blä

vem fan skickar SEX st helt tomma sms tidigt på morgonen om man är 40-50+?!?!?!?!!
haha jadu jag säger då det... magnus magnusson....

planer på g

ringde johanna när jag vaknade, hade fått ett sms om deee. Så nu kanske vi har lite planer på g. ;p kommer bli skitkul, i guess :p kul att göra det med henne iaf!
trodde aldrig jag skulle göra något sådant iaf, haha sista människan i världen på att göra något sådant, typ :)
ja så jag ska väll hoppa in i duschen när jag orkar, sen gå ner till henne och fixa lite. :)


god damn it

fullt upp idag, vaknade vid kvart i nio?!??!?!???!!!
ärendena är uträttade, känns så jäkla skönt.. nu är det bara att hoppas att det blir så som jag och annfi vill! :p och jag vill vara på ett dagis, hoppas det blir så? :-)
sen plinga gayen på, dvs jerkan! mamma kom och hälsade på oss en sväng också. jag och jerker beställde pizza, precis när jag la på efter att ha pratat med pizza bagarna, så ringer hanna. - Nu står jag utanför, kommer du ner?
Haha, oooh no. då har inte jag lyckats fått hennes sms som hon skickat, att vi SKULLE träna idag =) haha bra planering där :D så då vare bara att hoppa in i träningskläderna och låta jerker gå och hämta pizzorna och ta hem dom till sig, sen gasa iväg till vikmanshyttan på träääning!! gick jädrans fort allt dedär :D usch vad skönt det är med träning. sen en avsläppning hos jerker efter träningen, käka en kall pizza och kolla på rambo.

nu är jag en trött man, så nu ska ja köra min slö-natt, god damn it ;)


G&B

Igår fixade jag lite ärenden, idag med. Känns bättree!
När annfi kommer hem så blir det att fixa mer ärenden. blöö alla dessa jävla ärenden!

Igår vart det att fixa ärenden som sagt på förmiddagen. Senare fick jag finfrämmande utav lina och johanna =) jätte trevligt. Fick en jättefin skål med en blomma i, ett jättefint halsband och mitt lovely rosa band :D haha. tack så mkt för dom fina grejerna!! sen plingade det på dörren, då var de inga mindre än camelito & emelito ;) käkade pizza, laggen. 25 kr ju! tog me oss de till camme och kollade på film, som vi inte alls såg så mycket utav utan pratade bort hela filmen och mer tid än så! :)

jag behöver pengar nu, jag behöver åka till borlänge nu
jag behöver mycket nu


19 & 69

lördagen vart riktigt lyckad, haft ett stort smajl efter den dagen/kvällen/natten. :) kom hem till camme och jon mellan 15-15.30 någon gång, sen kom emelie också:) drack en stund, sen drog stålis, rambo, djävulen och ängeln iväg på maskerad fest i västerby bygdegård :D klian, han som höll i festen, han gifte sig! :) ingen visste om det, så det vart en suprise för många.
God mat, roliga människor, bra dans osv ;'D efter västerby vart det att åka taxi in till stan på fest, där bla johan, hanna, nicklas, alex och jimmy var. : ) roligt där med! Sen vart det hotellet, där var det grymt kul också.

söndagen följde jag med annfi till borlänge, hon skulle köpa skor. sen åkte ja till camme, jon å emelie. myyesigt. kollade på några filmer, typ någon skräckfilm som hette något med red, sen Paranormal Activity och avslutade med en komedi, miss march! riktigt rolig! :D

Idag har ska jag gratta till gammelgubben, farfar. graattiiis :)
åt tacos hemma hos mamma, ja kom på en ny film? om två uttrar om ska leta efter en hydda? hahaha ;p
dom har skaffat en till hund också, mimmi heter hon. jättesöt och liiten. Bilderna snodde jag utav min syster :)



shoes & party

har nog aldrig vart uppe såhär tidigt på en lördag någonsin, fick syn på att jag hade fått ett sms och sen kunde inte jag somna om, ;s konstigt för att vara daniela!
& det var vid nio tiden.

Och nu klickade jag hem dom jävlarna, har kollat på dom många gånger nu.. men aldrig vågat tagit det där steget.. (har aldrig beställt skor över internet) är livrädd för att dom inte ska passa osv.. är så osäker på min skostorlek, för den kan variera så mkt bland olika skor! :p

 

här är dom iaf, köpta på skotrend.se


& så på tal om någonting helt annat, så blir det party i västerby byggdegård idag. skulle äta mat där, bål skulle de finnas och så kunde man köpa drinkar osv där.. skulle va levande musik å om jag minns rätt? och så klart ska det vara utklädnad och jag har inte den blekaste vad jag ska vara! Har ju ingenting heller, eeh.. får vara något jävla tråkigt mesigt. skiter it! :p halv fyra skulle vi iaf åka till västerby, men jag, emelie, jon å camme ska träffas tidigare. :) får hoppas att det blir kul då!

haha igår fick man goda skratt iaf, jag och lynette gick ner till camme & jon, där va också emelie. sen var jag och lynette snälla och gick ner till hemköp och köpte massa chokladigt till camme, jon å emelie. :p

ja.. de va väll allt. tjillevippen!


Playa del Inglés

vad gör ni den 15-29 september 2010 i 2 veckor då?
då är jag på min livs första solsemester! maaha :) ett bra tag dit, men nu när jag fått sett bilder och vet att jag ska åka dit, så längtar jag som tusan :p! mamma ringde nyss å, så berättade jag vart vi skulle åka.. och det visade ju sig att mamma, pappa och deras två kompisar redan vart där.. och det var ju där pappa vart biten av en liten haj, haha att han vågar åka dit igen??

aja, ska bli riktigt kul iaf. sen ska jag fan spara ihop pengar så jag kan åka utomlands med vänner, ska tvinga med dom :) hoppas det blir av före kanarieöarna.


Riu Waikiki är ett fint och välskött hotell som är centralt beläget i Playa del Inglés. Trevligt poolområde med uppvärmd pool och solterrass. Gratis solstolar och separat barnpool. Poolbar som serverar enklare rätter. Två tennisbanor, volleybollplan, biljard och bordtennis. Massage och frisör mot avgift. Möjlighet till internet i receptionen (mot avgift). Snabbköp. Lekplats. Underhållning flera dagar i veckan. Levande musik vissa kvällar. 

All Inclusive

-Frukost
-Lunch
-Middag, temabuffé två gånger i veckan
-Kaffe och kaka (15.30-17.30)
-Lokala drycker (med och utan alkohol) serveras i båda barerna och restaurangerna fram till midnatt.









Playa del Inglés är staden som aldrig sover! Sol, bad, shopping och nöjen! Här finns det alltid något att hitta på oavsett vilken tid på dygnet det är. Få resmål är så kompletta som Playa del Inglés som ligger på öns sydkust. Här finns en perfekt blandning av bad, sport och nöjesliv, vilket gör den till den mest besökta turistorten på Gran Canaria. Stranden har varm, mjuk sand och är hela åtta kilometer lång.




dubbelpass

det vart dubbelpass idag med träningen, känns så jävla skönt!!
Blir så glad utav att träna. Fast, känner mig inte så duktig.. för jag käkade mcd efter.. ;(
Har äntligen köpt en hårfärg också, mitt hår ser ju förfan äckligt jävla skabbigt ut såfort jag kommer ut ur duschen bara för den där hemska utväxten jag har nu.. inte rättvist! :p

oooh hittade en jacka jag tyckte var fin, och billig!!!!
men den fanns inte kvar på internet, står att den ska finnas i lager i falun, men storlekar då? å ja vill åka dit och kolla på den..


no träning, här är vi feta ...

Jaahapp. Såg både fram emot att få lite tankar ut ur huvudet och så träna vooolleyboll. Men icke sa nicke, vart inget utav de.
Hur länge har volleybollen vart igång nu egentligen? och "vi" har inte vart på en endaste.. haha, tror inte ens vi får hoppa in bara sådär snart. ajja.. what to do what to do..... inte lätt när den ena vill och tror att man ska springa och ha kul på volleybollen och den andra planerar helt andra saker.


tråkinlägg

Jag som inte ens skulle vara hemma, men bra var väll det. Att jag vart kvar hemma inatt :) för nu har jag plockat lite, syns ingen skillnad.. men huvudsaken är att jag känner mig lite duktig! ;D har plockat fram lamporna jag fyndade på ikea, men har bara en igång.. eftersom jag bara hade en lampa som passade till dom, så har jag satt i tre snygga kort i mina ramar jag köpte. och tända ljus har jag haft också, myyys! kändes som jul! brukar ha en tendens att ha mycket värmeljus tända runt jul =)
bwaa, nu dissikerar aleinad mina framtida tvätt-kassar (ikea kassar)... jävla katt! :D men jag älskar henne endå, fast hon är cpmongo. =)

nämde aldrig att jag va på hockey, jag var iaf på hockey, med nicklas =) vi hann se en bit! Vi kom dit när det stog 5-0 till enköping, slutade med 9-0 .. vi har kommit på att det är våra jackor som bringar otur? haha så nästa gång blir de andra jackor :D träffade ebbs där också, min gullunge. sen kom annfi och hämtade upp mig när hon slutat jobbet, hämtade nya mando skivan♥ 
& haaaaggaaa ;'D

Nej, nu längtar jag till morgondagen då det ska poppas mando b-sides och göra ärenden så man vet vad som händer i framtiden!! men kan inte sova än.. inge trött.. aja, får se when it happens! ;p

harry potter ärr?




Så tror fan jag att det mycket möjligt kan vara.. att jag har fått ett alldeles eget harry potter ärr, under ögat. Ärret varnar mig när aleinad är i närheten!!

ego bild

åå justja.. jag glömde ju totalt bort att säga att jag såg mig själv igår, fyfan vad snygg jag var (om man får säga så?) Jag satt iaf där ståtlig och vacker och vilade på en skylt påväg till valbo, helt livs levande =) vred på huvudet gjorde jag också. tyävrr ingen bild, men kan ju kasta upp en annan fin bild på mig från i sommras. =)


scarface

aaajj, räcker inte med att jag vaknat upp med jävla huvudvärk inte. nä för då ska jag få ett jävla klösmärke rakt i fejjan å. eller, nedanför ögat.. hahaha....
vart förbannad på aleinad som va inne i garderoben och bet på en papperskasse jag hade där, så då drog jag fram min sopborste (vilket hon är livrädd för) så jag visste att hon skulle hoppa ut ur garderoben på en gång, vilket hon också gjorde.. det ända misstaget var väll att jag stog i vägen... :D haha, fyblä!
kommer att säga till folk att det är en krigskada, skäms ju ihjäl av att säga att det var för att jag skrämde min katt... =)

skäms nu gör hon, har inte sett henne sen hon hoppade ner och mellanlandade på mig.. har försökt att ropa på henne, men njope :p



snuskig bild, men ja.. ni ser! :p

i'm home

skrapade ihop lite iaf, nödvändiga saker!
typ som en sopkorg, städmedel, två st lampor, en mysig filt, tre st fotoramar, 4 st små råttor (ska ge bort tre st utav dom till ebba, joel & jamie:), en ljuslyckta & ett par nya fina gula magiska tofflor! ;)


aleinad var lite sugen på råttorna... :)


försökte att ta en bild med min bebis..


........ men det gick absolut inte för sig :D


mina sexiga tofflor, men dom är förjävligt sköna =)




ikea

såja, nu har jag fått i mig en halv pizza. goeeett, körde på en inbakad margarita med bajanäsås! ;>

är sååå trööött. trodde jag skulle sova bort den här dagen, men icke sa nicke. mamma ringde nyss och sa att hon krister och rickard skulle dra till Ikea och köpa baby saker och så skulle rickard handla till nya rummet, så frågade hon om jag ville följa med. självklart vill jag de!! Har ju inte vart på Ikea sen jag var åtta år, jag skulle fylla nio. undrar om det blir dedär i valbo? där har jag aldrig vart. fast kommer dock inte ens ihåg hur det ser ut på ikea så ;p

ska stoooorshoppa!! har såå mycket pengar, vilken tur va?!?
det där var en stor fet lögn.



övertalning på g!

Godmorning herr hoooooorst !
kom precis hem, trött som en zoombie. Men försöker ändå få med mig annfi till pizzerian.. hehe. Så jävla sugen, men inte hon "säger" hon.. but I know she is :D får se om jag lyckas få med henne, annars skiter jag också i pizzan.
HAAAH, nu ringde den jäkeln. HON SKA ÄTA PIZZA MED MIG =) lyckas alltid ja :D tack annsofie! ;p

mmmmmmmmmmmmmm och jag vet att det är skittråkigt att jag inte har någon kamera och kan ta en massa kort.. jag som älskar att ta kort. Kan inte ens ta kort med mobilen, eller jo det kan jag.. men jag kan inte lägga in dom på datorn. DOM ÄR OVÄNNER!!!!

blä

haha åå va dryga dom är...
addar mig dagligen på msn, och blir vän med mig på facebook..
denna ständiga terror :D Jag borde rensa, både på msn och facebook!!!!!!!!!





ja... det var väll bara ytterst lite utav dagens äcklen.. och jag kan meddela att Jan är en gammal gubbe. snusk


kvällen planerad

Vakna nyss, har hunnit gjort mina morgon rutiner nu.. haha vet inte vad jag snackar om, har inga morgon rutiner.. mer än att ha vattenflaskan breve och knapra piller.. maha ;p tror jag är för trött för att göra inlägg nu :D

ajja, ikväll ska jag vara duktig igen och gå på tantgympan.
sen ska ja väll hem och duscha av mig och fräsha upp mig,
sen har jag planer kanske. muhahah
meeen, vad ska jag göra tills träning? Jo, göra en pan pizza och bara ligga och slöa.. det jag gör bäst kan ja lova! :-) eller så får vi se om det händer något, inte helt omöglish :D 

brittan

vart att glo på film hemma hos jerker ikväll, Ali G! ;>
vart en oskyldig öl också, och så smakade jag lite pizza utav jerker. ;p

btw, det är ju din förtjänst. så jag måste ju tacka lite, faktiskt :D




aaao brittan göre! Hanna har fått mig att tycka om den här mycket, tyckte den inte lät så speciell först, men så lyssnar man på den igen, igen och så igeen :) skitbra ju! :D


shabo

aaaahlå! nyss kommit hem från träning med johan (klicka in er på hans "nya" blogg!:). riktigt skööönt, förutom att jag har så jävla ont fortfarande, jag fattar inte vad det är vad jag gjort, och hur jag ska få bort det? gör ju bara ondare om jag tränar..
har vart en helg utan alkohol, sköönt de å! Tog ju faktiskt igen det i veckan.. va med camme och jon hela dagen/kvällen/natten igår. Vart avesta för att kolla efter en grej, som dom inte hade ;( sen varte ap-lan :D det jag säger, man blir helt inne i bloons tower defence 2. Sen käkade vi som.... ja, jag vet inte vad??! haha helt sjuuukt!

Jag och annfi upptäckte en ny väg idag också, muhaha. En såndär wrong turn väg. men vi såg ingen mongo-kanibal, och bra var väll de! :p sen följde jag med min syster och henne familj för att hämta ebba hos hennes farmor, nirrepirre=)

ablöö

eeeööbuueäöö.. det är fredag kväll, och jag ligger hemma och är helt jävla död.. känns som att jag blivit så jävla hårt misshandlat och någon har dragit ut min hjärna. är så slö/död så att jag har tackat nej till de festligheter som har erbjudits denna kväll..
har iaf klämt i mig en halv pizza med annfi som publik, och så har jag träffat lina, johanna, johanna, henke, ebba, joel och jamie idag å.. och nu ska jag bara ligga som en zoombie? klagar verkligen inte. skönt, behöver vila upp mig. Men men, allt kan ändras på en så jävla kort sekund, så får väll se om jag får stanna hemma ikväll då. men de tror jag......

festligheter med hanna

Ibland är det rätt bra att ha en kompis som är pedant :)
muhaha för då får jag det städat! haha ;) Jag och annfi rullade däck i förrådet och sen har vi tvättat hos mig och mellan tvätten så städade "vi", haha jag diskade.....

Sen sminkade ja på mig lite och sen kom hanna, så drog vi till D :)
körde massa ölspel och hade sådär allmänt treeevligt :D
haha P's egna ölspel var dock bäst tycker ja.. ! hade skilzen att kasta kort jag :)
sen jävlar vart det alldeles för mycket.. och det har jag fått/får kännt av idag kan ja lova. BLÄ.

"ska aldrig mer dricka" :)
skämmer nog bara ut mig också, haha ;(
Nu ska jag försöka att kolla klart på oc avsnittet där marissa dör.. har nog tagit 2 timmar för mig att komma 6.32 minuter in i avsnittet :D Så jävla seg på att kolla på tv/film/serier osv själv..



sötnos

ligger här med en kurrande traktor (aleinad).
haha kollar igenom lite bilder från sommaren -08
Hitta en riktigt snygg bild på min älskling joel! :D


hahahahaha jag dör en bit varje gång jag kollar ;'D


gus

ja haaaa.. Gus får synas, den snyggingen.
Bakgrund, don't know. orkant me dehär. :p


haha hittade en snygg bild sen 16 oktober -08
kul att knäppa kort på sig själv när man borstar tänderna..?
förstår om ni tycker att jag är snygg där =)


after hours

Gårdagen var kuuuul! Kul att hanna ville följa med. :)
är tvungen att skryta med att jag vann på ölspelet, vi spelade plockepinn ;'D
Resten av spelena kan jag dock inte skryta med.. haha. Alla fattade ju bara när jag ljög. :(
Och det går verkligen aldrig att bara hålla sig till lite vin.. ska sluta ljuga för mig själv när jag säger att jag bara ska dricka lite.. Går ju bara inte! :p

& idag har det vart zombiedaniela.. usch har mått illa för att jag har vart så trött, men så går det ju när man går upp vid klockan 5 på morgonen! :p annfi kom och hämtade mig. dega runt lite hon och jag, zombiemode. :) Sen sov jag i några timmar..
Sen tvingade jag med annfi till mcd muhaha. Sen gick jag hem till jerker och hälsade på i hans nya lya, jerker har skaffat eget. nice:) Kollade på en sjuk film, Kill Buljo tror jag den hette. :D
Och nu ligger ja bara här, å glor runt.. jag behöver verkligen städa. Men har daniela orken? - nixpix!




Sten > lingonbuske > löv


hahahahahahaha ;)

söndags vin

Legat och degat ända sen jag vaknade, men nu blir det ändring på det.
Ska hoppa in i duschen, det blir en vinkväll med hanna och två till!
Riktigt nice ;)

Hoppas ni också får en trevlig söndagskväll!

less

jävla fitt svininfluensan!!!! Ursäkta mina ord, men vafan.
Vad är det för jävla skit som kommit?!??
OCH när man åker in och undersöker om man haaaaaaaar svininfluensan och får svaret att "allt ser bra ut" och en vecka/några dagar senare dör, just pga SVININFLUENSAN.
Det här hoppas jag verkligen man kan stämma den där jävla fitt vårdcentralen på.


åå jag blir så sur & less, det här kunde man troligen ha hindrat?
Dom har väll kommit rätt långt med medecin inom svininfluensan?
Men tydligen kunde dom inte se när en utav världens bästa människor hade det..

mys

Det vart bubbelbad och bastu igår, var så jävla kul! : )
Det behövde jag.. tänka på lite annat och ha kul med vänner.

Nu ska jag med annfi till avesta, får se när man kommer hemmåt..
& plätten är å spelar bolleyvoll 40 mil bort. Good luck to her!



Haft en riktigt mysig natt och morgon.. mmmmm =)

minnen

skön dag, eller skön och skön.. vettefan om man kan kalla de för det. Men har vart "skönt" att bara prata.. en massa minnen! ville bygga på dom där minnena, men men..
sitta i bilen och tröst röka..

Och nu på kvällen så gick ja ner till camme å jon. Jon fyllde år i onsdags, han och camme käkade tårta :) Halv tårta var och en pizza var, haha duktigt. :)







Blir glad utav den dagen.. känns som igår!

mmm..

hade inte vart hemma något alls idag, hade haft en sån bra dag..
sen gick jag hem, pallar inte vara med människor när jag är ledsen.. så har vart hemma med en söt tröstande aleinad i några timmar, sen kom hanna och hämtade mig så åkte vi till vikmanshyttan och tränade, sen gled vi vidare till hockeyn i ishallen. Ska inte vara bland människor.. idag iallafall. Bara förbannad. Små ungarna.. kjsdopgjlkäö. piss hockey var det idag också.

orkar nog inte göra något mer än att bara vara ikväll iaf, men men ..



...

Mådde så bra idag, var på så bra humör..
så händer det här. :( Så orättvist!



ja, jag vet inte mer vad jag ska säga...

jaaag undrar om duuuuu

hehe kollade igenom klipp från i juni då jag och annfi va hemma hos jenni och sjöng singstar :D Fint vi sjunger va.......... :) Och Jag leder, HAAH! stolt ja låter :D


förresten...

... Ni som skickat/skickar sms till mig och undrar om jag är efterbliven och inte svarar, så är det för att jag har för många sms på mobilen och mobilen varnar inte mig för sånt.. så får dom typ en dag efter. :p  SÅ NU VET NI DET muhah ögöblööeer :)

helgen

har ju inte sagt nå om helgen heller, haha fredagen .. va ska man säga, mer än att ja va livrädd. Eller jag och jag, vi vart livrädda :p

åkte till jons mamma i norberg, där det spööööööökar.. skulle dit och prova internet :P
Meeeen, han den som utförde det sista bödel grejset här i sverige, Anders Gustaf Dalman.. Han har bott i Jons mammas hus, växte upp där han. kuusligt. sen åkte vi från norberg, på en massa små skogsvägar till norn, skitäckligt.. och dom där jävla jon å camme hade ju planerat att skrämma oss, och det lyckades dom med kan jag lova :p hade fixat den där jävla popcorn pås mannen , fast potatis pås mannen :) .. Haha nä hoppade ju inte till iaf. Fast de roligaste utav allt var ju egentligen de att jon och camme skulle skrämma oss, men skrämde upp sig själva :) Så att dom sprang och höll hand i hand. Gulligt :)
Sen skulle vi skrämma nicklas, men han vart inte rädd.. haha :p va påväg att köra över en grävlingsjävel å, blöe.

Lördags vare dop för älskade Jamie, fint :) Ebba, Joel och Jamie var jätte duktiga. Joel är bra rolig han! Haha, han stog med dom där framme.. så hamnade han bakom prästens långa ärm, så han drog upp den och skrek
- tiiiitttuuuut!
Haha var nog ingen i kyrkan som kunde hålla sig då =)
Sen fika. Sen vart det hem, sen fest. Började hos fredrik i hans nya lägenhet, 80% sprit.. inte gott! sen vidare till jonna där det vart en massa singstar. Skitkul ju! sen hotellet. =)

Söndagen varte sängmys tills halv tre kanske?:) sen ringde jon, camme å nicklas och sa att dom skulle hämta mig, vi skulle ju till säter och glo på volleyboll match!! Lynette spelade ju. :) sen vart det kebabtallrik och filmer.
Jag, camme och jon fick för oss att vi skulle spreja en massa pepparsprej i badrummet och sen gå in där och se vem som kunde vara där inne längst, haha fyfan vilken kass ide. Fyfan va ont i halsen man fick, röda ögon och en snuvigare näsa! Rekomenderar det icke! Fick fan huvudvärk efter det, och det har hållt i sig enda tills ikväll fast jag knaprat tabletter..  hosta som en gud.

Synd att jag inte kan lägga in mina bilder jag har på telefonen till datorn, har rätt roliga bilder på copy catarna, potatispåsen och på korvjon=)







hildegard & aleinad dag

katt katt & katt. Alla dessa jävla katter :)
Nerå. Men har blivit en riktig jävla katt dag idag, jag som hatar katter ;)
Hann bara med att vakna, sen skrev annfi att hon ville ha en katt, så vi drog först till borlänge och handlade en massa kattgrejer, sen vidare till falun. Eller till grycksbo eller va de heter.. där hon köpte sötkatten, Hildegard! trevlig hon som hade katterna också, eller egentligen var det inte hennes.. utan det var en gubbe som bodde i samma lägenhets länga som henne.. Han skulle skjuta kattungarna. Men då tog hon hem dom på en gång. dom hade inte haft de bra där hos den där gubben.. tur att de finns riktiga djurvänner =)
Sen hade vi kattparty. Drog med min lilla bebis aleinad, som dock inte var så mycket till bebis när man gemförde med hildegard :p flott vart det också, både mcd och chips och dipp.. nice frukost =)





Haha, mördarblicken på aleinad :)

gob

Gårdagen bjöds det en vända till borlänge med mamma. :)
Hittade faktiskt en del, typ som en klänning, leggins, 2 armband, smink, nagelack, ett duschdrapperi och lite annat smått och gott. Så fick jag några farfymer och bodylotions av mamma som hon inte ville ha, skiiitgooa så jag tackar för dom! :) va ute hos mamma en sväng och hälsade på smulan och cicci också, fick åka med in till stan med oss :) sötnosarna.
Sen plockade jag bara upp lite saker jag köpt så stack jag iväg till camme å jon =) haha roliga dom.

Och idag hann jag bara vakna, sen kom lynetten hit! Vi delade på en pizza sen gick vi upp till mig igen och snackade bara en massa skit.. haha ;) ska väll strax in i duschen, sen blire en skrämselkväll :D kommer bli spännande, även om jag inte kommer att komma hem levande. =)


& imorgon äre dop för älsklings Jamie :)

MÅÅÅEL





Såhär såg hockey hanna, hockey daniela & hockey nicklas ut igad=) eller ja, bara under andra perioden tills slutet av tredje perioden..  För sen sög det. gosjödkgpsdkgösp.
Ja, jag kanske ska säga att vi var och kollade på hockey idag i ishallen :p hedemora - borlänge.
stog 2-0 till blge efter första perioden, sen direkt efter 3 minuter in i andra perioden gjorde hedemora 2 mål, sen vart det ytterligare 2 mål för hedemora, då stog det alltså 4-2 till hedemora. Sen jävlar i dom två-tre sista minuterna i tredje perioden, så lyckas jävla borlänge göra två till mål. Så det vart förlängning. Och då gjorde dom jävlarna mål, surt!

Sen varte mcd, sen följde hanna med mig hem en stund, där det flöt rätt bra ;D haha. Skön dag, mer hockey tycker ja vi ska boka in. Och lynette har inge kul med sina tönt rumskamrater.. haha stackarn:) Skulle vart med oss istället. Men hon fick vara med i våra tankar och på mobilen :D