mega super rolig helg


eeey! ja lagar lax, MMMMM!!! gott gottii gott gotttt!
är väldigt trött , mycket att göra och lite vila den senaste tiden!
Men kan köra en liten sammanfattning om helgen tills nu, de tycker ja om att göra ibland hehe.

Som sagt, i fredags så fyllde kära hannis pannis 20 år. det firades med att dra till falun, jeeedrans kul! Johan hämtade upp mig, sen hämtade vi upp hanna, sen drog vi till säter och hämtade upp alex sen vidare till falun, till hannas systers lägenhet och började festa till de och hade riktigt trevligt och kul! sen till etage och sen buss och hopp hem.. hahha!

Lördagen vaknades upp med huvudvärk och bakis kaka från johan :D mmm jävligt god. chillade och va allmänt zoombiesar och tokade oss. drog till mcd sen en sväng till alex, där bestämdes de att vi skulle vara lika party glada igen. så bara att hoppa in i duschen och dra på sig party kläderna och dra ut igen! hem till mattias, hotellet och sen till rikard.

på söndagen vaknar vi upp med huvudvärk, men kör vidare på det vin som finns kvar från natten/morgonen, sen vidare till blå lagunen och käka pizza och dricka öl! vips så kom ja hem och sen däckade ja i min säng, tills de va dax att vakna upp å springa å spy några tusen gånger...
haha, men de var det absolut värt, för typ de enda jag kommer ihåg, är att jag hade så jävla kul varje jävla sekund =) så de litar jag på!!!!

Tycker att den här helgen kan bli till helgen igen ? =)

Måndag, vaknade upp med jävla huvudvärk, men sprang iväg glatt till kursen, sen åkte vi med kursen till häktet i falun och besökta Mats Ahlm's vet icke hur han stavas, men iaf hans cell! han dricker mycket cola och så snusar han, och så luktar de illa i hans cell.. sen hem till träning :)

Och idag så har jag vart på dagis, kom hem vid 4 typ.. och nu håller jag på och lagar mat för fulla muggar. sen blir det att träna push, och imon blire dagis och sen tjejkväll! ja.. har en del. hur fan ska ja hinna tvätta då.. bwööö

hemma från falun


hehe nuså är jag hemma från en riktigt rolig kväll/natt/dag i falun!!!!! hehe måste dit snart igen!!!!
men är lite less, har provat att ladda upp filmen jag spelade in när hanna hoppade på en hoppboll när hon skulle in till etage... men går inte! står "Fel" :(

haha men ja, jag ska väll snart in i duschen igen för att festa vidare..!
jaja, kan lägga ut några bilder istället för filmen då.................















grattis hanna


en dag på dagis avklarat, fick sluta tidigare idag =) det är ju trots allt fredag!
nu ska jag springa iväg och hämta ett linne som jag la undan igår på next company, sen ska ja väll hem och skälla ut dom där jävla tele2, börjar bli en vana? och ducsha eller nått, sen ikväll drar vi iväg till faaaaluuun!  Hanna ska ju firas! 20 bast... gammeltantsgäddan =) så vi drar iväg på etage sen sover vi kvar i hannas lillasysters lägenhet =) kommer att bli riktigt nice.....


men va i helvete...


... är det en ko eller katt jag har?!??!


hmmm






HMMMMMMMMMM... har jag bokat en tid åt mig???? eller har jag vart så knäpp och bokat tid åt någon annan ? jadu jani......... jag kanske har bokat tid till både mig och en vän ? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

halo


häuje!
Idag har det vart måndag, märkte ja inte så mycket utav.. har legat och sovit till 18 nångång.. va vaken högst en halvtimme på dagen, kan icke vara vaken när jag har sån huvudvärk.
sen drog jag hem till johanna =)

Igår åkte vi till pappa, agneta och albin och vart bjudna på mat, mmm så gott =) det var klyftpotatis och kyckling fylld med ost. sen efterätt med bullar och nå god tårtgrej. gott gotti gott gott =)
och samtidigt som vi satt och fikade så kollade vi på pappa och doms bilder på tvn sen dom var i playa del inglés, på samma hotell som vi ska bo på å allt, fyfan va man längtar dit =) såg ju jättefint ut där.. sen kollar man ut genom fönstrerna, så snöar och blåser det helvillt?!?!..
nej skulle inte ha vart fel om det var nu man hade legat på stranden i värmen.
sen hade jag, johanna och henke film kväll, kollade först på klassikern sunes sommar, sen kom ljungen pungen och då kollade vi på sommaren med göran hehe.

åjustja, lördagen var jättemysig, lappens med lynette, niccan och jacob. sen åkte jag, lynette och nicole (hanna kom senare) hem till dom och kollade på filmer, mirrors och the girl next door. braabra filmer! kommer ihåg att lynette pratat om the girl next door för längesen och jag vart så sugen på att kolla på den, den lät så hemsk.. och det var den också. helt jävla sjukt, stackars tjej! kolla på den om ni inte har sett den.

kalla hjärtat


Har ni hört? Jag ska starta eget!
det är ett företag som heter kalla hjärtat...
det är en begravningsbyrå

skriv på!!!

 

Skriv på protestlistan HÄR!

puckat hur i helvete man inte kan ha någon skam i kroppen, hur onda männiksor verkligen kan vara.. usch! vissa föds utan samvete.. och jag hoppas verkligen att mina läsare inte tycker att man ska föda upp djur enbart för deras päls???? nä de tror inte jag... så då blir det nog inte så svårt att ta 2 sekunder och skriva in sitt namn =) inge svårare än så..





Nejni, nu ska jag resa mig upp ur sängen och åka hem till pappa, agneta & albin och bli bjuden på jättegod mat läste jag =)
todelito

=)


Ligger och lyssnar på Ztv och försöker peppa mig upp ur sängen, går det bra tror ni? nä =) hade väll vart lite lättare om victor knackade på dörren.
åue, skulle egentligen ha följt med lynette och niccan och badat vid 12.. men ska möta upp dom efter istället =) så ska vi gå och käka vid johannes.

Igår, så vare syskonmiddag nere på en & en halv! haha det var jätte trevligt och ROLIGT, mer sånna tack! kan bjuda på några bilder, även om stora johanna raderade.. hahah... ;D

 

nejfan.. nu måste jag skynda mig upp och börja komma till liv igen, snart kommer jacob i millitär kläder!!


välter traktorer


Igår så var jag till ludvika, det var jätte trevligt =)
var på studiebesök på ludvikas folkhögskola, där camme går så jag va me honom nästan hela tiden. kul att få se hur han har det där borta, verkade vara riktigt nice! =) roligt med sån gemensamhet dom har!
camme räddade mig med nässpray också haha, gör han jämt =) min lilla räddare i nöden hehe

 

hahahha jag, andreas och linnea gjorde teé på kallt bubbelvatten... hehe fick många skratt där på slutet, vi alla va så övertrötta.. förvånad över att andreas som är så duktig på att sova inte somnade :D haha fast de hade han ju redan gjort.. i bilen dit.. snaark.

nej tjoho, vält en ko =)


äckligt


blää trodde ju att jag va frisk, för kände mig ju "rätt okej" imorse.. visst kom det stunder då jag mådde dåligare men.. mja.. råkade somna när jag kom hem iaf och vaknade nyss utav att jag var tvungen att springa upp till toan och spy :( står väll inte på förens ja måste springa dit igen.
nej blä hejdå nu ska jag försöka överleva...

Playa del inglés

längtar....









undra sa flundra


Idag är jag hemma.. mår inge vidare, men mycket bättre än igår kväll och inatt iaf!
va tvungen att springa hem tidigare från pushen igår för att spy ett par rejäla lass........ dock missade jag typ bara stretchingen..
såå jaaa... är ruggigt sugen på chips... cola zero... kom på att jag har en cola zero burk i kylen sen förra veckan, men inge chips :( hehe inte för att jag har långt till sött & surt men..... ska ju inte äta sånt, eller ska jag? hmmmm =) har ju vart så hiiimla duktig på att äta nyttigt nu när jag tränar så flitigt! host host.....




push


åå äntligen får man ta de lite lugnt.. men kan inte lugna ner mig, för jag vet ju att jag måste gå till träning snart.. hehe usch är så trött!!
har umgåtts med jessica hela dagen, rättare sagt sen halv 9 till nyss :p vart på dagis, gått hem till mig, gått å druckit kaffe å snackat massa skit ;) trevligt trevligt.
& nu ska ja snart dra iväg på push!

bara massa bilder på min blogg


Hehe fick några bilder från jessica idag..




En dag på lammet


hehe första dagen på dagis igen efter kursen, jiiipppiiie va ja har saknat mina små kääära barn! :D haha märktes att ja vart borta ett tag för idag kände ja mig lite hyper och glad för att komma tillbaka hehe.... =)



















... haha ja, en helt vanlig dag på dagis med andra ord :D
tror dock mer att det är vi fröknar som är mer dagisbarn än dom som ska föreställa sig vara dagisbarn =)


Gotland kanske ?

ååå mamma skickade ett sms till mig idag "Ev Gotland vecka 32 :)"
HOPPAS att det blir av, för jag hade så grymt kul när vi va där..  hehe OM det skulle bli av, skulle ja först till gotland i augusti, sen till playa del inglés i 2 veckor i september, typ exakt en månad emellan =) skulle inte vart fyskam...









toppen


Rolig lördag måste jag säga! Skönt att börja lördagen med att träna push, min gammla fröken sen 1-6an som va tränare denna gång =) hon är duktig. hehe skit drygt med gummibanden fast vid benen, eller de tyckte ja inte först.. men sen i längden vart det drygt, men måste ju vara jäkla bra träning!

Efter träningen (& efter att jag och annfi stått och stretchat i en stor snöhög,"bergsget") hann jag bara hem och duscha av kroppen sen kom hanna och lynette och hämtade mig, för vi drog iväg och kollade på hockey, hedemora - säter! =) sen drog vi till Johannes på lappens och käkade jumbisar hehe.. pratade om sprickor och klippa, hahahaha... tyvärr hade någon som börjar på Ly och slutar på nette helt fel.... :D

Sen hem, så varte melodifestivalen (hanna tvingar oss!! :D) och chill drickaaa, mysigt mysigt! sen drog man väll ut på en och en halv och kingen, var faktiskt riiiktiiigt kul! den där kvällen behövde jag VERKLIGEN , och då menar jag det.. efter denna dunderbra kväll så låg ja och lynette och pratade tills vi somnade, hehe åååå......
Idag har det blivit riktig bakisdag.. pizza, cp och slööö... med lynette & jerkan =) lynette stack för en halvtimme sen, och om typ en timme drar jag nog hem till johanna, hon skulle göra rabarberpaj! hoppas den inte tar slut... tror inte mina hormoner kan hantera det.... =) hahaha...

vem har tagit min go-bit



SKÖÖÖNT att kunna börja ha skinnjacka på dagarna nu =)




yey nu har ja alla "måsten" avklarade =)
hehe fasiken är påväg å dör utav spinningen.. styrkan gick mycket mycket bättre, om man säger så :p
sen kom ja nyss hem från att ha vart hos Johanna med allihopa=)
Kan ju bara säga att jag ska sluta knapra p-piller inom snar framtid...
alltså, jag har aaaallltiiid vart en såndär som inte visar mina känslor genom att gråta osv, inte ens när jag är själv! men efter p-pillerna.. jag är som en helt annan person...
haha men idag.. nää, haha usch pinsamt att berätta :'D
ajja.... jag började verkligen stört grina framför alla människor så att jag var tvungen att gå från bordet.. på grund utav.....................




.......
................
....................................................................
...................... att rabarberpajen tog slut :'(

vill ha sommar..

































so come with me boy

shit, går upp 8.25.. faaaast jag är ledig tills klockan 13! haha förut skulle jag tyckt att det vore värdelöst, sjukt jävla onödig sak att göra.. men nu tycker jag att det är duktigt, sprang ner och tog en tvättid och tvättar gör jag också =) kom på att tvätten är klar för en stund sen å! hah. den får vänta..
klockan ett blir det biblioteket en snabbis och skriva ut lite papper. Eftersom varken jag, annfi eller robin har skrivare.. sen ska vi vidare till karin och köra både spinning och gym! kommer att kännas kan jag lova..


undrar vart puddingarna är

kom nyss hem från push, sönder i kroppen känns det som. och imorgon blir det iväg och möta upp annsofie och robin vid biblioteket, sen iväg och köra spinning och gym! maaah, förstår ni att jag är trött i min kropp?!?!? tränar och går ut och går förihelvete VARENDA dag.. eller ja, förutom i lördags för då var det inställt. 

och en sak till... JAG ÄR SÅ JÄVLA OTROLIGT FEST SUGEN.
& då vill jag absolut ifrån hedemora och festa.. Avesta, Falun?
villlll iväääggg &&& skakkkkaa roomppppppa



mmm

vill inte höra när det går bra för andra med allt, vill inte höra hur glada alla är. hur egoistiskt är det inte utav mig att bara säga så?!?!
det är klart jag vill att folket ska vara glada, så dum är jag inte! =)
men vill självklart inte höra om att de går dåligt för någon heller..

aja dryyyyyg jag är nu hehe.. det är bara nu,
jag låter så himla nere här på bloggen :) det är inte daniela inte. =)

men bättrar mig, sakta men säkert :D
är inne på sidor.. 3 dagar. hoppas det blir som sist fast mer och längre :) det skulle vart en dröm nu. annat å tänka på=) mmmmm får se till att sätta de i verk! =D för det gör mig glad nu



uppfriskande

känns skönt att få röra på sig, men undrar vart min kondition tog vägen.. men kanske är stressläget?
går vägen till björkmansbilar på morgonen, hem därifrån på eftermiddagen, jag och anfi lagade något som skulle vara korvstroganoff, iväg å köra tant gympa och nyss va ja duktig och va ute och gick =)


=)



en låtsas arbets intevju

yeey! var iväg på en "låtsas arbets intervju" imorse.. Gisk faktiskt jätte bra, har ju aldrig blivit intervjuad inför jobb.. så trodde jag skulle få en massa "tänk på de, gör det bättre osv osv" för att de va de som var meningen, att dom som intervjuade oss skulle kritisera oss.. men hon som intervjuade mig tyckte att jag var perfekt sa hon hehe. det var faktiskt lite kul att höra.. behövde faktiskt bli lite glad nu :)
aja, hon sket iaf i dom arbets intervjuena som min handledare hade skickat med, och tog ett riktigt istället som hon tyckte jag skulle vara perfekt till :) men jääävlar.. fattade absolut iiiingentiiing utav innebörden av jobbet haha.. men hon sa att dom lärde en osv, jaja nu snackar ja saker ni inte förstår.. så nu skiter ja i dehär :)

klockan ett ska jag vara tillbaka på kursen, undrar vad som händer tills dess :)
KAN bli en ICA sallad, DEN REKOMENDERAR JAG VERKLIGEN!!! svinigt god och billig är den också.. hoppas vi hinner dra iväg å köpa en sån =)
kolla på våra bästa år är väll en självklarhet :)
vid halv tre? då ska vi iaf iväg och bada eller gymma, sen blir det push ikväll. :)
& jag veeeeet att jag kommer inte ha världens ork, något annat som tar mina krafter. MEN jag går dit och gör det jag orkar med såklart..

- Vilken är den bästa träningen?
- Jo, den träningen som faktiskt blir av!

dreaming my life away

går inge bra alls, har fan ingen ork alls.. klarar knappt av hälften av dom två träningar som har vart . .

& idag vart jag äcklad, hej T, A & B.
hoppas det iaf för då har jag något helt annat att tänka på.
vill ha förändringar förändringar..


låter helt jävla opepp fast jag verkligen har suveräna dagar, fattar inte..

I'm just a dreamer...










...... ska träna ut mig...

................

har inte lust någonstans att skriva just nu.................

fyyyyyy så lågt






Jag vet någon som JÄMT "smygkollar" på mig i duschen..............................

happ

har köpt ett par träningsbrallor nu också, eller igår :p känns så skönt att få träna i ett par riktiga tränings brallor och riktiga tränings skor =) så bjöd jag mamma på mat igår också, korvstroganoff. :) det var en trevlig dag. efter de sprang ja ner å tränade push med hannapanna =)

idag så har de vart kurs, volleyboll och sedan gympa. jaa mycket träning, känns sköönt.. vart en trevlig dag idag också!

sötaste Markus =)



hehe fina bilder då annfi klippte av sig håret tidigare idag =)


nöjd

hejsvejs!
helgen har vart kanoooooon! roligaste kvällen på länge faktiskt. ja som inte va taggad på att festa, men jävlar va kul de va!

kom typ nyss hem, har vart på kurs och sedan suttit och väntat med annfi :p sen så hittade jag faktiskt lite fynd, allt på rea! nöjdnöjd! :D fattas bara lite bättre träningskläder..

vart tre st tröjor och ett par träningskor.
kan säga att jag tjänat in mer än 1300 kr på dom inhandlingarna! :)






den ena tröjan hade snyggt därbak :)
neeejpi, nu ska jag tagga för träning och inviga mina skor. hehe känns skönt med riktiga träningskor, helt skumgummi, känns som att man går på moln :)