daniela qq..

usch vad jag är trött, fattar inte hur jag ska orka mig iväg och träna. :( men det SKA jag iväg på. fast jag kommer nog inte orka med allt, men bara jag känner att jag har vart där iaf och rört mig lite så känns det bättre..
är så pass trött så att jag mår illa och vill bara grina för att jag är så mullvadigt trött.. haha :( men hade tänkt att ändra om allt så att jag blir nyttig och ska försöka få in rutiner. Nu när jag börjat praktiserat! Jag ska träna/röra på mig/gå ut och gå minst en gång om dagen. äta mindre/nyttigare. Kör på nutrilett idag (om man tar bort dom tre tuggor utav riset och korvstroganoffet jag fick på dagiset) och ta burn innan träning.

måste ta tag i saker och ting nu.
orkar inte se allt fläsk, och jag bryr mig inte om andra säger att mitt fläsk inte är sååå farligt.. för det spelar ingen roll vad andra tycker, det är jag som ska trivas med min kropp?



stallgården

jäklar vad jag är trött! märks att jag inte är van med jobb osv. :p
la mig vid 4 tiden, vaknade 6.01.. mycket sömn (y)
vid halv sju kom camme, råkade sno hans bankkort igår. :) SÅ pass fattig är jag. haha neerå. men jag började ju min praktik idag på stallgården, jättemysigt! men var ja nå trött?! var helt okej när barnen var livliga och lekte med en och så, men när dom satt och lyssnade på sagor, då var det typ kört för mig. jag var verkligen påväg att somna. meeen vilka söta ungar det var. :) sen kom den andra avdelningen in till oss, dom som är lite äldre. och då vart det mer livat kan jag lova, då vart jag nog mer som ett barn också hehe :D det där kommer nog bli jättebra.. trodde inte att jag skulle få så pass bra kontakt med så många barn som jag fått idag, är ju hur bra som helst! :)

haha, fick förklara för en unge vad jorden var, och att den var stor och rund.. så ställde han sig vid fönstret och kollade ut och sa "jag ser ingen rund stor boll" haha söt :)

& igår var det ju julskyltning, stack ut dit en sväng när det var den såkallade "modevisningen" med camme och emelie. sen kom även frida, hon skulle fixa cammes hår. :) så delade vi på pizzor och hade allmänt trevligt och chillade till tv och film. Saw 6 såg vi, usch va sjuka dom som hittar på filmerna måste vara..


haha död

hahaha har höll på och kollade igenom en massa brända skivor här om natten från familjens gamla dator, usch va roliga minnen jag hittade :) fan va kul man har haft. tänkte bjuda på två st klipp sen 2004(?) då annfi dansar och jag filmar och låter som en riktigt jäkla mupp. och jag vet inte varför jag vill runka ikapp med annfi i slutet?... :'p  "annsofie nu runkar vi ikapp faan"


haha, the orginal!



HAHAHA annfis fina remix!! dööör



yari

vilken dag :) fixat ärenden, sen följde jag och annfi med johanna, henke, joel och jamie till borlänge då dom skulle köpa julklappar. så vi var lite barnvakt till joelplutt. hade inga pengar mer än 19 kr på kortet, men kom ändå hem ett linne och snart en mobiltelefon och bättre mobilt bredband rikare.. haha dont know hur jag lyckas nästan varje gång.

men fick iaf jättebra erbjudanden på telefonen och bredbandet, bredbandet fick jag gratis och telefonen, det blir ingen skillnad alls. eftersom jag skulle frysa och grejer? haha svårt att förklara, men det blir ingen förändring alls i betlalningen jag redan betalar för min nuvarande telefon. så det är skitbra!! och är ju så trött på min nuvarande telefon, hänger ju upp sig och är så seeeg hela tiden! och han sa det han som sålde mobilerna också, att dom tog nästan bort min modell på mobilen på en gång eftersom det har vart så mycket systemfel osv på just den modellen. så kommer att bli riktigt jävla skönt med en ny mobil, som inte är seg och hakar upp sig!! sen har jag och annfi badat, riktigt kul!! och nu när jag kom hem skulle jag tvätta, men någon annan jävel tvättar på min tid?!??! bwaaa blir så trött.

vart en sony ericsson yari iaf.
har funnits ute på marknaden i tre veckor. tyckte den verkade skitfrän, världens första och enda mobil som har nintendo wii i mobilen. :) ska bowla, spela tennis och träna med wii fit hela tiden hehe. :)



hakuna matata

att jag aldrig kan sova!! drygt dedär.. har vart som en zoombie idag, tills vattnet fick mig till en liten fnittrig flicka då.. :p vart en pizza och lite annat tjohej med annfi igår, sen gick jag ner till camme. kom hem därifrån sent, och kunde absolut icke sova, så somnade vid 7 imorse, och vem fan ringer och väcker mig vid klockan NIO om inte annfi?!?!?! haha :) men jag somnade om, så väckte hon mig vid ett ist. så följde jag med till avesta. sen lagade vi mat sen grinade jag, haha nej men kändes som det, jag var så trött.

men sen jävlar vart det andra meloner, vi drog ner till vasahallen och badade! hehe simmade inga längder, utav jag och annfi vart små mongisar i vattnet denna gång istället. små töntar rent utsagt :) haha nejmen.. dök runt, hoppade från trampolinen och fnittrade som små flickor. annfi gillare också :) vi ska köra samma sak imon också, fast då ska vi simma längder också. herregud, måste bort med äckelfläsket!!
neej, nu ska jag slå en pling till lynette :) HARE BRA

inga bekymmer, lycklig var daaaaag, det är ett härligt liiivs, filosofiiiii... hakuna matataaaa (8)
haha, hur fan går den?


little boy jr




hehe min SÖTA lillebror!!
väger 4120 g och är 55.5 cm lång. :-)

hedrar honom med lite mando, the new boy!!!! (haha inte för att den har någonting med saken att göra, men rubriken passar ju iaf :-))



now here’s the new boy taking on the world tonight (8)


broe

NAAAW NU ÄR MIN LILLEBROR UTE I VÄRLDEN!! han kom ut klockan 14.17 idag :-)
längtar till att få träffa den lille hehe..


stallgården

miijau vilken låång dag det har vart, som sagt.
gårdagen var mest chill, stack ner till camme å jon, där var även tommie och även emelie en stund. sen fick jag en gratis pizza utav pizzabagarna :) haha, mitt kort krånglade så jag fick pizzan. :) snällt va? eller ja.. dom sa ju "du kan betala imorgon" och gav mig ett sånt där flin "hääär varsegod ta den du får den gratis muhahaha" haha, men typ! usch, och imorgon åker jon och nicklas till thailand på obestämd tid.. trååkigt! kommer att sakna dom roliga, men ska försöka tjata att dom ska åka hem samtidigt som fredrik och andreas (dom åker hem till jul) men det kommer aldrig jon och nicklas aldrig gå med på.. hah ;(

så somnade vid sex imorse, annfi väckte mig vid halv tio. var det bara att dra på sig kläder och sticka iväg på det där mötet, sen till polisen i avesta för att få ett papper jag måste skicka in för att få mitt brottsregister, fullsmockat! nejdu :) duktig tjej. haha, har dock inte fått det än, men jag vet att jag inte gjort något. i hope :D sen ringde jag lilla stallgården och frågade om jag fick praktiken, och visst fick jag det!! är superglad för det! Jag ska alltså praktisera fem dagar i veckan, sex timmar om dagen på dagiset stallgården. ska dit på måndag kl 8.30. usch va kul, att ta hand om små söta ungar. :) kommer garanterat att gilla det. sen åkte vi ut till norn, dock i dagsljuset :D körde en trip. annfi har ju aldrig vart i norn?!?! sen åkte vi till mig och körde kareoke för fulla muggar, haha "göran lindgren" kom ihåg det mesta iaf! ;) sen vart det lax och chill för fulla muggar.

kanonen i fejksovandet :)


tommie som icke ville vara med på bild


camme (mitt fotstöd) ville icke heller visa sig på bild. :p



HON SYKAR MIG!! ;p


hehe söt bild, ser inte alls ut som ett vårtsvin. :)

i got it! what do you got?!

WEEEY lång dag, sitter hos annfi med en cola, vi ska snart dra hem till mig å sjunga kareoke!! but i got it! what do you got? THE BLUUUUES MAAN!! haha nerå, men jag har fått praktik nu!! känns så jävla gött, grattis till mig mmmhmhmhmh!! stallgården here i come!! eller ja, på måndag!!!!!!!!!!!!!!!!


Göran Liiindgreeen, vad döljer du för mig, baaakom ditt fula tryyyne

tjockis

ett stycke fetto till mamma hehe och bus mimmi




bubbel & bastu

riktigt kul gårdag. jag, emelie, frida, jon, camme, fredrik och andreas åkte ut till vikmanshyttan där vi bubblade och bastade igen, det är så kul!! efter en kväll med roliga händelser heela tiden så började klockan närma sig in mot stan tiden. det vart en sväng på kingen! sen efterfest på melrose. störtskön natt.
tack folket! :-)








haha fan va snygg jag är efter bubbel och bastu :-)

john blund måste hata mig

...JA, DET MÅSTE VARA SÅ!! jag kan ju inte sova!! har legat och försökt att somna i fleera flera timmar nu, sen tröttnade jag. Så jag satt igång och spelade mitt kära älskade bloons tower defence 2 älskade superapan tille.♥ förövrigt så har jag iaf haft en mysig kväll med pizza och film med mamma, johanna och daniel. :)






ååååååå.. och jag är så trött på människor.......

push

hemkommen från träning nu, sååå skööönt! haha men johan förklarade för mig varför jag känner och blir som jag blir när jag tränar.usch, tycker det är läskigt att känna så.. känns som att jag är i en helt annan värld och ska svimma ibland!! idag såg jag glitter framför mig när jag stretchade.. sjukt och jätte äckligt! :p men det är väll sånt man får ta när man har vart dum.har hunnit med att bli bjuden på mat hemma os johanna också, hamburgare och pommes. gott! har tänkt på det å, jag får ju rätt mycket motion när jag går fram och tillbaka hem till dom nu också nu när dom har flyttat. och jag har vart där jätte ofta nu sedan dom flyttat, mer nu än när dom bodde på gatan nedanför :) haha. men det är ju vägen fram och tillbaks, fram och tillbaks hela tiden. har tom gått dit (till munken), och satt mig i deras bil direkt, och sedan åkt till stan igen med dom.. bara för att jag vill gå!! haha :) det tycker jag är bra.

happy old times

tänkte bjussa på en hel del gaaamla bilder! :-)
så nu är det bara att njuta och skratta.

-06, bruketsdag


-05, jag, annfi & coffe


-06, ronja, coffe & jag


-06 annfi och jag


-06 klassfest med 9c, filip & marcus



-06, ronja, coffe, jag, ida, jerker & linnea


-06 Julafton, daniel & jag


-07 Ida, annfi & jag på mando diao på nalen i stockholm


-06 annfi & jag i stugan i älvdalen


-05 eller -06 sista april. ruth, nicholaus, lynette, jag, annfi & jerker



-06? annfi, ronja & jag


-06. hultsfredsfestivalen, annfi, jag & ronja



-05. jag, ronja & annfi


-05. ronja & jag (punghermelinerna)


-07. jag & ronja


-06. bruketsdag


-05 eller -06. johan, ekorre!


-06. ebba & jag


-07. Annfi, ida & jag på mando diao i nalen


skruven, vart är du???????!! hm vilket år föddes han? -03 eller -04 kanske?


-03 eller -04? mitt första buskoffer Johan & mitt andra buskoffer ronja!



kallsongmannen på hultsfred -06 och kallsongmannen -05 eller -06.



helgen

rolig helg måste jag säga att det har varit! fredagen har jag ju redan berättat om, hur kul som helst!! måste snart åka dit igen, för vi ska gå in i nå grejs har jag fått tips om! ;)
lördagen så kollade jag, lynette, hanna och johan på män som hatar kvinnor.
söndagen hade jag fortfarande huvudvärk sedan dagen innan. åkte ut till mamma med familjen nygårds. käkade jättegod mat och sen låg väll typ jag bara :p hade så ont i huvudet. sen åkte vi hem, sen vart jag braaa i huvudet:)!! så då hade jag bättre saker för mig. :) myys.

gick raka vägen hem till syster sen, var ju närmare att gå dit än hela vägen hem?! ;p och saknade mina älsklings gosar. så har vart där hela tiden tills för en stund sen. 
mmmmm måååste träna, varför fick jag för mig att det var söndag idag för?! måndag idag ju.. men men, ska träna som fan den här veckan!! (haha, säger jag nu, får se om det händer :'p) men det tror jag! herregud farligt med fett. jag vet att det är det, kan inte jag bara fatta att jag ska hålla mig ifrån det då?..

dan bäckman

min älskade lilla gos Dan Bäckman har blivit blind på ena ögat..


kära vänner

idag har vart en bra dag, eller en bra kväll kanske man ska säga :) först dödsträning, aldrig vart med om nå värre träning!!
dock är det fredagen den 13e, så efter att jag, lynette, hanna, johan och johannes hade vart och käkat på mcd (alla åt något från mcd förutom johannes, han tog med sig mat från lappens... hahaha) så fick lynette idén att åka ut till nås (och det menas med norn!! :D) så vi drog ut till norn vi alla, minus johannes som ska upp och jobba imon. gick ut och gick vid kapellet där, fick ont i halsen för lynettejäken.. :P haha justja, vi hade med oss brännbolsträ också! :'D och så hade vi en rädd chaufför, som gasade förbi alla läskiga ställen, hahahaha !
sen åkte vi upp på stadsberget och kollade på wrong turn 3, glömde helt av att vi var i skogen då ju :) hillbilly♥
hehe sen tyckte lynette att hon skämde ut sig, fattar inte varför =)



hittade en bild på min mobil på oss från ikväll, undrar hur den har hamnat där.. ser ut som att jag bara har en halv arm och att den är gjord i paint :o


Jag kan inte ha en endaste tråkig sekund med mina kära vänner. ♥

i byn

muheh idag är det onsdag, fixat julklapp nu!! haha, hoppas något vart bra iaf.. kändes inte som det från min sida, kände mig som en dränkt grävling i klorin.. och något med grävling är aldrig bra?!?!
är sååå tröööött, har vart en lååång dag! ont i kroppen efter denna dag.. haha :') men undra på när man fick göra armhävningar! ;'p (som vissa andra inte klarade!!!!!! :'D) stå som uteliggare i norberg CITY också fick man göra.. hehe. och imorgon är det torsdag, sen är det helg.. jaha va ska ja mer skriva då? orkar inte dela med mig av något. :p

=)

två bilder sen i lördags, vilken söt vän jag har :) ♥



nunna

eeesch.. vet ju inte ens va ja ska skriva här. kul gårdag iaf då det bjöds på partaj. kul dag idag också. ja, roliga dagar. imon ska jag upp tiiiidiigt. vi ska åka iväg till borlänge.. blir bra, måste köpa lite. happ, var väll inge mer.

haha nja där va ja väll lite osocial kanske, men ja orkar inte skriva.. känns värdelöst att skriva nu, när jag inte ens tänker skriva ner det jag har i tankarna, möen möen. undrar om jag får någon sömn inatt då, hope so :p
hoppas att snart få somna tätt intil min älsklings bebis, aleinad. men kommer väll inte kunna somna förens om flera timmar....

inspo..

det vart 32 st längder i bassängen idag, rätt bra för att vara min kondition :p
solat har jag också gjort, men inte fan märker jag någon skillnad, ser ut som ett lik nu när dove;et är borta. hm imorgon är det torsdag, kanske dubbelträning då? vi får se. och jag ska försöka komma upp tidigt och gå ut och gå också!! möhö åå, träna kan jag göra, men att gå ner till affären är jag alldeles för lat för? är man så lat som jag så har man ingen mat hemma heller, eller jo.. ett paket nudlar, men det är jag inte ett dugg sugen på, så det vart en nutrilet dag idag, gott varefall. får se om jag har orkat gått ner till affären imon då, annars får det bli en till nutrilet dag..




mmm, har vart in där igen.. fått inspo, bra/dåligt?
bra tycker jag. men hur länge?
har ja kommit in i det igen?
kommer det att bli som sist?
och hur länge kommer det att hålla isf?

åååå alla dessa frågor...

bada

faasiken vad jag behövde sova kände jag :P så det vart ingen morgonpromenad för min del.. men imorgon ska jag försöka att komma upp tidigt och röra på the flesh! men idag ser jag fram emot kvällen, då ska jag mova fläsket också, ska simmmmmaaaa :) och om jag lyckas få bort de dove jag har kvar på kroppen så ska jag sola också. intressant vetande va?



bada bada bada bada bada bada :-)

do i?

så otroooligt lååååång dag det har vart idag! lynette har vart här på besök, hur trevligt som helst. tog igen en massa. :-) sen har jag vart ner hos johanna och fixat lite inför nästa vecka, hehe eller fixat och fixat.. bärt ner lite "things", annars vart vi väll inte klokare :P käkat negerbollar och kollat på desperata hemmafruarna, och jag somna till flera gånger.. dock inte under programmet! huua va trött jag är!!!!!!

haha, kollar på scrubs.. känner igen mig så mycket me J.D's klumpiga tjej.. ;(
imorgon är det onsdag, ska försöka komma upp tidigt då med, så att jag kan gå
ut och gå en sväng. så sköööent att börja dagen.
& sen är det torsdag, en dag att längta till? no idea. får se om jag gör det....... :)
man vet aldrig, inga förhoppningar. men jääävlar ;)
sen äre HELG =)

morgon

hoho, va dålig jag är på att sova nu! somnade inte förens efter fyra någon gång (dock inte ovanligt precis..) men något som är ovanligt är väll att jag vaknade 06.51 och absolut inte kunde somna om. Har vart ute och gått med syrran i en timme nu på morgonen, så skönt att få röra på fläsket såhär på morgonkvisten! eller ja, överhuvudtaget.. behövs.

ska gå ner med grejer lite senare till johanna, som vi ska använda nästa vecka. :) och så hoppas jag att johan och hanna ska träna ikväll :-), jag tycker inte om att träna själv. men ut och gå själv med musik i lurarna (y) det är en annan femma!

.

SCHMÅÅKKCK sa det i huvudet bara, nej nu jävlar! :D


halloween

Kom nyss hem från gittan och curt. vart bjuden på mat där ja å annfi. kyckling, sås och potatis. :) gott. helt slut i kroppen är ja sen gårdagen/natten..

gårdagen var riktigt kul tycker ja, synd bara att inte lynette var med.
hanna kom hem till mig först, sen drog vi vidare hem till alexandra och jimmy där också johan, emelie, camme, jon och nicklas var. sen kom också frida, alexandra och jennifer. :) jag och hanna körde full-speed dans inne vid datorn, haha! ;) sen drogs det vidare till hotellet. fula gubbar var det där :) haha. vilka fula utklädnar folk kommer på :D haha så vill jag också ha ju.. sen vart det efterfest, med tvåmannsbyxor osv :') haha aa, kul kväll/natt/tidig morgon.

snodde en bild av alexandra , hon har lagt upp bilder på facebook! ;p

mjau



haha åååååå...