penne päron


Nu lever jag igen! Idag ska jag käka middag med annfi, de e kul!
Imorgon är det nyårsafton också, inte sugen på fest. Tror besvikelsen på juldagen tog ur mitt partysug... Fittvakter! :)
Så det blir vänner, mat och alkohol antar jag :) Inte pratat så mycket om det, vilket får mig att bli påmind om att vi måste bestämma käk. :>

when you can live forever, what do you live for?



bwaaa! Försöker mig förstå dehär med all jeklans bloggdesign, men jag är inte så duktig. Haha.
Bryr mig iofs inte så mycket om designen, men lite kul äre väll kanske :> ajja, kommer nog aldrig att bli hajj på dehär med design, så ni får stå ut med min sketna jävla blogg! :p Och inte har jag något kul att skriva om heller, naaaae suger ju! :)



update, 05.36

Har precis kollat klart på Twilight, den var braa! Vampyren var ju snuskigt het! Han var inte nå snygg från början, men ju mer jag såg honom... Muuuums! :) Skulle också kunna bli kär i en vampyr då! hohi. :> Nu ska jag plocka lite grann, slå på tvn och sedan hoppas på att jag somnar, kommer dock icke sova så skönt som jag gjorde inatt tror ja.







maru the cat

Egentligen så borde jag vara ute och gå nu, behövs. Var ut och gick en liten bit igår, jag ville snoka. :')
Får väll se om jag hinner med en liten promenad, är så jeklans trött och så ska jag tvätta lite senare, annfi kommer och hjälper mig igen. : ] snellt. Så måste hinna/orka med att slänga ihop allt som ska tvättas, drygt.
Nu pratas det om spermadonation! :D 2 gånger i veckan ger tydligen 1000 kr. : >  Blev så snällt tillfrågad om jag kunde följa med haha. :')


Gårdagen.

Gårdagen, fullt upp! Var bara att vakna och hoppa in i duschen sen vart det borlänge. Började på dollar, där köpte jag;
  • En stekpanna
  • 4 st matskålar tiip
  • en kattlåda
  • nå knivsätt och en sax
  • ett stoooort lakan som täcker min säng, så nu beöver jag icke ha två lakan : D
  • och en tvättpåse för bhar : ]
... and theeeen åkte vi till jysk, där köpte annfi ett täcke :) Efter jysk åkte vi till kupolen och där fick jag tag på;
  • Två likadana tröjor, fast i två olika färger, en är ljusgrå och den andra är svart. Jag kunde verkligen inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha :p
  • och ääääääntligen fick jag tag på skor! Fanns bara ett par i min storlek, så jag greppade tag i dom och provade dom, vart kär sen bar det av till kassa på en gång :) Känns som att man går på moln när man går i dom! (snodde det citatet utav annfi :p)
  • Och sen vart det puder och en maskara :) 
Det var nog aaaallt som vart köpt i blge :) Sen vart det att flänga runt ööööverallltttt i hedemora också :p så jävla glömska osv. Åkte nog runt överallt för att vi är rätt cpmongo :) lite trött och slut man vart! :P men det var jättekul.
Julklapps pengarna har nääästan sagt hejdå till mig.. det var kul så länge det varade!  Men vi har en stund kvar tillsammans! ;)





Jul

Julafton gick som planerat! :) Är jättejättenöjd med dom bra sakerna jag fick i julklapp! Så taaaack!
Juldagen, som jag sett fram emot jättelänge vart en cpkväll, haha usch. Sur jag blir. Skulle träffa människor jag inte har träffat på jättelänge ju! Och så stog man i den där jävla kön i en timme, sedan när man ska ta fram legget och pengarna så får inte jag komma in. Jag var tydligen "för full" enligt vakterna. Fattar inte, AFJIJF ååå jag vart så suuuuur!
Haha hoppas inte vakterna känner igen mig, försökte smyga in miljontals gånger :'D HAHA. Måste ha sett jättekul ut :') Sen bytte dom vakt, då såg jag min typ 38nde chans att komma in, men neeej. Den jeeven sa samma sak :( haha. Dom vart lite sura på mig... hahaha. Nej usch, slupratat om det där :) Vi skulle ha stannat kvar hos mig där vi hade det kul. Jag, Lynette och Emelie. Vi fick skjuts ner till hotellet iaf haha, vet dock inte utav vilka, mina ögon såg jag ingenting med.
Och idag har jag legat helt död. Typ. Kämpade mig ner och köpte mig en pizza, kunde knappt få i mig något. Och så har jag kollat på gladiator.
Och imon ska jag och annfi brumma iväg till borlänge, för att haaaandla :) Jag fick presentkort på kupolen bla :>








GOD JUL

GOD JUL :D




Dagen innan doppardagen _D

Klockan stog på 14.46 när jag öppnade ögonen, annfi ringde mig bara några minuter efter jag vaknat. Jag var i medvetande. :) Hon ville att jag skulle följa med henne till mcdonalds och visst ville jag det, blir ju inte så mycket mat för min del precis imon. HATAR äckel julmat. Så kunde väll unna mig det idag då. Nere på mcd träffade ja på Jimmy och Jon också. :)
Sen glömde vi en massa saker osv, sen glömde vi mer :D! Hehe duktiga minnen vi har! Och nu ligger jag i mitt möblerade rum och kollar på ett päron till farsa i Las Vegas, jag och annfi fick ett ryck igår kväll och möblerade mitt rum. Igår var jag också i borlänge! Folk folk. Och annfi den jeeeken fick se Björn. Lite avundsjuk kanske, eller lite mycket. Både jag och mamma är avundsjuka.

        Morgondagens planer då;

  • Åka hem till pappa, agneta, albin och oggy där också Marsan är. Ska käka julfrukost! Eller ja, jag kommer väll bara sitta där och se glad ut. Vi ska åka dit senast 9.10. Frukosten står på bordet klockan 9.30. Jag kommer att dö.
  • Hem till farmor och farfar en snabbis då johanna ska lämna paket till farmor och farfar innan halv 1.
  • Hem en stund, (ska försöka att hinna in i duschen om jag inte gjort det på morgonen.)
  • Åka ut till skäve till mamma, krister, daniel, rickard och smulan. Vet inte vilka som ska vara där riktigt, kanske conny också? Vi ska iaf dit till kalle anka börjar, ebba ville se kalle anka hemma hos pia! :)
Mja, sen är det väll inga mer planer antar jag? Hem och mysa med min älsklings aleinad ! =)







Lynette

LYNETTE <3
Hon är verkligen bäst på alla sett och vis. Jag älskar henne.









........

Jag blir bara så jävla äcklad. Jag vill spy. Jag vill duscha, känner mig så äcklig nu. Jag vill bara att du slutar. Jag som var på så bra humör idag, hela dagen och hela kvällen. Tills du äcklade ner. Jag vet inte vad jag ska göra... Hur ska man kunna radera någon från ens liv som man måste se nästan varje dag? Det är helt omöjligt, det går bara inte! Om jag kunde så skulle jag ha gjort det redan år 2005-2006. Trodde att det bara var en engångs grej du försökte med, men nej. Nu, 3 år  senare så är det fortfarande. Kommer aldrig glömma bort 22 mars. Fick en helt annan syn. Jag vet att du skulle gjort det om inte det blev som det blev. Hur kan man ha sånt på sitt samvete som du har.. Och i din situation, jag fattar bara inte. Och jag fattar inte mig själv heller för den delen. Jag kör med sådan jälva dubbelmoral. Om någon skulle vart i min situation så skulle jag sagt en sak, men jag själv kör ett helt annat race. Jag orkar bara inte.. Jag vet inte när du kommer att sluta. Jag tror inte precis på vad du säger, eftersom du skrev att du skulle sluta och sedan fortsatte du i samma spår fast värre och mer.
Fan fan fan fan fan. Det är mitt fel, så känns det. Så låter det på dig.





Jag ska massera honom, på ett lämpligt sätt

Vad var det jag sade, jo det vart ingen film med Jerker ikväll haha. Han hade ingen skjuuuuts eftersom hans mamma var tvungen att åka iväg och jobba. Så vi får väll bestämma en annan gång för 843846 gången! ;>
Så jag gick ner till Johanna istället och kollade på film istället! :)
Och idag har jag färgat håret.. Skulle göra lite svarta slingor i under/mellan håret.. Det vart inte som jag hade tänkt dock.. Det sög ju. Ser typ grått ut lite? Men trooor att det går bort? Ptja det är bara att invänta och se. Och nu tänker jag också lägga in en bild, men så som håret ser ut i verkligheten, ser det typ inte ut på bilden? eeee fick iaf ingen bra bild så håret som det ser ut i verkligheten i helhet iaf men det får nöjas med den bilden då.








jrkr

Legat i sängen hela dagen typ, helt slö. Som vanligt då. : ] Har kollat på surviver man en liten bit, han käkar äckligt ;c 
Ikväll ska jag glo på film med Jerker, om detr nu blir av då, haha. Har sagt miljontals gånger nu att vi ska kolla på film, men aldrig blivit av eftersom någon utav oss alltid festar i sista sekunden. Och jag måste bara skryta om att jag var så himla duktig och diskade igår! :D Det tog sin tid...



salmon daaance

Jaaaha nu är jag vid liv igen!!! =) Vaknade sisådär för 40 minuter sedan. Idag ska jag försöka sluta tänka så mycket :> Och så ska jag och annfi laga mat igen, vi har mat kvar. Investering i maat..
Idag hade jag egentligen tänkt att städa, för det ser verkligen förjävligt ut här hemma nu. Jag har fortfarande inte hängt in tvätten som jag tvättade för 2 veckor sedan(?) Mycket det. Och vääääääärldens disk! Om jag skulle få dom sakerna gjort så skulle jag vart nöjd, för då ser det kanske lite mer normal stökigt ut.






you are only here to win

Jag har förändrats så jävla mycket. Min syn på allt. Lite till det bättre kanske, men det mesta är till det sämmre.
Inatt har jag insett att jag måste bättra mig på många sett och vis.



mhmmhm

Okej.. Nu sitter jag här och vill gå nu. Lite småsur. Idag har iaf jag slöat och sen vart ner till min syster.
Och som sagt, nu sitter jag bara här. Helt redo. Men nje. Funderar på att ringa, får se då.

wish me well

Idag unnade jag mig en solning på meddo eller vad det heter nuförtiden. Skrapade ihop pengar från min sparfyrkant. Blir ju inte så mycket skillnad på en solning, men bara jag inte är sådär likblek! Plus att man blir ju lite piggare av att sola någon gång ibland. =) Sen gick jag hem till min kära syster, pratade massa skit osv. Vet inte vad jag skulle göra utan henne! Min pappa ringde mig idag också, va ett tag sen.  Ja det var väll allt jag hade att säga just för tillfället.





Wave good bye, wish me well



tjululu

hm. Nu när jag tänkte lägga ner ett par minuter för att skriva ett inlägg, så kommer jag inte ihåg vad jag gjort dom här dagarna typ. Har så otroligt dåligt minne. :D Men vissa grejer sitter fast i hjärnan, som datum för vissa grejer. ;)
Men ska väll försöka klämma fram något vettigt. Typ som att Lynette och Tess sovit hos mig i måndags till tisdagen! De va gooett. Vi slank ner till mcdonalds och köpte en glass och en cheesburgare. Det var kallt och halt, jag gillar det inte. Jag vill ha sommar....
Ja och idag har jag handlat och sedan vart hos Johanna och Joel. Längesen jag träffade mi älskling. Han är världens bästa min lilla pluttijoooe! Sen kom annfi också, vi glodde på en bra film, kommer inte ihåg va den hette dock.
Och jag känner mig kass nu. Så jag ska väll försöka. Tjohej!







helgen ,

åå ja orkar inte vara så utförlig över vad jag gjort i helgen, har iaf haft fullt upp. Blir lite sammanfattning iaf :D

Fredags, då var det först skola sen hemmåt och då var jag bara sur, less & trött. Men sen gick det över när jag va tvungen att piggna till för lussevakan :D Gunilla, Emelie och Frida kom och hämtade mig och vi åkte vidare för att hämta alix sen vart det väästerbyyy. Så kom Johan och Sara också :) Vi prata, drack, skratta så jag vet inte vad! Men jeeklans mycket skratt :D Man fick träningsvärk.. hah. Och så gjorde vi tacos, sen målade vi oss till blåslagna turkar :D Sen gick vi ut och åkte bob/pulka/tefat på natten :D Vilken träning det vart, kämpade som bara den i all snö. Det var hur kul som helst iaf, så de va så jeklans värt det plus att man fick bra träning :D Vart tillslut bara jag, frida och johan kvar i backen :D
Efter vår utvandring så vart dom flesta trötta. Emelie, Alix och Frida somnade.
Jag, Johan och Sara började på med att göra lussebullsdeg och medans de jäste så spelade vi yatzy! Jag vann, noope :z
Sen somnade Sara också. Jag och Johan började göra pepparkakor. Inga vanliga pepparkakor, utan feedypepparkakor :D
Jag vart nöjd över våra skapelser! Det vart Johan med kan jag lova också, hans feedykvinna började ju tom att gapa när han la henne på plåten! Sen hade lussebullsdegen jäst klart, då gjorde vi en feshehedy utav den :')
Mja bara jag och Johan som lyckades vara vakna till målet, klockan 7. Då vi egentligen skulle ha setat och kollat på lucian på tv och käka pepparkakor och lussebullar. Men ingen va vaken och vi gjorde bara feedysar, som ingen fick röra! :'D

Lördags, vaknade, åkte hem, såg ut som att jag blivit nedslagen i ansiktet också :P Vilade ett tag eftersom jag va väldigt trött, men somnade aldrig. Sen var det bara att gå in i duschen sen fixa sig sen gick jag och mötte emelie och alix sen gick vi hem till Johan :D Där var det Johan, Jon, Jimmy, Nicklas och Patrik :) Spelade "jag har aldrig" :D chokerad man blir utav att få se vilka det drack på dom frågor som vart ställda.. haha USCH USCH USCH.
Jag och Emelie låg och chillade i sängen ett tag ;) Sen vart det hotellet :D Jättekul kväll iaf :>

Hehe ojdå, vart rätt mycket skrivet endååå. Och endå har jag bara skrivit om fredagen och lördagen. :>......... MEN JÄTTEKUL HELG IAF! :D

äckel

Kom nyss hem, skola och pizza med Emelie. Nu är det deffenetivt sista gången på länge ja käka snabbmat..
Jag är trött, sur och less. Förstår mig inte på äckel människor. Om jag kunde så skulle jag ha gett dom alla en hjärna och ett hjärta. Inte för att dom är värda det, utan för att dom sårar andra.














Liten knoddis!

...... OCH JUSTJA
Nu behöver jag väll inte vara tyst längre, eftersom min syster kom ut med det idag. Jag ska bli moster igen! Jag är jätteglad över en liten till knodd att älska och få ge en massa kärlek till! Vet inte hur långt det har gått osv än. :) Men jag längtar tills Joel och Ebbas lilla plutt bror/syster kommer!



Här är lille plutt Joe i magen. =)








Och jag vet att du inte kommer att ändras, det är det som gör mig ledsen...




Lussevaka

Imon blir det lussevaka hemma hos Emelie ute i västerby! Det blir jag, Emelie, Lynette, Johan, Sara, Alexandra och Frida!
Vi ska käka tacos och dricka vin? Så ska vi baka pepparkakor och på natten ska vi ut och köra tefat/pulka race!! :D Tror kvällen/natten kommer att bli heltoppen jag. Ser fram emot det. :)

TEFATSRACE

En liten söt bild på mig och Emelie när vi precis hade åkt iväg och köpt våra tefat!
Vi kunde inte hålla oss tills vi bytt om och hade kommit till sveaparken. :D


fkdjslg

Mja rätt drygt att tom drömma om det.. Räcker väll med att jag inte kan gå dit för att undvika dig.
Och att jag måste hålla de inom mig hela tiden, mår inte nå bra utav det.

hej jag heter daniela

wösch vaknade upp med världens huvudvärk idag, kunde knappt kolla med ögonen för hade så ont.
Så somnade om och vaknade strax innan tre. Har fortfarande huvudvärk :< men inte lika som imorse
men det käänns.. Och jag har bokat tvättid idag tom (jag har gett upp hoppet om min tvättmaskin.)
Så ska orka mig iväg och köpa tvättmedel också, ska köpa hårfärg också. Min utväxt är rätt stor nu jao.
Annfi gör mig sällskap, de e bra. Tjiiiiiiing so lenge!

del led eld

På fredag är det lussevaka!
Jag, Emelie och Lynette planerar en helnatt tillsammans hemma hos emelie ute i västerby då vi ska dricka vin, baka pepparkakor, tefat/pulka åkning och bara snacka skit? :D Det låter ju hur kul som helst!



Vilka snyggingar vi är! :*




TEFAT RACE!

Har jääätteont i hela kroppen och är så jeeklans trött, nästan tröttast i världen tror jag.
Jag, Emelie och Lynette åkte först iväg och köpte varsina tefat och sen efter en visit hos emelie
så stack vi till sveaparken och körde RAAACE :D Eller jag Lynette åkte hem där innan för att byta om
och hämta sitt tefat! Så jag och Emelie hann med att köra lite race och tom göra en snöhäst, vart jättesöt! :D
Har iaf dödsont i kroppen efter den dagen i backen och krascharna. Men jag fick massage sen innan
jag skulle sova. :) Det var riktigt nice. Har världens fetaste blåmärke nedanför rumpan på nästan hela
baklåret också, ösch gör ontontont.
Syns kanske inte så bra, men det är stooort och svullet och blått och rött och blää.








Idag har jag som sagt vart tröttast i världen. Har nog aldrig vart så trött i skolan, inte äns när jag kör
helnattare(?) Och igår gick jag, e och l ner till mcdonalds och käkade, gottgott. Råkade väll göra det
idag också... Nu orkar inte jag skriva nå mer eftersom jag knappt orkar anstränga mina fingrar.
Puss hej leverpastej



the helg

Helgen har vart riktigt bra faktiskt, eller ja om man tar bort dendär jävla fan.
Fredagen var jag hemma hos Johanna och vi hade kul som vanligt, mys. Sen spenderade jag resten
utav min kväll/natt med Lynette och Tess. =) Jättejättejättebra humör, så jeklans mycket tummen upp
på bra humör, älskare. Igår slöade jag mest på dagen sen gick jag ner till Johanna, vi delade på en
kebabtalrik, kommer inte äns ihåg sist jag åt kebab. Sen gick jag hem och snabbfixa, vilka lösningar
jag hade som jag just kom på att jag måste fixa nu typ, hah.
Och idag har jag slöat osv. Sen lagade jag och annfi mat, vi hade ju kött kvar sen förra gången så tog
slut på det! De va jeeettegott.

mmh tack..

Jag är så jävla sur. När fan ska du ta och mogna upp och ta din plikt seriös?! Jag fattar inte
hur man kan sjunka så lågt som du gör. Jag blir galen på dig. Vill spy över dig när du håller
på som du gör. Du förtjänar ett skott i pannan när du gör så. Jag blir äcklad. Och att du inte
fattar att jag inte vill?! Jag skulle aldrig kunna göra det. Och jag tycker att jag visat det väldigt
klart för dig. Fattar inte vad hon ser i dig. Du ska vara glad över att du har henne. Tänk om
hon skulle veta vad du höll på med. Jag vill så jävla gärna berätta men jag vet hur ledsen hon
kommer att bli och jag klarar fan inte av det.. Har försökt flera gånger men det går inte.
Och nu med en ny och allt , naae usch. Känns som att jag gör fel, fast det är du.
Tack tack tusen tack ditt efterblivna cp.


hoho

Nu har jag vart sådär allmänt lat och inte orkat uppdaterar bloggen igen.
Får väll berätta lite kort för dom som är intresserade..
Ja i tisdags så kom ju Lynette hem till mig och umgicks med mig och glodde bla på våra bästa år!!!!!
Sen skulle hon iväg på träning, lyx för henne. En annan gick hem till annfi, hon har ju skaffat en ny
lägenhet här i stan nu, sturegatan (Y) saknar sturegatan. Vi åkte nästan på en gång och handlade
så bestämde vi också för att laga mat tillsammans, pommes, kött och bajanäsås =) Det vart super.
Jag åt ett par gurkor också! Lite chokerande för mig, men jag vill ju vara nyttig så. :)
Ska inte tjata mer om tisdagen nu, bara slänga upp en mys bild på vår goa mat :D


Onsdags så vare väll mest bara skola sen hemslö? Tror att de va de mesta ja gjorde? aaaa justja, den dagen ja va glad :D
Torsdags dvs igår, så vare skola.
- Men tjejer ni skolkar väll aldrig?
- Vi skolkar just nu.
haha ne usch va vi måste ta tag i allt nu. Men vi var duktiga och gick på de endå. Everyyythiiing. Sen gick jag hem sen
råkade jag somna sen vaknade jag 20 minuter före Lynette kom hem till mig, segast i hela världen i hjärnan var jag
nog. Fattade absolut ingenting. Pratade som vanligt sen varte tv och sen så somnade Lynette :) Så småningom så somnade jag också. ; p
Ja och idag så skola som vanligt då, sen försökt spionerat på någon som inte vart där. hah. Och nu ska jag nog snart gå över till syrr en stund, sen kingen ikväll? Det hoppas ja och så hoppas jag på att puddingen är där också. =)
Hehe justja, har en fin affisch i mitt skåp också, typ jag och mina släktingar i ett familjeträd =) HOHO

visdomsord,

Vi är aldrig mer missnöjda med andra än vad vi är missnöjda med oss själva.

why carry on

Tjoodie,
Inatt sov Saara hos mig. Jag ville spionera pytteliiiite och hon följde med
mig. Sen gick vi ner till ok igår sen till statoil, mja vi råkade väll köpa flott då.
Chips och dipp. Sen kollade vi på film, typ the rocker eller nå? Sen somna vi tjululu.
Och nu inväntar jag min pooeet Lynette som ska komma hem till mig.
Jag är helt slö, helt trött. .Haha och nu ringde Lynette mig och var nog
ovärdast i världen :D Men hon är så jävla bra ovärd :) puss på henne




dididodoide

Har vart en kul dag :D Har bombaderat Johannes med flera hundra sms!
Haha han haaaatar mig. :) minst 600 sms har han fått idag enbart utav mig iaf. : p
Men som sagt, du fick skylla dig själv du fick  varningar utav oss. ;D
Och så vart det en sväng till mcdonalds också, eller en sväng. Satt kvar där
länge och pratade om allt och inget. :) Eller ja.. dvs Volleyboll, mr T och mat :DD

julmarknad

mjaha nu lyckades jag att få in bilderna på datorn. :) hehe och lussebullen eller om man kan kalla de för det, så är det johanna som gav mig lussebullar igår och när jag skulle ta en idag så fick jag upp den :P




egrsgs

Idag var det ju julmarknad i stan. Var typ 3 år sedan jag gick på den, eller nää kom på att jag gick
och kollade på modevisningen 2006 för att min dåvarande lilla förälskelse i Pontus var med och
gick där hehe. :)
Jag gick iaf på julmarknaden med Johannes idag, det var trevligt! :D Fast han ljög för mig.. Han står
i skuld till mig. ;) Råkade köpa med mig en pizza hem också. Sen har jag för det mesta bara slöat
eller pratat i telefon, om man nu inte tycker det är att slöa. Hade tänkt att lägga upp en bild på Johannes
och roffe men icke sa nicke, funkar inte att föra över mobilbilder för tillfället.
thilihilo hejdo!