuda på bilder, så det kommer väll efter onsdagen ;)



och söndagen var jag ute hela dagen, vi åkte till norberg och hälsade på farmor och farfar, där var också faster marie, kusin olivia och maries man johan =) sen åkte vi och fikade hos agneta och albin =) jätte trevlig dag. sen följde jag med till min kära syster och busade hehe! sen gick jag hem, och hade en lika trevlig kväll/natt/morgon =) haha eller ja förutom knytnävslagen. :p
hehe och idag har jag flängt runt på möten och dagis och till avesta och till kicki =)
nepp nu hinner jag icke skriva mer, ska klä på mig igen och gå ut och ge sällskap till linus!

bae


men fyfan va ja mår... skit!
men är väll bara att hoppa in i duschen senare, för då kommer lynette, hanna, johan och angelica =) ska planera lite hehe!

mja, har inte så mycket mer att skriva,

Julian Casablancas


Paus i tvättandet!
haha justfan, glömde säga att jag fick fan som jag ville! två platser i framsätet både till och från avesta!

och nu till det jag hade tänkt skriva..
ser ni vilken pudding som kommer till borlänge i sommar då =) mmmmmmm.. kommer aldrig glömma hultsfred 06 hehe mmmmmm








Julian Casablancas - 11th deminision

The Strokes - Last Night

The Strokes - U Only Live Ones


hah, så såg ja nu också att han gör en låt me han som har snusk i sina byxor.. =) mmm fyfan va Julian är bra



ååååå det finns SÅÅÅ MYCKET MER bra låtar med Julian/strokes!!!!!

knäppa


yhhheeee har vart på topp humör idag, om man tar bort att jag är så jävla trött då hehe.
var till avesta och träffade en riktigt jävla härlig människa idag efter dagis, hahaha :)

Hans rankning (enligt honom själv) :

- Gud
- Jesus kristus
- Kenneth Johansson

haha, han hade blivit lite givmildare!
ja ni som inte fattar så var det kenneths rankning..



potatisbullar och bacon är snällare än folk

just so you know... alltid bra att veta

Benny Haag min kära


men dra mig baklänges va ja är förkyld.. fan känner varken smak eller lukt. skit drygt och min nässpray är snart slut!!!!! men det fixar jag, alltså en ny nässpray.. för kan absolut inte vara utan det, någonsin.. hehe..
har typ nyss tränat, gick inte sådär super bra eftersom ja känner mig helt hängig och har svårt med andningen när jag är så förkyld, så lite drygt :p yrade mest.

imorgon blir det dagis, sen ska jag till avesta. kommer bli skoj :D eller ja, det blir inte skoj om tärningen hittas! haha ösch..
& idag har jag sett min kära Benny.. min kärlek, mitt liv!
var faktiskt jävligt intressant att lyssna på. allrahelst när man känner igen sig i vad han har att säga, tyvärr.
sen fick vi lyssna på björn, sen kolla på en film jag redan hade sett men den är bra, kommer dock inte ihåg vad den heter. men är om misshandel på fyllan iaf.. idiot jävel.
ligger och fryser ihjäl nu, ska bara mysa ikväll... med mina kära. duscha ska jag också. kul å veta allt jag ska göra va...........

här har ni min kära Benny Haag.
vi har nu haft ett förhållande sedan 2005 =)


alldeles nyss på träningen...




... dom va och tog kort på var och en idag när vi tränade push, här är jag =)
fan va skönt de är att röra fläsket =) synd att de inte går bort bara
hmmm, men käkade couscous, kyckling och currysås idag, det är väll nyttigt!?
aja, imorgon bär det av till borlänge för att lyssna på min gamle man, Benny Haag! det kommer att bli något de! upp tidigt.. yey..

hero of war







She collapse, whit the flag in her hand, a flag white as snow..

8 mile


men fyfan så sliten jag har vart idag!
och blää hehe ena stunden skrattar jag för att jag tänker på igår och andra stunden så har jag ångest, för jag kommer inte ihåg sådär suuuper mycket och det känns som att jag har vart helt pucko och det är något som jag borde ångra, men eftersom jag inte kommer ihåg så vet jag ju icke..
haha men det jag kommer ihåg var att det var en grymt rolig kväll, natt och tidig morgon!
haha men tror inte man ska bli sådär full här i hedemora..
HAHA justfan, lynette och jag skedade inatt för att vi skulle få plats under ett täcke eftersom nicklas tagit de andra? ploppa upp bara sådär =)


nejniiii... nu ska jag kolla på 8 mile och leka lite med plätt, har redan myst med panna idag =)


ska bli svetsare


hehe mmm ruggigt hett



hittade "några" utav mina gamla mobiler för någon dag sen också.. undrar dock vart fan dom andra är ? eller ja en vart ju stulen i vasahallen och en annan har en annan.
hehe tänkte kolla om jag hade nå kul i mobilerna, men gick ju bara att starta två ju!
vet varken vart jag har laddarna till dom andra eller så är dom sönder eller så är de fel sim kort..
men jag är mer än nöjd med att ha kollat igenom en mobil bara.. hehe fick några skratt och fjärilar i magen =) va roligt man har haft genom tiderna..



hehe denna köpte jag ENDAST för att min kära victor hade en sån, de såg ja när han satt och spelade på golf spelet =) mmmmm these were the days of our lives.......



ska iväg och hjälpa johannes med massa pant burkar nu alldlees strax hehe, han ska panta åt lappens, där han jobbar.

har ju blivit 2 st rikare i min lilla familj, ska visa bilder på mina sötisar sen =)


vandring


ååå va ont ja har i hela kroppen!!! hehe usch känns som att ja är så jävla död.
kom nyss hem från att ha vart ut på en vandring med min kära plätt =) gick upp mot henne sen så gick vi runt stadsberget och snackade en massa lynette och daniela skit! och bra är väll de =)
vill bara lägga mig och sova och grina för att jag har så ont i hela kroppen och är så trött blööööe men har saker att göra innan det händer....................
jahapp och imon är de upp tidigt och gå på dagis som gäller. hoppas det fortsätter att vara bra väder. så kan man hitta på nå skoj emellan dagis och kick boxningen =)


blä


nuså har jag kommit hem från både borlänge, leksand och ett träningspass =)
ska ut och gå i det fina vädret också såfort jag skrivit klart detta och sagt adjö till folket.

lägger här med ut några jävla bilder från iiiii, oktober? november? iaf när jag och johanna var och knäppte kort på oss för att ge till mamma och pappa i julklapp. fyfan, har inte visat er nå bilder eftersom jag vart så otroligt jävla missnöjd! haha ser jag verkligen ut sådär...
vet inte ens vart skivan med alla bilder är någonstans.. har väll vart borta sisådär sen dagen efter att jag fick hem den... =)
men men, tog iaf några bilder som fanns ute på internet, med paint kvalite ofc hehe.









JAPP så nu får ni skratta eller grina lika mycket som jag gör när jag kollar på dessa bilder medans jag försöker packa ihop fläsket i en potatis säck och rör på de!
kanske hörs senare efter promenaden =)


oh yhe

Men visst har det vart fint väder ute! känns som att jag har bott ute dom här dagarna.. inte hemma iaf :p
ja men igår så vart det film iaf, jag och jessica gick till daniel och kollade på film och så vart det lite vin =) det var trevligt, mycket skratt om man säger så :p senare så drog jag och jessica hem till mig och pratade tjejsnack och somna =)
& idag har jag vart duktig och gått till dom där så hjälpsamma arbetsförmedlingen, vet inte va ja skulle ha gjort utan dom, dom har hjälpt mig så mycket !!!!!!=) hehe nooot. sen till dagis och där har man ju vart ute och busat hela dagen igår och hela dagen idag, så jäkla skönt för det blir verkligen steeeekhett mot deras vägg vid lammet!!! 28 grader visade termometern i måndags.
sen har jag och annfi vart ute med våra små söta älsklingar, aleinad och hildegard =) sen varte träning, och nu vill ja soooova men kommer icke görat muhah.. :(
ja justja.. imon blire borlänge och leksand också :D hehe kommer va dö trött, tycker synd om dom andra... :p men dom borde vara rätt vana nu. undrar om andreas somnar =) sitta framme ska vi.









maaaat







Kunde inte låta bli att ösa på med massa ketchup dock på första bilden..
hehe visst visar jag mycket mat bilder =) hehe men känner mig så duktig som nu har använt mitt egna kök!!! :P

nyss ute i sveaparken





Visst blir man sugen på att krypa ner och mysa med henne =) hon ser ju så oskuldsfull ut...

toppen

hejsi svejsi!
hehe har haft en kanon helg och ingen tid till något sittande här.. hehe undra varför jag somnade som jag gjorde i lördags =)
fredags drack jag och jessica här hos mig, sen gick vi hem till hennes moster och hennes sambo. sen vart det efterfest i tvättstugan ;)
lördag så va ja me jessica på dagen, sen hem till johanna sen vare bara hem å duscha sen springa ner till annfi å krusa håret sen vidare hem till sara där också ronja och linn var, sen kom även linus, markus, joakim och niklas =) tror jag inte missat nån ? sen vidare till hotellet.. och jag ångrar mig, det var där på dansgolvet, jag har aldrig svettats så mycket!!! hahah fyfan va kul de va =) men jävlar va ofräsht! muhaha.
söndags försov ja mig men jag hann med att åka på en heldag i norberg =)
åkte först till farmor och farfar där också johanna, henke, joel, jamie, marie, johan, olivia, daniel och pappa var =) sen hem till pappa och albin för att bli bjuden på god mat. sen vidare till johanna, ja jäklar ja.

och hur jäkla fint väder har de inte vart idag då =) hehe det är då fyllos är på hemköp och kommer och visar hur hans snopp funkar med armen? jadå..
hehe nuså ska vi bara vänta på att jag ska orka mig in i duschen.. usch va drygt.. jess ska sova här, men innan det så ska vi nog iväg och kolla på film tror ja =)

lite halv nyttig sådär



MMMMMM GOTT VAAAA
hehe va svin gott iaf, lite nyttigt iaf.. är väll "bara" ketchupen och pommesen som är onyttigt. ville ha bajanäsås, men ickerå! fällde en tår och gick ifrån hyllan i affären där det låg en massa bajanäsås burkar och skrek mitt namn.. men var stark nog och gick därifrån! så... hurray för mig !
och faktiskt så åt jag halva talriken med endast sallad, och tog en till portion med enbart sallad sen! muha :)

jahapp och nu har jag vart på träning också, tror nog att jag aldrig har svettats så mycket på en träning! haha snuskigt. tycker att kick boxningen är grymt kul, och den är i maj också, då alla andra träningarna har slutat =) de gillas som fan!! och ett stort jävla plus är ju tränarna. alla är så himla trevliga :)
mja, de va väll nog allt för mig denna gång tror ja..

the bible didn't meantion us, not even ones..


Kör på kick boxning idag ändå, klockan 20.15 till 21-30..
mina armar kommer va gele, känns i armarna sedan igår! =)
hörs gör vi

onödigt inlägg

hehe nuså, på tal om något helt annat! vad jag har gjort idag :D
traskat iväg på kurs, köpt en god ica sallad och sedan körde vi kick boxning! fan det är riktigt kul =) tänkte gå på det imon också eftersom dom sagt att pushen var inställd denna vecka, men så skrev johan att det var push endå =) så det blir väll push =) som är en riktig höjdare.

sen har vi vart hos johanna, jag och daniel fick bestämma fika också =) så vi köpte en kladdkaka. mmmm, glass köpte vi också, jätte flott sugna =) men efter en bit kladdkaka så ville ingen röra något mer.. hehe så glassen vart oöppnat kvar hos johanna.

aaa justja, på onsdag blir vi bjudna på fika!
hehe isabell lovade det om vi klarade av hela kick boxning passet, å det klarade vi ju av galant! så antingen när vi är i leksand eller borlänge så ska vi få fika =)


dead man walking


Tänk va mycket som kan få en att bli "nere".. va mycket vi klagar på små saker, som att någon tränger sig före i en kö eller liknande.. bara tönt grejer! som kan förstöra ens dag.

medans andra har nära och kära som får cancer och bara väntar in döden som står bakom ett hörn.. eller en helt vanlig kär person som man tror är frisk, men bara ramlar ihop och dör helt oväntat
. får inte ens chansen att ta ett riktigt farväl, för man tror verkligen inte att tiden är inne för den..

nej usch, DET kan man kalla att det förstör ens dag!
idag har jag tänkt rätt mycket på det. Fan, livet är orrätvist ibland..

tillägnat kakan







Can't stop thinking about you...

jag kan dedär med bildbomber


Onsdags:
Tjejkväll!
låg och hade migrän å spydde hela dagen.. men bättrade till mig och kämpade mig dit, och det vart mycket bättre =) var en jääättetrevlig kväll, käkade tacos, kollade på film och badade i en kokhet pool som dom hade utomhus :D haha kände mig som en kokt kräfta! hoppas det blir mer tjejkvällar, dock ska jag ta med mig ketchup då :p



Torsdags

Söta lillebror Markus =)




Fredags: påskmiddag hos mamma! hehe är rätt het som bonde =) sen fest hos johannes, var galet skoj!!!! kastspyor och ja va ska man säga haha usch... men vart alldeles för mycket utav dom där jäkla shottarna som johannes föräldrar bjöd på HELA TIDEN haha. skämde nog ut mig där, lynette fattar.. haha :( sen drog vi vidare till duva, lynette chillade sedan på kingen trappan så vi fick vända tillbaka till duvan =) haha sen vaknar lynette upp lite udda! :') vi fick ju iaf skön sovplats! fågelbo. muahha klockren natt och förmiddag iaf. kommer aldrig glömma detaljerna :'D










Lördag: Vaknade upp i fågelboet av att jag hörde en klack och ett normalt steg hahaha... grymt kul.
- va gör ni vakna?!? vart är toaletten...
tånagel =) med andra ord så låg vi och muppade oss...
haha ja vi hade en skitkul förmiddag, sen kom johan och hämtade oss =) sen gick ja å sov, med tanke på att jag sovit mindre än 2 timmar... och vaknade av att jag nästan grinade för att jag ville verkligen inte vakna.. sen kom lynette och våran förfest bestog av att kolla på våra fötter och förklara för varandra hur vi mådde och hur mycket vi skulle vilja sova i det där mjuka sköna fågelboet igen! men vi lyckades faktiskt ta oss iväg till hotellet sen :p








Söndag: Vaknade upp skit trött, sliten och huvudvärk men drog iväg med johanna och company till aquanova och dollar! =) gjorde fynd hehe. skitkul dag, älskar att åka rutchebanan, och det gör alla nygårdare också :D jaga varann å allt hehe.. sen hem till johanna N och jimmy en sväng =) sen sov joel hos mig, huuur mysigt som helst.. låg och höll om mig min lilla älskling =) mysigt kramkalas hade vi.




hehe klart man ska bjuda på sig =)




Måndag: Vaknade 6.43 av att joel sprang runt i lägenheten.. så de va väll bara att gå upp .. usch vilken utmaning :P man var inte precis lika pigg som han var om man säger så. käkade frukost sen gick vi ut och gick =) annfi följde med å. sen hem och åt, sen hem till joels farfar =) sen har ja vart duktig och diskat sen tränar och nu ligger jag här, jävligt välförtjänt tycker ja!
sova ensam ska ja också göra.. hehe inte gjort det på ett tag nu så känns lite konstigt.











Hehe ja, jag kan då det där med bildbomber.. tycker att jag tar så några bilder men blir så jävla mycket ändå


tropic


har haft lite mycket för mig så har inte hunnit uppdaterat här..
men mår super bra, har verkligen haft jättekul både ÅT och med lynette fredags natten och lördagen hahah..
kanske slänger upp en eller två eller tusen bilder och berättar nått sen eller snart kanske om jag har ork =)

puss


Fetare och äckligare människa får man fan leta efter =)


& kram