sjuka helgen

haha så sjuk helg! sånna här helger som ger en minnen för livet! :)
Riktigt kul att åka båt var det, lynette ramlade i vattnet också... haha! :'D hinkar och handfat.. haha janiii! :D
Och igår var jag äckligt jävla sliten, men jag lyckades komma in i duschen och sätta igång ja me! Fast innan det vart det pizza och sedan chilla vidare hemma hos mig med jacob! jag och johan raggade på feedy :) mmm va vi är bra, det gjorde min kväll. att få se johan vara så lycklig över att träffa sin pudding, usch.. får nästan en tår i ögat för honoms skull nu när jag tänker tillbaka på the kiss ;')
sen var jag nog seriöst påväg att avlida för att jag skrattade så mycket. hahaha :')
mja och snart blire nog en pizza med jacob, sen ska ja hem till min syster :) wiiho!

aa och min kamera är cpmongo, så inga bilder typ.. ni får vänta tills johan och emelie lägger ut nå bilder :)


plaaanerar!

hoho, här ligger jag i sängen och pratar med aleinad och planerar lite för ikväll och morgondagen! Ikväll ska jag umgås med lite vänner ;) och imorgon låter det som att det blir en båttur till falun! :D ska åka till falun i båt, dricka på båten, värsta förfesten! sen drar vi in på krogen i falun =) sen åker vi båt hem tillbaka. Hur roligt låter inte det då på en skala 1 till 100000?! Med riktigt roligt partyfolk :)
nu ska jag dricka vatten tills jag stupar, tjohaaeeej!

orginaldag

haha ja vilken jävla gårdag...
först såg jag, lynette och emelie den snygga transan maria. Senare när jag och emelie satt på dalälvens uteservering och käkade pizza så kommer ted sköld gåendes förbi, i endast jeans och och ett förkläde........ ja jag var ju påväg att dö =) Han brukar ju skriva "gå naken med förkläde och få ståkuk" men jag trodde inte att han gjorde sånt i verkligheten?!! och allrahelst inte bland folk?!? :'D jaja det finns sjuka orginal här... han förklarade sen att han tycker om att ha förklädet över nacken, och det är just därför han älskar halsterneck linnen :)...
Ja och om inte det vore nog så skulle väll nån kille från london komma och sitta med oss, så fick jag köra mitt jävla svengelska.. haha fyfan lite misstolkningar ;'D vi  fick iallafall tillslut visa honom vägen till en och en halv, kingen och café paris... han ville bjuda oss på drinkar, men det ville inte vi :) haha.

mother lover

Helgen har vart riktigt kul!
Konstigt, att man kan ha så kul, samtidigt som så jävla onödiga saker och idioter till människor man träffar på. Men det är ju bra, så dom inte förstör ;D & ljug, ljug, ljug och ljug.. Får alltid reda på något nytt, när orkar folket börja tala sanning? :)
Jaja men grymt kul helg.

Och idag har väll jag spenderat min dag med alldeles blandade känslor, ena stunden glad, andra stunden förbannad. Men oftast båda samtidigt :D haha att "folk" har mage till sånt!


nästa helg....

.....ÄR SPIKAD!!!!!!! vi ska ha dataparty !


Johan säger (15:24):
du ville ju följa med o kolla in hur det funkade så du vet hur det ska vara när vi ska ha det
'daniela säger (15:26):
jaaa, jag måste ju veta hur alla sladdar och allt ska vara, hur många personer man ska vara, vad man ska dricka, hur mycket man ska dricka (1 st 2,25cider)
'daniela säger (15:26):
osv
Johan säger (15:27):
ja, precis, alla detaljer, det är ju inte bara att fixa ett datorparty hur som helst, man måste ju vet hur det funkar! upplägget liksom
'daniela säger (15:27):
ja jag menar det. allt ska vara planerat in i minsta detalj
'daniela säger (15:28):
måste ju vara sjukt tråkigt med spontan fest, UTAN datorer!!!
Johan säger (15:29):
ja, o som du sa, man måste ju dricka rätt saker också, är det joltvodka o redbullvodka som gäller, eller som du sa är det 2.25or från mataffären?
'daniela säger (15:30):
ja det är nog olika levlar i det där med drickat skulle jag tro, precis som i alla spelen på datorerna, tex dom som spelar wow dricker joltvodka osv
Johan säger (15:30):
ja, ne spontana fester där man umgås o pratar med varann känns ju helt ute, mkt roligare med datorparty, där man skriver på msn när man vill prata, kommer tommie är det ju bara att blocka. allt blir mkt enklar




Ja, låter det inte lättare med att bara blocka den man inte vill prata med, om han/hon kommer på festen ? ;')

framtidsparty, jag håller på det här jag! :D

pardy hardy

Ja, vart lite partaj igår. Ingen aning när vi begick oss hemmåt? Jag hade iallafall kuul ;p de va jag, emelie, alex och kerstin. sen vart det en och en halv, sen hem till adam. :)

Alldeles för lite sömn, har nämligen vart i skolan idag. Jag har ju ingenting att göra om dagarna, (alltså jobb osv) så jag tänkte plugga upp lite betyg. Måste veta att jag måste upp på dagarna och göra någonting, blir tokig om jag bara är hemma och sover till 16-17 på dagarna!! Men ska söka jobb som en toka också, har redan gjort. Helt omöjligt om man inte har några kontakter ju! men men man får icke ge sig! :)



studenter, igen??..... :( haha

duktig daniela

En snabb snabb snabb update mitt i städandet och tvättandet!
Har tvättat fyra eller fem maskiner idag, dock har ingen utav dom varit fulla... :D men duktig jao!
Så fick jag för mig att städa, eftersom det VERKLIGEN med stora feta jävla bokstäver behövdes/behövs!!!!!! Så det är det jag håller på med nu. har bäääärt ner grejer till förådet så jag går just nu som Quasimodo jag vet inte hur han stavas, men han i ringaren i nottredam iaf!!!!
Och jag fattar fan inte heller hur jag lyckas få skavsår på samma jävla finger på exakt samma jävla ställe varje gång jag petar på den där jävla sopkvasten!!!!! ont :(
Ja, det var väll inge mer jag hann med att skriva, måste stress städa för sen ska jag hoppa in i duschen så jag kan ta emot mitt besök...........  ;)

han hemsöker mig i drömmarna

åå jag var sååå rädd inatt.. tur att det var just den här natten jag drömde den läskiga drömmen, så att rädslan gick över fort ;) ;)...

var iallafall i vår gamla lägenhet på sturegatan, så var gacy (clown mördaren jag skrivit om tidigare) där i vit läkar rock.. :( Han höll på med provrör osv, så hällde han på frätande syra på en stor mört som var inlindad i en vit handduk så bara mörtens huvud syndes, så satt jag tydligen där... och han höll på och rimmade en massa , typ "syra på mörtens huvud du nu ska äta, smakar inte värre än möggel på en tunga" haha ja det kanske inte var så mycket rimm! men någonting sådant :( jag skulle tydligen äta mörtens huvud som han hade hällt syra på. Sen skulle gacy käka upp mig.

ne fybubblan sen vaknade jag upp med ett ryck, haha då skämdes ja lite ;p...


<3

Jahapp... Då var det dax för nästa jävla sjukdom då! När ska det bli nog för alla jävla sjukdommar inom min familj?... eller ja, för alla sjukdommar över huvudtaget...!?!?!
Får hurra över att det inte är cancer iaf, som alla andra mina nära och kära drabbas utav..
Kul, som artonåring så ser jag redan mitt öde.

Fick reda på att min kära lillebror fått diabetes idag... Han ska ligga innlagd på sjukhuset i ett par veckor. vet inte så mycket mer... :/ stackarn. Tycker synd om honom.. Fast iofs så säger han ju att han lever som en kung nu på lassarettet, med dator och allt den jäkeln ;) nejmen, jag vill hälsa på honom nu när han ska vara där så pass länge!!!

<3

en räääääbit !

Idag har jag vart nere hos min kärar syster, hon fick smaka på min köttfärsås (jag var så stolt över mig själv som lyckats göra en köttfärsås utan att spy utav den) hon tyckte också den var goood! =) hoppas jag kan göra en likadan igen bara.... :( haha.

Sen blev de film med johan och alex! kom hem nyss :) först skräckisen sight som inte vi kollade så mycket på... :D men tillräckligt för att alexandra inte vågade fortsätta kolla och johan skrek snyggt! Själv var jag mer rädd för den andra filmen the hangover utav någon konstig anledning.. :D haha! Sen varte ett par filmer med oss som huvudroller, men johan tyckte att vi "skulle göra det på riktigt nu" ;););)
imorgon blire mördar tomaterna! haha ;>;>


- en katt, nej en rääääätbit! ;'D

killer tomatos!!!!!

Kom nyss hem från jerker. Haha har kollat på attack of the killer tomatos och uppföljaren the return of the killer tomatos
haha så jävla sjuka filmer! Gäller verkligen att ha en såndär vrickad humor :'D precis som jag och jerker har... haha! Fybubblan så vi har garvat :')

"Guten Morgen, Herr Hitler."
"Autobahn!"
"Sprechen Sie deutsch?"
"Wiener Schnitzel!"

natthandlare

Var tvungen att beställa klänningen på rean på nelly!, såg den på amandas blogg
Får hoppas att den sitter bra dåååå....





Jag tycker den är snygg !

helgen

Kanon helg! Fredag och lördag utgång och igår vart det en perfekt avslutning. Camme, jag och jon gick ner till mcd sen hämta vi upp nicklas och sen lynette så åkte vi till dammsjön! Vi bolla gris, lama, orm, jon, ekorre osv :DD 

Sen på kvällen när vi kom hem, så lagade jag mat me annfi:) fybubblan va trött jag var. Läskigt :) haha.
fullproppad helg = läskigt trött söndagskväll






& nu ska jag gå upp ur sängen och försöka komma till liv, för att sen gå ner till johanna, henke, ebba, joel, jamie och zacken för att säga hejdå åt älsklings ebba och sedan käka pizza!!!

jaga lasse!!!


mmh här ligger jag inne och slöar när det är sol ute...
Har nyss gjort och käkat en sallaaaaad :D så duktig jag. men blev inte mycket att äta, mår illa såfort jag käkar..
Igår så följde jag med till avesta när annfi och gittan klippte sig, vart nice! Sen åkte jag och annfi till mcd, sen direkt ut till bettan, då skulle bettan och patte köpa pizza.... ja, så jag käkade också pizza!!! Haha allt inom ett lopp på en halvtimme??! :S Helt sjukt, aldrig ätit så mycket på så kort tid :p haha mår illa bara ja tänker på hur mycket jag käkade.... men men :>
Sen varte ett kvällsdopp, så jäkla skönt i vattnet :) Hahaha sen jagade vi lasse med bilen, fyfan vad jag garvade :) haha ja usch det var riktigt kul.

Jaaaaha, och ikväll blir det ferre dåå... =)=)=) taggad som fan

sommarland, igen :)

måste säga att jag hade riktigt kul på leksand sommarland, igen! :D
& Lynettes min var priceless... När hon kom ner där från frittfall och märkte att allt inte satt där det skulle... Har den bilden i huvudet hela tiden.. Kommer att stanna kvar tills jag dör. Haha ;')
Ja, familjen Backlund kan underhålla! :)

Partaja imorgon kanske? (:

. . .

tänker
tänker
tänker
...........


wiiö

sommarland!

Nu har jag käkat pizza och glott på film med jerker :D
& imorgon blir det leksand sommarland igen, med lynette!!! :DD kommer bli riktigt kul!!!!!!!
Gäller bara för mig att vakna! Hehe. Min moské måste rädda mig.


hehe en lagomt fullig bild på mig och plätten som jag knyckte utav johan :)

utgång > leksand sommarland!

Jag är så äckligt sjukt trött så jag orkar inte skriva så mycket...

Meeen, utgång igår, som var riktigt jeklans kul! Roligt folk! :)
INTE INTE INTE mycket sömn inatt.... håller på och somnar hela tiden. Var ju tvungen att gå upp tidigt för vi åkte till leksand sommarland, for the first time ! :DD äckligt roligt!
Jag vill åka dit igen.... ;'c

Haha, har ett telefonnummer på armen...... :) Fick det utav badvakten! ;'D Han ville ha mitt, men jag kan inte mitt nummer.. Så hans nummer hamnade på min arm :')