GIVE ME FIRE

Efter lovet så ringer inte min moské på morgonen... dvs det är kört för mig att komma upp på morgonen. Måste komma på nån jävla lösning! Någon som har en, kan gärna ge mig tips :D Mobilen vaknar jag absolut inte utav, så det är inget alternativ.

Igår var jag iallfall hemma. Sen sjöng jag och ebba singstar. haha jag tänker aldrig sjönga när jag är med folk tror jag, inte för att jag är rädd för att bjuda på mig själv, utan för att jag tänker på er andra! haha ösch!
Sen gick jag och min kära syster ner till vasahallen och simmade, bastade och solade! det var riktigt gött, så mycket skratt och jävla hajar! Såg en gammal flört också. wögrr!
Sen råkade ebba gumman klämma joel pluppens fingrar i dörren :/ ösch. Vart livrädd.. Men eftersom så små barn har så pass mjukt skelette än så var det ingen fara sa dom när henke ringde. Men han hade ont, och det kan jag verkligen förstå.

Skratta åt omogna töntar kan man ju bara göra... Förstår inte vad man vinner på att hitta på massa?! :D
Snart ska jag iallfall dra mig till säter, volleyboll! :) Galet kul. Hoppas jag är bättre idag, blir galen. Vill inte stå och skrika mamma och mmmm längre. haha. ESCH, !!!!!! :D:D
Och min kväll MÅSTE bestå utav att bränna ut hela jävla datorn på skivor.... Även om så mycket annat frestar. blösch. För rickard (hans skärm jag använder) kommer hem imon, så han ska ha den då :)

I hate that street with passion

Det känns som att min mörka tid börjar gå bort allt mer och mer, känns så skönt! Har inte riktigt vart mig själv känns det som... Men nu är jag på G igen! Får tacka alla mina älskade för det! Vad mycket vissa människor betyder för en, och vad dom kan göra en på så bra humör och det är dom som får en att vilja gå upp på morgonen. :) Ni är guld värda! <3

Synd att mina spärrar inte är vart dom har varit längre, skulle verkligen behöva ha dom NU!
Men det är något helt annat :D Låter som ett depp inlägg, fast jag är på topptopphumör! har vart det den senaste veckan, någon som fått mig på andra tankar och slutat tänka på det ! ;)
Och nu verkar det bara bli bättre och bättre. Ojoj, ska ta vara på den här tiden! =)


I'M BACK.... for a while :)

wöööej ! Har lånat Rickards skärm och kopplat in den till datorn så nu har jag en dator tills på fredag iallafall. :) Pappa försöker fixa så att min dator ska bli lagad också, känns gött! Så hoppas att den blir det snart också! :)

Har hänt hur mycket som helst sedan jag skrev sist, känns det som iallafall! Men hållt igång mycket. Måste säga att min alla hjärtans dag kunde inte ha blivit bättre. Tillbringades med min STORA kärlek, min stora feta. Han med ett stort fett M. =) Haft en etage kväll med emelie och stefan, haft en masssa mysiga kvällar/nätter med lynette och jag och edvin har också åkt iväg och kollat på när lynette spelade match :D mysiga männ på lektaren.

Jag och annfi har också börjar på volleyboll igen, känns toppen! Jag kanske redan har nämnt det tidigare? :) Men jag är verkligen... Ur volleyboll form... hahaha. Jaja, får träna upp mig och satsa som fan på nästa säsong (eftersom denna tar slut nu i mars)!

Var på jetlag i lördags, jag hade riktigt jävla kul den kvällen. Både hos mig och sedan där, mår bra nu efteråt som fan iallfall! ;)  NYA SNYGGA ERÖVRINGAR.

Och idag, har jag vart iväg till falun imorse och tog hand om min älsklings joel medans johanna och henke var hos barnmorskan på ultraljud! :) Sedan svängde vi förbi dollar påvägen hem, vart lite köpa där. Sen en sväng förbi till mamma, hem en sväng, sen kom lynette och tess sen gick vi till skolan sen kom mamma och hämtade mig och så åkte jag ut dit igen !:D
DRYG LÄSA DEDÄR!!!! men jag är på bra humör, då blir jag dryg. :)

JAJAJA . det var liiiiite utav det jag gjort :>
puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss