We belong together

Känns som att det vart världens längsta dag idag, annfi ringde och väckte mig (behövdes ca 10000 samtal + 6 alarm)
Så de va bara att kliva upp å sminka sig och dra på mössan för att dölja morgonfrillan och dra till borlänge, annfi skulle kolla på ytterliggare en lägenhet, den va jättesöt. :) Hon tackade ja iaf, så får väll se om det är hon som får den då.

Haha jag har fixat halloween grejs nu :') Känns ju mycket roligare att ha någon liten utklädsel än ingen alls? Enligt mig iaf. Men var iaf påväg att grina utav skratt när jag provade det, HAHA. Har nämligen köpt ett par ängla vingar för barn och en såndär grejs änglar har runt huvudet. :') Ja, jag kommer att se rätt lustig ut i det. Eh vafan, halloween är bara en gång per år! :D
Har vart ut till the bettan idag också, annfi var påväg ner i diket osv haha!

Och nu ligger jag och aleinad här i sängen och myser med levande ljuuuuuus. =)

tänk att de ante mig..

Ja de vart ju borlänge som sagt med annfi idag. Ja och det vart ju faktiskt mer saker handlat än jag lovade mig själv...
Skulle ju bara köpa ett par högre strumpor och puder, de hittade ja iaf :) Jag hittade även en till jacka, en mössa, lösnaglar (eftersom jag aldrig orkar fixa mina egna klor) och även en mobiltelefon kommer hem till mig inom 2 veckor.. Haha :( Jag ska aldrig mer shoppa!
På senaste tiden kommer jag alltid hem med mer än vad jag har råd med.. Så nu vet jag någon som måste börja leta efter jobb. :c
Det vart iaf en Sony Ericsson g900. 5 megapixel kamera och så var den tydligen väldigt bra också. Får väll hoppas på dedå.. Och så skulle jag tydligen få ett bärbart headsett som var värt 1000 kr?


Efter borlänge så åkte vi hem till yo the gitt och hämtade annfis SATC film och åkte ner till hem köp för annfi ville ha en fettooo & QQ kväll. :( Köptes chips, dipp och cola.... Efter det vart det raka vägen till pizzerian. :( haha usch va flott, men usch va gott !
SATC filmen var iaf jääääääättebraa! :D Enligt mig då. Sen vart jag och annfi jätte rädda när vi var ute i äckel snön med bilen.. Hahah helt säkra på att vi skulle dö :)

sholoo

Vaknade när klockan stog 14.32 blä jag tycker inte om att vakna sent endå gör jag det varje dag...
Ja sen kom mamma på besök också jag följde med och köpte mjölk och hämtade daniel i vikmanshyttan han hade vart på innebandyträning hehe.
Ja å sen lagade ja lyxfrukost. Makaroner och köttfärsås, jag slog rekord i godhet på köttförsåsen idag faktiskt!!! Aldrig gjort en godare köttfärsås!
Ja sen så gick jag ut å gick som jag inte gjort på ett tag faktiskt så de kändes skönt japp.

Nu ligger ja i sängen å myser med min älskling aleinad. Hon ligger här å myser ner sig breve mig å kurrar så jag tror att jag kommer att få tinnitus en vacker eller en ful dag men ja fryser å de har ja gjort i typ två timmar nu men jag har vart för lat för att ta tag i täcket, jag ligger på de.... Jag ska väll ta tag i dedär nu snart så jag får vääääärmeeee.

Hahah ja justja :( aleinad råkade ramla ner i toaletten med sitt ben idag :( hahaha stackarn
+ att ja tycker hon ser lite ut som göran på sista bilden de kan inte va lätt alltid inte hehe men de e min lilla pöteliipötpötaleinad


dadodide ::):)

Hiho inatt kom Marcus hem till mig och vi kollade på film :D Först smekmånaden sen kollade vi på Ronny & Ragge. Hehe klockrent! Han gick tillbaks till sin syster mellan 5.30-6.00 chansar ja på. :)
Och strax innan 7 fick jag mer besök :)



två rätt Schnyyyyga och charmerande gamla bilder på mig och Marcus sen 25 december 2007. :] 

Jag och Annfi hade ju faktiskt planerat in en Borlänge visit i fredags, men det vart ju aldrig av. Så nu har vi planerat att vi både ska åka till borlänge och sen kolla på satc filmen, jag har ju inte sett den än ! Dåligt av mig.
Mjaa, men borlänge kommer ju att sno pengar utav en också.. Eller, mina och mina pengar :( hah!
Aja, ska försöka komma därifrån med BARA ett par knästrumpor och puder. Inget mer.

That's my save and grace

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GUUUU VAA SUUUR JAA ÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!! Måste jag börja med att säga.......  För jag kan inte lägga in bilder antingen från mobilen till datorn eller från kameran till datorn...... Så jag kommer aldrig att få in nya bilder på min dator. Jag är förbannad.


Ajja..... Jag har iaf vaknat snuskigt tidigt idag för att åka först till Falun (Lager 157) med Johanna, Henke, Ebba och Joel. :)
Alltså jag skulle inte äns köpa något eftersom jag redan ligger minus...
Men där hittade jag:

* 2 st linnen
* 2 st trosor
* En Frank Dandy bh och ett par Frank Dandy trosor
* En hårklämma
* Ett armband
* En längre t-shirt

Och sen åkte vi till Borlänge till Dollar och jag lovade mig själv att inte köpa något eftersom jag inte har nå pengar egentligen som sagt.. Men kunde jag låta bli eller? :) NEJ!
Så där vart det:

* 2 st påslakan
* 4 st örngott
* 6 st drinkpinnar och 6 st låtsas isbitar
* En kattspade
* 4 st kattleksaker (som aleinad leker riktigt flitigt med :D)
* 6 st glas
..... Plus att vi käkade MAX efter allt de också... Ja, det är rätt mycket för att inte ha nå pengar. :( heh.

Jag håller på att dö för att jag är så trött också. Och jag har vart lite duktig och plcokat in all jävla öl och cider och groggar osv.. Haha vafan,
Dricker ingen upp sin öl längre??!?!
En hel jävla kasse med bara ölburkar, och bara en endaste var tom.. Haha dom andra vare mer än hälften kvar i! Drick männ! :)

f18

Grattis åpå mig förresten.--....... ehheehhe

HURAAY FÖR MIG jag skulle ha stannat mid dig....

Jag har haft en jätteeeeeekuuuuul kväll. Beräthtar kansje liiiiite imon.,? jag vet inte. synd bara att jaug ska tänka ppå r n jväla bögjävel somk itne fötjäntar en tanke till. dinA Äckliga jefla lögner ocu ddu kan draaaaa nånsttaaannnnsssss.

todelilulo

Jag har inte haft tid att skriva här, men kan väll berätta lite kort om vad som hänt. :)

Igår skulle jag upp till skolan, eller ptja. Vi hade bara en lektion (som dock är 2.5timmar) Meen jag heter ju Daniela, så jag försov ju mig. Rätt många som tippade på det skulle jag tro, tom jag själv.
Så tvingade mig att vakna vid 12 ungefär, slöade, sen kom Gittan and the sunshine girls och annfi och hämtade mig, ,vi drog till Mats Bilar i Borlänge för att hämta annfis kärra. :D En röd, den är faktiskt riktigt najs :D
Sen sjöng/skrek vi heeeela vägen hem (som vanligt). :D Efter de vare bara att kuta hem och byta byxor eftersom jag kom på att jag hade en köttfärsfläck på dom ;c hah! Sen spraang ja nästan till skolan, det var ju öppethus på kvällen.
De va rätt najs, förutom ett par äckelturkar.

Ptja, somnade faktiskt inte förns vid 8 tiden säkert imorse? Så är mer sliten än vad jag är i vanliga fall idag :p
Idag har vart nummer 1 slödag. Fast diskade faktiskt idag :D men nu äre slö igen.

OCH imon äre pardy som gäller ! Trooor vi ska börja här, eller Camme säger de iaf :p Sen vidare till hotellet, eller kingen? Ptja jag vet int ja. Men dom jag vet som ska börja här är iaf jag (självklart;), Lynette, Emelie, Johan, Camme och Jon. :)

sjuknummerettlynette

"Daniela är en tjej som
tror hon är en man
och har en honkatt
som heter aleinad ! I
självaverket så har
hon ingen hjärna... På
inget annat sätt kan
de ju va"

HAH, tack Lynette :c

Halo

Idag anmälde jag, Emelie, Johan och Lynette oss till studentkryssningen. :DD
KOMMER BLI GÖTTA




Jag syndade idag. :( Emelie lyckades få med mig till dalälven, så pizza blevde!
Och så har jag räknat ut att jag kommer att vara pank innan jag äns fått in mina pengar på kontot.
Men vafan, pengar är väll till att användas.
Spionerier, skratt och ont i fötterna sammanfattar väll min dag med  Emelie. Hehe :)

wipe it til it bleeds

Gissa vem som har gått från stan runt stadsberget och gått kerstinhedsväg och sedan gått till stan igen då?? JO JAG :D hehe. Har ju vart ut och gått mycket på sistone, och jag känner mig riktigt duktig. :)
Sen gick jag över till Johanna och vad är det jag möts med i dörren då... Jo två smaskandes pizzaätandes Johanna och Henrik.. Jävla jävlar!! Men jag syndade med ett glas cola iaf.
Sen badade jag och Johanna :D Haha jävla dåre Johanna är säger ja bara! Och så hade vi ansiktsmask på wuhu :)
Kollade på desperate houswifes, va sur jag blev där på slutet, VART TAR MIKE VÄGEN?!?!? :(

syster <3


shululu

Jag är hemma från skolan idag faktiiiskt, vaknade upp med huvudvärk blä. Är bättre nu men har fortfarande jiippi..
Men jag ligger och flinar hela tiden :D
Aooo och förresten, så är hallowen grejset på hotellet den 1a november, iinte den 25 oktober. Ronja sa de till mig inatt, hade stått i annonsbladet tydligen. :)
Halvglor på våra bästa år, guu va jag har missat en massa för pittskolan. :<
skolan förstör mitt våra bästa års liv </3


hap

Ja okej.. Kvällen vart lite depp. Jag vet ju varför. Men jag mår lite bättre nu när det är gjort plus att jag var tvungen att gå ut och gå/jogga. Har käkat alldeles för mycket idag och så behövde jag tänka.
Har kommit fram till en massa saker..
Jag vill inte veta om det. Men jag måste veta, jag kan inte gå runt omedvetandes.
MEN... Jag vill höra det ifrån dig, inte från någon annan. Jag blir sårad utav det, att du inte kan berätta för mig vad som händer. Jag bryr mig verkligen utav hela mitt hjärta. Jag vet att du vet att jag verkligen är ledsen över det här och det är nog därför du inte klarar av att berätta det själv till mig, jag får respektera att det är jätte hårt för dig.
Men du får också respektera att jag vill höra det ifrån dig, och ingen annan.
Jag älskar dig och vill att det inte går för långt.
<3

Insaaane

Jaaadå måndag, dvs dagen började med skola. Men jag och Emelie orkade dock bara gå på bilden, sen gick jag till Johanna som tog ut pengar så följde med dom när dom skulle handla sen åkte vi hem till the family nygårds.
Pappa, Agneta och Albin kom på besök också :) Jag fick en elvisp och en såndär stryk sak utav dom :D tacki!
Sen åkte vi hem till mig, dom ville hälsa på min sötnos, aleinad. :)
Då passade pappa på att kolla i mitt kylskåp.. Haha han tyckte de va så hemskt så han tvingade med mig och handla. :')
Så vart två fulla kassar där.. Tack igen. :)
Så nu ligger ja å slöar här i sängen.
Haha måste bara påpeka att jag råkade slå upp ytterdörren mitt i pannan när jag kom hem från affären också. ;( Gjorde riiktigt ont måste ja säga.

bjussar på lite flumm bilder på mig och ebbs :)





Generation fett porr

Jag har vart så otroligt duktig nu igen :D
Jag har diskat väääärldens disk, städat badrummet, städat kattlådsäcklet, plockat ihop tvätt och gått ut med sopor :D
Ja jag vet inte vad som har hänt med mig... Alla som känner mig sådär riktigt bra, dom vet att jag absolut aldrig skulle göra någonting sådant. Jag skulle ligga och slöa eller göra någonting helt annat än att vara såhär duktig :)
Ända sedan jag föddes har jag vart en slarvdaniela. Står med stora feta svarta bokstäver i pannan på mig.

.... Och har jag nämnt att jag älskar aleinad? Världens keligaste katt! Aldrig vart med om en keligare och knäppare katt. puss puss puss


Tålamod

Jag har vart riktigt duktig!
Jag gick ut och gick strax efter fem runt min och annfis väg, sen gick jag förbi och hämtade joel och så gick vi till hundkullarna i västerby sen gick vi vid statoil ner vid hönsan sen till hemköp sen hem till syrr :) Dvs jag gick rätt så långt ja, var helt slut "bara" jag gick min och annfis vända. Så WÖHÖJ på mig!!
Så jag unnade mig ett halvt glas cola och en macka idag. Vet inte om det var bra eller dåligt, dåligt chansar jag på.
Men visst är Daniela på topphumör! :)
Och idag är det en vecka tills jag fyller 18 också. :)

HAHA och btw, TACKAR mamma!!! -.- :D

mamma<3

Ja man kan ju inte dra en annan slutsats än att det blir spioneri på högsta nivån näre är ja och Lynette.
Vi har iaf fått mycket motion över allt. Hehe. Inte för att Lynette bryr sig ett dugg om det, men, jag gör! ;'d



Pfjuuu... Kan det bli så att man kan sluta grina? Kommer faktiskt inte äns ihåg sist jag grinade.
Tror jag har blivit imun mot det.
Håller allt inne ist, ingen nyhet kanske. Alltid gjort och kommer nog alltid att hålla det mesta för mig själv.
Och tillslut så vänjer man sig med alla dåliga besked man får.. Och idag var en såndär "vanlig dag" då man fick ett besked om en kär person igen.... Kan inte vi få slut på all otur? Och få känna av den där såkallade turen för en stund iaf?

ajja sluta deppa ner blogginlägget nu :) Trots allt sånt skit så har jag kul som bara fan! :)
Har verkligen legat och garvat ihjäl mig sen jag fick ett par samtal.. hahahahahah! Tack, ni förgyllde min natt :'D

<3

Kom nyss hem från skäve. Har käkat tacos och flummat, är rätt slut efter de :p!
Men nu ska jag hänga upp lite tvätt sen ska ja ringa Lynette som är påväg hit :) Hä blir najs!


yhee

woho lördag! gött! Jag borde ta tag i min disk och hänga upp tvätten men jag är nyvaken och för lat.
 Kommer besök lite då och då hem till mig nu, får springa upp från sängen hela tiden. Chansar på att jag lyckats gått ner 10 kg bara på att springa och öppna :p!
Inge fest i helgen heller. Sparar mig tills nästa lördag ist, den 25e. Då det tydligen är nå hallowen grejs på hotellet + att jag fyller 18 den 26e, så ska gå in 00.01 :') haha!

Så vad händer idag dååå?
Ja jag ska väll ligga här å slöa ett litet tag till med min älskling aleinad. Eller så kaaanske jag ska orka hänga upp tvätten snart? mjaa, lutar att det blir om en stund.. :)
Snart får jag ytterligare ett besök också, wuuhu.
Och sen ska jag kanske följa med Johanna och Henke när dom åker till skäve och hämtar Ebba och Joel, kanske blir att spendera en del av lördagen i skäve?





MBRETI

Har vart på såå bra humör dom senaste dagarna, kan nog bero på att jag börja ändrat tillbaka synen när det gäller detdär.
Mår så jeeklans mycket bättre i hjärtat och huvudet, men kanske inte lika mycket kroppsligt. Eftersom jag känner mig svimmfärdig rätt ofta.
stort plus på dom här dagarna dvs.

Idag vare skola som gällde sen följde jag med hem till lynette direkt efter skolan, då vi gick ifrån projektarbete, eftersom vi skulle ta bilder. Men gjorde vi det? Nix.
Och jag glömde ju att nämna att Lynette och company har införskaffat sig en till familjemedlem, en jättesöt liten hundvalp!Så fick träffa de lilla charmtrollet idag. Köpte ett Comviq kort idag också. Är bara Lynette och Jacob som vet om det ännu. Hehe. Kommer att använda både tre mobilen och comviq mobilen så. Men ni får väll hojta till eller så om ni vill ha numret!
OOOJJJ jag dog precis, Victor!!!! I badkaret!!!!! Bara byxor!!!!!! = Död x100394038098509!!!!!!!!!!!!!
haha, ahja försöker komma tillbaks efter mina galna minutrar där.... :) kommer ta ett par år


Beeeeebiiis<3


Towelie

Är heelt sluuut!
Hållt igång hela dagn typ.
Först vare bara att vakna och hoppa in i duschen och gå ner till bilden, sen gav vi oss själva en extra lång lunch (som alltid på måndagar & torsdagar).
Lynette käkade och sen så följde vi med Johannes upp till friagården :D hah! Där tog jag och Johannes kaffe och kakor, eller mja Lynette tog kakor också -kaffe : p
Sen när vi skulle tillbaks till skolan så gick vi in i gallerian på stan, för Hanna praktiserade ju där så vi träffade henne en liten stund å. :)
Hade ingen barteknik och ja å Lynette stack till doktorn. Lyneetee Backelund skulle minsan undersöka sin hosta, finally :)
sen vare bild. Sen vart det hemköp. Och vart slutade min och Lynettes dag tro, haha.

Sen kom jag hem och jag började plocka på eeen gååång!!! Jag har vart så jävla duktig för att heta Daniela Engström :D!
Har tom bärt ner den där fula röda saken ner till förrådet, heeeelt själv bubbandes :')
Hållt på i timtal, men han med att gå å hämta Joel och gå ner till hemköp igen och handla lite också. :)
Men har iaf hållt på som en galning, ont i hela kroppen.
Skulle nästan kunna griiiina för att jag har så ont :p men jag är stor stark man så grinar icke alls.




TOPPEN!

...Och nu har min dag börjat gr8 :D
Jag och Emelie skulle ju gå ut och gå/jogga klockan 8 imorse, vaknade 8.04 helt besviken på att jag inte vaknat lite tidigare.
Kollade på mobilen, inget missat samtal utav Emelie (dock tre st från mamma) sen loggade jag in på msn, hon va inte inne.
Så förstog att hon hade försovit sig eller ngt ;)
Så slöade mig ett tag, sen så fick jag den där farliga tanken med att skolka.
Och om jag väl fått den tanken i huvudet är det kört, så jag sket i engelskan och gick ut helt död och gick/joggade/sprang.
Känner mig helduktig! Wuuhu så ska morgonononar fortsätta :) Fast kommer inte lyckas sååå ofta eftersom jag inte är morgonpigg.. Fick tom harklingar utav Eva när vi pratade om det. :< haha! 
Men bra start på min naturdiet  dag va?! :)

nu ska jag ta och spriiiinga till duschen och sen gå till skolan!

Repriser ja gillar

Jag lovade mig själv att jag skulle gå och lägga mig innan tolv, lyckades inte. Men ska snart försöka sova.
För jag och Emelie ska ut och gå imorgon bitti klockan åtta, jag vill bli smal någon gång.
Jag hooooppppaaas verkligen att jag kommer vakna, annars blir jag sur på mig själv.

Är denna människa nå snygg då?!?!!!?





Och att jag inte gjort det tidigare? Jag måste iaf börja med det igen.

No more my love

Nu åkte nyss annfi hem också, så nu e ja själv med my darlo :)
Jag och annfi var ute och gick och jogga och sprang :) eller ja, annfi va slö.. Ja va liide duktigare. ;>
Klockan nio börjar desperate houswifes, det ska jag kolla på jappjapp.

Men ja känner mig lite duktig iaf, och imon äre naturdiet som gäller...
Huuuuur ska jag kunna klara mig utan min stora kärlek, snabbmat?!!?

I bet that you look good on the dancefloor

hehejhehehj!!
Imorse var jag snuskigt trött så råkade somna om igen och vaknade minst lika trött sen igen, men missade iaf formgivningen, dvs Jans bild imorse. Men ska skylla på att jag var till tandläkaren, som jag också vart till idag, men när jag va där hade ja ingen lektion. Men  vad vet Jan om det? : D
Iaf så vare bara ett såntdär standard besök hos taandleekarn. De såg jättebra ut i min mun iaf om ni ville veta de å. :D

Sen stack jag till skolan till kulturhistoria och samhällen sen gick jag och Emelie till mcdonalds.. suuuprah !
Såg Kerstin också, har saknat henne. Inte sett henne på mcdonalds på huur länge som helst! Tur att man hade hunnit ätit upp iaf innan hon bestämde sig för att visa sig. :')
Efter mcd gick vi och köpte naturdiet. Usch vad jag ska skärpa mig med allt fett och flott.
Både jag och Emelie ska börja imon iaf. Så det var väll sista flottdagen idag då.
Önska oss lycka till. :) Ni kan ju ge oss en lyckospark när ni ser oss vetja!

Och när jag gick hem fick jag ett samtal också, pratade rätt länge. Det vart liite drama sen i lördags.

You could have whatever you like

wåjwåj :D
Viste ni om att jag vaknade i skaplig tid idag? Jag är ruggigt stolt över mig själv! :)
Jag och Emelie käkade pizza idag (igen). Muuums vad gott det är. Haha tror nog riktigt säkert att det var pizzorna som gjorde oss rätt cp lagomt till sista lektionen, religonen. Som vi inte gick på, fast vi gick på :') haha!
Skaffade nya meddelandesignaler till mobilen också, mer passandes till oss, idivider.

Gick direkt hem till Johanna, henke, Joel & Zack efter skolan. Mamma, Daniel & Rickard var där också när jag kom men dom flydde illa kvickt när Daniela anlände.. :)
Jag fick min lampa utav j,h,j,e&z i förskott också :DD behövs! Och tack! Jag blir ju trots allt 18 år nästa söndag. :)
Vi åkte och hämtade sötebs i säter också, sen handlade vi. Så nu har jag pommes<3 hemma igen. :')

Annfi ringde precis när jag kom innanför dörren också, hon ville komma ner till mig och javisst fick hon de : D
Så jag gick och mötte henne, sen gick vi lite spionrundor sen hem till mig och jag visade det jag gör om dagarna... hahah!
Sen gick vi ut och gick igen!!
Jag blir tokig, jag vet att jag aldrig kommer att kunna bli sådär riktigt smal, eftersom jag ärvt min fars grova benstomme.
Men jag kan väll få bli lite sådär smal iaf? :)
ptja vi får se om de går.

En stor fet jävla blöt PUSS på mitt älskade hjärta Aleinad också!

headache made from hell

öshösh bakisdag, vaknade till i typ 20 minuter då Nicklas och Jimmy gick hem, men huvudet klarade inte av att vara vaket så jag gick och la mig igen och vaknade sisådär vid 20.00 tiden. Då hade jag fått ett par roliga sms och samtal :') haha!
Gårdagen var iaf huuur kuuul som helst tycker jag :D riktigt lyckad!
Det är väll klart att jag ska få tillbaks aptiten nu när alla snabbmatsgrejer är stängda också.. Skulle sitta så jeevla bra med en stor flottig margarita med massa bajanäsås!

Kollade på Pretty women ikväll också, den gick på tv :]
Tycker faktist att det Julia Roberts sa var sant,
-"Det är lättare att tro på dom dåliga sakerna."
Tex om någon säger någonting negativt om dig till dig, och en annan säger en posetiv sak om dig och till dig.

Vilken sak tar du dig mest åt utav?

Det är nog som Julia Roberts säger, man har lättare att ta åt sig utav dom dåliga sakerna.




..... Och såhär pass snygg är jag när jag har sovit bort en hel dag och är blä bakis :'

pretty women

"Det är lättare att tro på dom dåliga sakerna." sant

frajtag

Kom hem för en liten stund sedan, har umgåtsmed Emelie och Lynette. :) Eller ja, knivmannen och yxmannen var med där i slutet! ;)
Dagen började med skola. På samhällen kollade vi på en slaktar video. Fybubblan vad man verkligen önskar att man var vegitarian efter man sett dedär! Kommer nog ta ett tag innan jag äter kött nu.
Dom stackars söta kossorna fick ett skott i pannan på slakteriet. Grisarna vart ihjäl gasade typ (?). Fåren fick ström i sig utav någon apparat som satt runt huvudet precis framför alla andra får Och hästarna fick också ett skott i pannan och sedan tömde dom de på blod, såg riktigt äckligt ut. ;(

Efter skolan gick jag och Emelie till blå lagunen och jag käkade en sådan där flottigt god margarita utan ost och bajanäsås, mums! Sen gick vi hem till mig och hon hälsade på min älskling, aleinad :)
ååå vi kollade på utlandsresor också! Vart man nå sugen då? :) jo jeeklarns vilket sug det blev. Tänk om man hade pengar, då hade jag legat och stekt på en strand i solen med en god iskall drink i detta nuet!
Joel och Johanna var här en stund också, sen gick vi och köpte jolt cola så vi vart pigga utav den så vi råååkade börja gå ut och gå. Runt samma vända hela tiden också :) hehe
Sen kom Lynette och ville spionera också ; p Men sen gick hon hem, och när jag och emelie skulle gå hem så gick först knivmannen med oss en bit tills yxmannen kom. :)
ptja vi får se om det kanske blir till att festa imon.. =)

shuue

ojojojojoj...var ju inte igår precis man svarade på frågor

Lovar du att vara ärlig? vete fan aså
Du heter: daniela
Smeknamn: QQ, hettsex, mannen, sommargay osv
Låt just nu: öh, den låt jag lyssnar på för tillfället är iaf Oasis - Morning Glory
Om du röker: nope, bara ibland.
Beroende av: ja de är mkt
Favoritkaraktär(er) i bok: läser icke böcker
Vem behöver du mest just nu: vet inte
Vad tror folk om dig: det vet jag inte
Stämmer det: göre säkert
Vad säger du för att imponera på någon: de e ja som e daniela
Hur imponerar man på dig: åfan äre du som e daniela
Brukar du skratta för dig själv? OM jag brukar :')
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? inte nudlar!! nå annat me mer näring i! kram
Vilken är din favoritmålning? min målning utav sara....
Vart bor du: mellan mina älsklingar, pizzeriorna
Trivs du där: ja
Festar du mycket: nja, lagomt
Är du allergisk mot något: ne
Nästa mål i ditt liv: jag väntar frtf på victor
Hur svarar du i mobilen: beror på vem som ringer
Vem ringde du senast: va ett tag sen jag hade pengar på mobilen, men står mamma iaf :]
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: de kommer ja inte ihåg
Antal sömntimmar i natt: inte många inte
Sov du ensam: nej
Tycker du om din pappa: ja de gör ja väll
Brukar du komma i tid: HAHA rolig den
När mår du bra: när ja mår bra
När blev du fotad senast: ingen aning
Vanligaste färg på dina kläder: svart
Vad tycker du om fötter: blä
Är du smart: japp ibland så
Är du aktiv i skolan: nej tyvärr. Men önskade att jag va de
Favorit dryck på morgonen: coca cola
Rakar du benen: yaap
När brukar du gå och lägga dig: för sent
Är du blyg: nää ja e inte blyg, men om jag inte känner nån finns de inte mkt att prata om och jag e kass på samtalsämnen
Sysslar du med någon idrott: nej tyvärr
Vill du hellre ha mail än brev: ååååå ja vill ha brev bara det inte är räkningar
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: har inte så stor erfarenhet.
Har du spytt offentligt: jaa
Använder du stjärnor eller kajal: dissade kajalen när jag fick syn på alla fina söta stjärnor<3<33
Vem/vilka betyder mest i ditt liv?: ja tror dom vet vilka dom e
Är du bortskämd: nej det är jag inte nej.


Love like a bomb

Är glad idag, eller jag är på bra humör! :)
Började iallafall att tänka på dom där jeeekla föruppfattade meningarna alla har om allt och alla.
Iofs så kanske inte jag är den absolut bästa med att inte ha föruppfattade meningar heller..
Men vafaan.. haha skrattar ju bara :)

I drop bombs

Så vad har hänt idag då?
Vaknade upp, piggnade till och fick ett leénde på läpparna och skrattade med aleinad och hoppade in i duschen och fixade mig för skolan. Började med samhäll och sedan bild, jag, Emelie och Lynette kollade på en massa dräkter till halloween :')
HAHA så vi skrattade! :'D spröt tårar ur ögonen.
Efter skolan var jag hos Johanna, Henke och Joel en liten stund sedan gick jag hem till min egna lilla älskling och goosade :)
Och nu ikväll gick jag och mötte annfi sedan köpte vi en pizza sedan gick vi till Johanna och spelade kort, käkade pizza och drack cola och sen kollade vi på film, what happens in vegas suuuprah! haha kollade på den idag ist, eftersom vi inte fick igång dvdn igår :p
Och planer för nu är väll bara att fortsätta ligga här i sängen breve min gos :)


aa och justja... Sånt är hemskt att det händer :[. Tänker på er!

bleeding for the harder style

började med att ja försov mig idag och jag och lynette bestämde oss då för att bara chilla å glo på våra bästa år (<3) :'D
Så de vart så, sen skulle hon hem för hon har träning, då följde jag med en liten bit och gick till johanna och käkade vrålgooo mat. Kött, klyftpotatis, bajanäsås, ketchup & cola. muuuums :)
Och aleinad kan öppna ytterdörrar märkte jag också. hah, så måste ha låst hela tiden då. Den sötnosen :)
Ska ner till syrr strax innan sju igen, då vi ska "mysa" till de lite! :D
kolla på what happens in vegas (för ca 30e gången) Bada badkar med levande ljus, ansiktsmask och sedan desperate houswifes :D
puss så länge

gull

kom hem från Johanna nyss tiip. Gjorde ansiktsmask bla :) haha daaaamn va vi var snygga den här gången, helt bajsbruna. Jättevackert.
Och just ja!!!! Jag fick vg på mitt bildprov också :D!! ååå
Jag matade Johannes idag, säger ju det.. Jag & Johan blir upphetsade utav att mata.
aa btw så kom jag och johan på aleinads andra namn idag, Aleinad Feedy Engström!
Och så har jag världens sötaste katt också, världens keligaste :')
aleinad <3
ah just ja, ingen än som har fattat att jag har döpt henne till just aleinad för att det är daniela baklänges. Tyckte de va så fult så att det vart gulligt :')

dapido

ahaop nu sitter man i skäve igen då, skulle ha käkat tacos men icke sa nicke. Så nu är jag sur och lite hunrig på frukost.
Men som sagt är sur så då vill jag inte ha något. haha
Aja längtar tills jag får komma hem iaf för jag e sur. Sen kommer annfi till mig. Tänka sig att det kan hända så mkt för en daniela på en söndag? kort i taket!



heheheheh ah justfan, sitter på gamla datorn så kollar runt på bilder :'D lagt upp några, hinner inge mer för nu ska jag åka hem. Men enjoy :')

beeeebis

haha min älskling/sötnos/snygging/hetnos va så smart nyss så han välte mitt tvättmedel och fick på sig massa, så va tvungen att duscha av honom. Aoooo så söt du är :)
haha och herregudrun, när han kurrar så låter det som en hel motorsågsfabrik!!


aleinad puss puss puss

aaao nu är jag äntligen sambo med min älskling :D ! Min sööööta aleinad <3
Trippar runt med sina söta ben lite blygsamt :') snabb som faaanders.





=D=D==D=D=D

:D:D:D:D:D
sitter i skäve nu hos mamma, krister, daniel och rickard, när jag åker hem så kanske jag har en sambo.
Antingen ikväll eller imon :D åååå vad jag är glad över det!

pooooopc0rn

wuhu ligger här i sängen och käkar min popcorns frukost, har nämligen använt min popcornmaskin för första ggn :DD
Jag lyckades göra svarta jeela kålbitar först, men dom vart slängda och så gjorde jag en ny omgång, helt peeeerfect ;*
Kollar på the hills också. 
                                                                

bläää

Bläää vilka äcklen det finns.
Haha vad tänker ni med egentligen, killar?
Egentligen är det ju bara skrattretande. När man är ute och vill ha kul med kompisar en lördagskväll, då ska äckliga sliskiga killar komma fram och taffsa och sedan ge en komplimang. Tror ni att man vill bli "uppraggad" så?
Vart fan är charmen killlarrrr? :)
Och om man träffat en en gång på en fest? haha. och vill nu att en ska komma hem till honom då han betalar resan och ska betala för saker där borta och betala, för att få sex.
Ja vissa markerar ju riktigt högt vad ni är ute efter. Jag faller då verkligen inte ett dugg för det, jag blir mer äcklad. Jag behöver bli charmad.

they say

Har vart hemma hos Johanna & Henke ikväll, tröövlish! Käkade två mcd cheesburgare med ost och ketchup, slingade Johannas hår och spelade kort :D
Kom hem vid tre, nu slöar jag. Jätte ovanligt :)
Imorgon har inte jag nå planer för, jag ska försöka att hålla det jag lovade mig själv i söndags. Att iiinte festa.
Och på söndag ville mamma att jag skulle åka ut till henne och äta tacopaj? fast troligen tycker inte ja om det och får tacos ist. So, vi får väll se då.:)


handgranatstelefon

shulu kom hem för en stund sen efter att ha vart på banken>engelska>bild>stan>mcd :DD
haha fick nämligen mitt Id kort idag. Jag kunde inte göra mer än att skratta, såg så himla mycket värre ut än vad det gjorde på korten. men vafan :)  beeery.
aao, när jag och lynette var påväg till mc donalds så träffade vi på söta ted som ringde mig två samtal igår, jätte söta samtal :) men han var dock inte på humör att heja på oss tyvärr.. Han mår dåligt idag, han tänker på den dagen han inte går i särskolan något mer. Stackarn, vilka problem :)
Men han och jag är vänner nu iaf, han ville inte blocka en sådan söt tjej som mig. Känner mig hedrad :)

aaa just ja, jag och Lynette är dubbelidioter också enligt Eva ;c
haha

tinkiewinkie

Äntligen fredag! :)
dagens planer vet jag inte så mycket om, eller jag tar väll nästan alltid dagen som den kommer :]
Men nu ska jag iaf ligga här en liten stund till och kolla på våra bästa år, sedan ska jag hoppa in i duschen och fixas sen måste jag iväg till banken för att hämta ut mitt Id kort som kom idag, sen tror jag att jag ska iväg på engelskan och bilden.
OJOJ spännande på våra bästa år!!! Maggie kom hem! ;o
ah puss

ha.....ha...

Jag tänker aldrig mer att göra det. Jag försökte en gång, men det visade sig bara vara tomt.
Du fick mig att se en sida som jag inte viste fanns hos mig.
Ett leénde varje sekund, som minst lika fort vändes upp och ner.

truuue loove

Igår säger jag bara cpdag, Johanna och jag var helt jävla cp. Jag känner inte äns igen mig själv när jag blir sådär hahahah.

Idag kunde jag inte låta bli med att köpa en sådan tröja som jag råkade supa bort antingen på bussen, i borlänge eller i falun på falukalaset i maj. Och hittade en till söt tröja, så det vart två.
Och Emelie (den jeeeven) frästar mig med snabbmat och jag kan ju verkligen inte stå emot, de vet hon :p Så vi gick och käkade gooooda pizzor på blå lagunen direkt efter skolan sen åkte jag och handlade med syrr, henke, ebba och joel wuuhu!
Ska dra över till syrr senare igen :)


underbart underbart och underbart humör

ååååå måste dela med mig att jag är på så attans bra humör ikväll :D Helt utan anledning sådär..
eller nja. Lite anledning kanske,
räknade ut att jag "bara" är skyldig mamma ytterliggare 550 kr utöver dom 1050 hon redan fått utav mig, efter svidandet i min plonka efter torsdagens visit till Borlänge. det är bra, och det har jag bestämt att jag ska dela upp dom där 550 kr på 2 månader tror ja. + att mamma betalar mitt Id kort, så behöver inte lägga ut nå pengar där :D aah vist fan känns de grääjt, fast har inte nå mycke pengar alls att leva på endå, huhu :[
Och PLUUUS om inte de vore bra nog så har mitt internet cpat sig i 2-3 veckor nu, och alldeles nyss trodde jag att det dog. Men inte tappa ja mitt goda humör för de inte, utan jag tog ur och satt i modemgrejset i datorn igen (som jag inte gjort sen jag satt i den i datorn när jag köpte det) och vips, internet går snabbare :D
Javistfaaan måste man fira, tar fram saften!!
Och Aleinad, längtar efter dig!! vill ha dig här nuuuuuuuuu