ah halo

vaknade för inte så länge sen för andra gången, mår bättre.. men inte fan mår jag  bra :) haha.
Återkommer sen..

yhee long before rock´n´roll

vaknade för cirka 25 minuter sen så försöker piggna till ite nu, pardy suget kommer bara mer och mer!
Ungefär vid 6 tiden ska vi börja förfesta hemma hos Camjuuuula! :) känns som att det kommer att bli kul ikväll! ;>
men min mobil fungerar inte de minsta.. går inte att skicka sms eller att ringa ifrån den, och det funkar inte att ta emot sms eller samtal heller.. Står "Inaktivt USIM" var så för ett tag sen också , men då började de funka som vanligt efter ett par dagar. Får hoppas på att det blir samma sak igen!:)

Bojan

najru, nu ska jag nog ta och försöka att få sömn.. Så man är lite pigg tills imon! fest då ju.
puss!

klyschigt

Nu sitter man här igen då efter en helbuuusiig kväll med gayen! glömde berätta att jag hittade min teletubies vart hittad igår, så som jag har saaaaaaknat dig LALA!!





the gay day

helg!! äntligen, så jag har längtat! :)
Har inte hunnit med så mycket mer än diskat och slöat i sängen efter skolan. Nu väntar jag bara på att få ork till att bli pigg, så att jag kan sluta cpa med Jrkr på msn så att han kan komma hit och cpa isället :) hehe.

its the way that he..

haha OJOJ va ja kände igen mig med Carrie!!!!
nu blire att glo på shawn of the dead som går på tv tjohej!

Victor

Som sagt, vart borlänge och när vi väl åkte dit och lämnade in jobbansökan så passade jag på att leta efter en höstjacka, men hittade ingen.. så kände mig inte nöjd så jag köpte två tröjor, ett par strumpbyxor och mcdonalds. Ena tröjan fick man kämpa för! :) haha.





Passade på att träffa min pojkvän när vi väl var i kupolen också.. saknar honom redan! =)
morgondagens planer är att komma upp i tid och hoppas på tillfrisknande sen skola, sen kommer jerker hem till mig och vi glor på film. Lördagenär det 99% chans på fest! kanske mer planer på g, får se =)

pretty fly

mina vänner idag är tvn och datorn! Är hur trött som helst men kan inte sova, kan inte äns lägga mig ner i sängen för jag är så täppt i näsan. Och jag vill ut och gå, men är inte bra om man är förkyld.. blää. Är rätt rastlös fast jag är trött.

haha nej :) mina vänner för idag är annfi, bilen och borlänge! Blir en snabbvisit till borlänge, annfi ringde och skulle lämna in arbetsansökningar. Jag följer med som sällskap! laddar med nässpray. nej nu blire hopp in i duschen, sen kommer annfi!=)

goodie

mmhm great! förkyld som en dåre.. jag som verkligen f´vill börja med att gå vaeeeenda dag i skolan men njope. Då ska förkylningen komma tillbaks. Men men, får se dethär som en power dag. Hemma ifrån skolan idag, är ju inge kul att sitta å  va bläförkyld där och smitta ner alla. Mjae får bli att fortsätta knarka min nässpray på 30 ml som jag började på igår efermiddag, och är en femtedel kvar, men som tur har jag en till! :) japp jag använder nässpray rätt oftaa..

ohcraap

haha, jag skulle lova :) shiit.. ! men de va bra, just då.. som jag och johanna pratade om, gratis hjälp liksom?!?! :D
sjukt sugen på utlandsresa också.. 11 20or, räckere? mjaa
fredag planerad iaf, film med min gay!
pyss

hollywoooood elr inte

haha emelie och jag gick ner till mcdonalds på lunchen och satt där å pratade skit. Då kom en man och erbjöd oss att få vara med i en film :) haha får väll se hur det blir med den saken!
Jag har blivit förkyld... IGEN! jag hatar att vara förkyld, och jag hittar inga kläder heller i den här staden.. får vänta tills det blir borlänge.


rooovdjuuuur

En dag närmare helgen! dagen började med att man försov sig.. inge bra alls! Men gick till skolan på dom andra 4 lektionerna. Har vart hos syster hela dagen/kvällen efter skolan, tacos, chips, dipp, cola och Morgan Pålsson. Jag som ska vara nyttig!


poe


Nu ligger jag i sängen och kollar på sex and the city mums!!!!!!!!! Har fortfarande inte sett filmen, måste ändra på det!


örknnnnt

blää halvligger i sängen och kollar ut över lägenheten, det behövs veeerkligen städas efter lördagens händelser!! haha. Får ta tag i det där när jag har ork.
och imorgon är det skola igen.. blir helt sluuut.. och då har vi endå bara gått i en vecka! världens bästa schema också.. tidigaste dagen imon! YEY! slutar ju halv 4, tidigt va?!?!
hoho nu har jag verkligen lust att skriva en massa saker som jag absolut inte kommer att göra.. kom bara helt plötsligt sådär..
iallafall så lyssnar jag på Kate Nash - Foundations och då kommer automatiskt tankarna på dig.. den låten hör till den tiden då du var i mitt huvud rätt mycket schniiiiigging ;P jag vill ha tredje gången gilt snygging!
de va väll allt mr !

trooott

Då kanske man överger noggen för att börja skriva här? kommer dock inte ta bort den. Får se vilken jag trivs bäst med!
Jag är ju inte så bra på att hålla en jämn skrivning har jag ju märkt också.. men det har ju vart på sistone pga att jag flyttat och inte haft dator eller internet. Men nu är det köpt efter många om och men.. Får se hur det går nudå!

Är iaf jättetrött efter en heldag i skolan.. 3,5 timmes bild, 2 timmars lunch, en timmes svenska och sedan ett avslut med religion då klassen gick till st.paulusgården och kollade på olika grejer från olika religioner. Höll på att somna i soffan.. Efter skolan stog mamma utanför min dörr, rickard och daniel var uppe hos johanna sen gick vi ner och köpte pizza! mums:)! ska ju faktiskt skärpa mig när det gäller flott.. det har jag också gjort, när det gäller pizza iaf! men deppa iho totalt när jag kom på att man inte går ner i vikt något förns flera dagar efter att man druckit. Nu äntligen ligger jag i min älskade säng med datorn i knät och väntar på att någon skön serie ska börja på tvn. Om inte syrran hör av sig blir det att fortsätta lata mig här i sängen och kolla på mean girls som blir på tvn. :)
En dag avklarad i skolan denna vecka

favorit i repris!jag  kör en lynette!


Välkommen till min nya blogg!