hejhopp

.. gummisnopp
har vart på kurs som vanligt idag.
nyss har hanna åkt hem, fast hon kommer hit sen igen, för vi ska ha lite skoj ikväll.
ska alldeles strax in i duschen så de händer lite grejer, wiho.
mmm så social hehe.

bra

Idag så har jag vart på bra humör och haft en bra dag =)
idag har jag bland annat gått på kurs och gymmat, simmat och bastat. =)






nu har jag gett något som svenne kan gå runt å suga på... ;) muhaha..

tidigt

men fyfan, trodde att jag skulle få sova ut nu i helgen ja.. hehe men icke då, blir man väckt utav jessica :) klockan 5.41 gick jag upp imorse då. bara att dra på sig kläderna och dra iväg och spela tv-spel och dricka. kom hem för typ en  timme sen, efter en händelserik hemgång :p så nu känner jag mig faktiskt skitsugen på att festa. så får seee hure blir med den saken.. antingen spiknyktert, eller dricka ? :) hmm det är frågan de.

igår körde jag iaf spinning, FYFAN va påväg å döö!! men som dom sa innan, man måste ge det någon chans innan.. men jag har så otroooligt dåliga benmuskler.. och imorgon blir det kick boxning.

nej, nu ska jag nog sova eller inte. jag vet inte...

övertrött skulle ja tro

ja det är jag nog, inte sovit så mycket inatt eftersom att jag har vart hos jerker och mongolidat och sen kollat på hockey. men va bara att bita i de sura äpplet och gå upp imorse när klockan ringde imorse. sen iväg och gå till kursen, men tänk vilken bra morgonpromenad det är :) fram och tillbaka och fram och tillbaka, blir fan 4 vändor fram och tillbaka varenda dag!
dirrekt efter kursen så vart det lite handla sen lagade jag och annfi mat tillsammans, eller hon fixade :) jättegott!!! sen va ja påväg å dö hos henne, men stack iaf och tränade kick boxning. fyfaaan va drygt men sköööönt!! och så bra med så pappande musik dom hade :) otroligt peppad på att bara fortsätta fast man nästan håller på å svimmar.
så har jag duschat och matat mina firrar.
OCH JUSTJA, idag på lunchen så va ja och annfi och hälsade på barnen och fröknarna på stallgården :) åå ville inte gå därifrån jag längtar tillbaka till dom. :(

Imorgon, då blir det först kurs, sen arbetsförmedlingen sen jääävlar blir det spinning! kommer nog att dö men tror nog att det är värt det.
ställde mig på vågen efter träningen, dock var jag helt full i magen av både mat och tio liter vatten.. men vadå, vad gör det för skillnad.. typ ett hekto eller vad.. usch, men kan man skylla på att det är muskler??? det väger ju mer än fett! men då måste dom musklerna vara väldigt osynliga :( haha för jag har inga muskler.. nä usch!!! bara inse att man har lagt på sig sjukligt mycket på sistonde.

det är faktiskt så pass illa så att en FEEDER har lagt till mig på facebook.. det är ju JAG som ska va en feeder, INTE en feedy :(



där var jag i juli 2007, växlade mellan 45-47 kg.. kommer ihåg att jag tyckte att jag var jättetjock och att jag vägde jättemycket och jag gick ut och gick MINST en gång per dag för jag hade sån panik, då hade man fan pli på sig själv!!!! vart fan tog den vägen?!?!?!?....

lite

igår gjorde jag konditionstestet, haha var inte hemskt alls, som jag trodde :p jag vart uppskrämd utav karin när hon sprang in och påminde mig om de på dagis när hon i själva verket försökte va snäll och lugna ner mig hehe :P (Karin som gjorde konditionstestet på mig, jobbar också i köket på det dagis jag är på :)) så det var stencoolt.

ni som ville veta, så hade jag kondition som en elittränare!
ni är avundsjuka va? kan förstå det :) för det är sjuuuukt bra med kondition de! bara det att jag inte kan använda min kondition till 100 % eftersom jag äter så sällan och onyttigt. trist..

haha nejdå jag har inte SÅ bra konditon som en elitare :p men jag hade faktiskt jättebra sa karin, ska förbättra den :) hehe fast maten och de stämmer... ska bättra bättra.. min kropp ställer in sig på stress läge när jag tränar, och tar musklerna istället för fettet eftersom jag inte äter balanserat. :/
så måste verkligen bättra mig med maten! äta oftare och nyttigare..
ja visstfan vart man klokare över den där timmen iaf! tur att man har tillgång till henne ofta :)
efter testet så stack jag och annfi och badade, bastade och solade en liten snabbis också :) va så skönt så.


hmmmm idagrå, har ja vart på kurs också! käkat god lappens ;)

& ville ni veta någon mer såndär information som inte många får reda på, som man egentligen borde få veta tycker jag...

JO.. att om man sitter vid datorn/tv:n på kvällen innan man ska sova,
om vi säger att vi stänger av datorn vid 12 på natten och går och lägger sig, och även om du somnar precis då eftersom du är trött, så somnar inte din hjärna! den kan inte lugna ner sig förens 2 timmar efter!! dvs klockan 2.
det visste inte så många va?
det är väll därför man inte känner sig så utvilad på morgonen, hjärnan håller ju igång fast kroppen sover.
det är dock värre för hjärnan med datorn än tv:n, eftersom man sitter ju så nära dator-skärmen.

bra gårdag trots att det var alla hjärtans dag

igår var det alla hjärtans dag också, tycker det är en så sjukt jävla överskattad dag..

men jag lyckades ha en såååååå braaa dag!

vaknade med huvudvärk och tänkte nej nu är det kört.. men sen så, piggnade jag till faktiskt! inte ofta det händer så grinar lite utav lycka faktiskt.. så åkte ja johanna och henke och company ut till mamma och vart bjudna på hjärt sockerkaka med choklad på.. mmmm gott. sen gjorde jag och johanna tacos hos henne, duschade joel och sen kollade på film :) hur mysig dag som helst hittils, och inte nog med allt de myset så sprang jag hem och duschade av mig och gick iväg och myste på annat håll också :) så jätte mysig dag/kväll/natt.

drygt att gå idag bara :P eller va tyckte du annfi? gick de bra för mig eller? hehe......
va på kurs, som vi ska vara på i fyra veckor frammåt. usch ville hellre gå på dagis... men finns faktiskt en positiv sak i det hela, vi får gratis träning i gymmet och badet!! :) är bra! så ska vi köra spinning och kolla vår kondination och sånt, utav Karin! hehe kommer dö för jag kommer bara garva när hon kollar på :p jaja, så ser faktiskt fram emot allt de! förutom att jag är först ut imon, på att kolla min kondination... vågar faktiskt inte kolla.. hah..

lite bilder från igår och idag :)












aoaoao

I fredags hjälpte jag och lynette med flytt, camme flyttade. :) hä va trevligt.

Lördags bilder ;









...

försöker man att vara snäll så är det väldigt lätt att bli utnyttjad.

Imorgon är det..




... hade inge vettigare att säga här i bloggen :D

Victoria´s Secret

åå äntligen hemma, är så trött å slut och har ont i kroppen!!! så nu känns de skönt att ha kommit hem..
hmm dagis > hos johanna med mamma och markus och kollat på film och ätit god mat > handla > vasahallen, och nu har jag precis gått innanför dörren.. sköönt..

ååå och mamma är så snäll, hon skickade efter från (Victoria´s Secret länk) victoria´s secret som hon fick hem idag :) fick 2 st bodybutter & en hand och kroppskräm av henne, både jag och johanna fick tre st var :) mmmums va dom luktar gott!!


undrar vad som är fel ?

blä när ska jag sluta spy då?
spyr från och till.. alltså, ena dagen spyr jag hela dagen och andra dagen mår jag bra? spydde i lördags flera gånger, men det var för att jag hade sån mirgän.. och så har jag spytt en gång idag, var tvungen att skynda mig hem för att spy.. inge kul alls!!!!!! och nej det är inte någon vinterkräksjuka eller så. för såhär har det vart från och till i flera veckor nu. så är det typ hela tiden, och nu orkar jag inte ens anstränga mig ner till doktorn. har vart där så många gånger nu och dom säger att jag är "frisk". rätt trist faktiskt.

alo

seg på att blogga nu igeen.. men har kollat på skräckfilm i lördags som hanna va livrädd för men jag och lynette var steeencoola, kollat på hockey med hannapanna, jävla hockey!! ska ALLTID förlora när vi är där ! 5-0 vart de, hehe man går ju aldrig därifrån med glatt humör.. aja efter hockeyn i söndags så vart ja avsläppt hos johanna och company. gjorde rabarberpaj.. MMM så gott :-) Johanna hon kan dedär hon. sen kollade vi på spiderman 3. och idag va ja uppe me tuppen och gick till lärcenter eller va de heter ? där borta vid björkmans bilar iaf.. jag och annfi stressade oss dit för en kurs, så sluta de efter 20 minuter.. yeey.. mycket att stressa till. men en morgonpromenad fick man iaf! vi svängde in på bokia och passade på att köpa en bok när den var så billig, lika böcker såklart.. hehe, har läst första kapitlet, verkar spännande :) har ju inte läst en bok sedan jag gick i västerby och läste bebisböcker... hehe.. vill ha något att läsa så jag har lite annat att tänka på! sen med bettan till bibblan. och lite andra random ställen..

Couscous och kol :-)




hehe vi satt och lyssnade på nå ljudgrej på bibblan, vrt fan livrädd för ungen.. bara bråkade om sina saker och saxen..





en Daniela fredag

japp, det är just precis vad det är idag. Jag är cp, ja underhåller mig själv.. hehe usch skäms för mig själv ibland. jag är så rädd att det ska finnas kameror här i min lägenhet så folk kan kolla va ja håller på med..

IDAAAG så har iaf det vart mycket att prata om, tror inga munnar har vart stängda alls :D sen har jag gjort lax och potatis med goooda såsen. MUMS säger jag bara.. där fick ja till de! för första gången.. de tar sig sa mordbrännan! hehe dedär ska man säga med äkta bond dialekt :)
och nu har jag pratat med plätt i flera timmar... hehe...

hehe och så till en helt annan sak. Jag är så glad över att jag fick en dagisfröken att bli min granne på fishville :) det vart hon på ett villkor, att jag blev granne med henne på farmville och cafeworld :) det satt vi och pratade om i flera timmar, var så lycklig över att ha någon att prata med om de :) vi bestämde att vi skulle hjälpa varandra också. bra fröken jag har va :)


muhahah...




naaw.. titta så snäll hon ser ut..




fråga mig inte varför jag har ett duschdrapperi över mig.. de skrek mitt namn..

& det här är resultatet efter att daniela har vart mongo.. gillas inte :( ↓




(kan meddela att det är ännu värre nu...)

laugh and a half

åå va synd att inte de fanns någon orginal version på youtube och finns inte ens på spotify.. ni får helt enkelt ladda ner den om ni vill ha orginal version :-)
Disneyland After Dark - Laugh And A Half
eller synd och synd, grymt bra live också. :-)

GRYMT BRA LÅT =) alltid älskat den...

springer runt och sjunger (skriker), dansar och plockar lite faktiskt.

ajja här är en live version iaf, NJUT! skitbra låt.


kära barn

imorse pallrade jag mig iväg till dagis, i snöstorm!! typ :p usch inte roligt att gå i det här vädret.. men ack så värt det är när man kommer fram till dom gosiga krambjörns barnen. och trevliga fröknarna:) hehe och så som jag och jessica kämpade när vi skulle gå från dagis.. haha en meter snö förfan! vi skulle gina/jina? ja vet inte hure stavas.. vid nå lägenheter, ja ellerhur... haha tog ju en timme längre tid! :D

hehe här har vi en jessica som precis kommit upp från att ha ramlat :D

hej halo tja :-) ååo HOST.

hehe är så "glad", ...att andra inte ser så förbaskat snygga ut utan smink (då menar jag kissie).. ser hela tiden människor som är så grymt snygga utan smink, inte männskligt!
säger inte att kissie ser mindre bra ut utan smink för att vara taskig, utan menar att det är en tröst till oss andra som inte ser ut som en riktig pudding utan smink! :'D
eller ja, jag tycker inte att hon ser bra ut annars heller så. men ni fattar säker min mening..




vacker het & sexig


idag sjukanmälde jag mig..

..känner mig inge pigg alls..
är så jävla förkyld, ont i halsen och hostig!
KUL att man är sjuk så ofta på sista tiden?!?!

tjabadibido

usch igår var jag så bakis så jag var inte kapabel till någonting alls, blä var jättelängesen jag var så som jag var. mardröms måeénde..  spydde från då jag kom hem i lördags natt vid klockan 6 från och till enda till klockan 23.30 igår.. och världens migrän, nej då var fan livet piss.
Och idag, vaknade jag upp helt jävla förkyld, nyser som en jude och så kicklar (stavas?) det så j*vla mycket i halsen så håller på och hostar hela tiden. INTE KUL. blir att köpa 10 pack nässpray imorgon, min är snart slut :-( och så var jag på dagis, men mina kära gosisar.

men jag hade så kul i lördags, det hade jag verkligen :) jätteroligt med snubbelben.. haha usch usch på människor hur dom kan beté sig. eller rättare sagt, dom kan INTE beté sig :-) hehe rätt roligt att du är avis på mig, det du gick miste om ;)
jag lynette och hanna traskade till camme på en rolig förfest, sen vart det hotellet, sen mcd, spydde dock upp mina cheesar.. :/ sen på lite efterfest :) sen gick jag hem, för jag mådde kasst. ska bjuda på bilder strax I think.. för er som inte kikar på facebook :-) för dår har jag lagt upp bilder.

sålänge så bjuder jag på min goda maträtt!
pommes, hamburgare, bajanäsås & ketchuup!



MOOOEEEMS!